Post Tagged with: "chat"

Ingyenes videókonferencia hívás akár 4-en egyszerre – Fringen

Ingyenes videókonferencia hívás akár 4-en egyszerre – Fringen

Most kaptam a hírt, hogy A Fring IM (chat) kliens mostantól tudja azt is, hogy akár egyszerre 4-en beszélünk hanggal/videóval. A legjobb persze az benne, hogy ezt ingyen tehetjük meg akár 3G-n, 4G-n vagy Wi-Fi-n is.

Bezár a docler chat és videó

Bezár a docler chat és videó

Bár jómagam egyik szolgáltatást sem használtam, viszont elég sok felhasználót érinthet a docler.hu és a docler.hu videó chat bezárása, hisz évek alatt sokan használták a szolgáltatásaikat.

Online figyelő-szolgáltatás

Online figyelő-szolgáltatás

A cím egy kicsit rejtélyesre sikeredett. Nemrég belefutottam egy kérésbe, hogy a weboldalon jelenítsük meg a tulaj, mikor elérhető (online) skype-on és csak akkor jelenjen meg a “call me” button! Ez elég egyszerűen megoldható, a skype fejlesztői gondoltak erre az eshetőségre, így a hivatalos oldalon található varázslóval gond nélkül megoldható! Csupán két gond van vele!

Chat beillesztése honlapba

Chat beillesztése honlapba

Chat beszúrására egy honlapba több módszer is van, de most csak egyet fogok bemutatni ami viszont tényleg egyszerű, max pár perc alatt megvan. Először is szükséged lesz egy blogdreams.com -os regisztrációra (magyar nyelvű blogrendszer) és létre kell hozni egy blogot (ha bármely lépésnél elakadnál – ami nem valószínű mert elég egyszerű – ne habozz fellapozni […]

Skype – internetes ingyen telefon

Innen indult: A Skype online telefonhálózata központi szerverek nélkül működik, a hangminősége modemes elérésen keresztül is tökéletes, ráadásul semmit sem kell fizetni érte. A Kazaa alapítói a fájlcserélő technológiák továbbfejlesztésével létrehozták a világ első P2P (peer to peer) telefonkliensét.A Skype missziója egy egyszerű, megbízható és barátságos kommunikációs rendszer létrehozása. Jó lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra barátok, […]