Post Tagged with: "extension"

SEO Site Tools – új SEO extension Chrome alá

SEO Site Tools – új SEO extension Chrome alá

Egy új seo extension (plugin) jött ki Chrome alá, amire azt kell mondjam hogy nagyon jó, talán a legjobb amit eddig láttam. A képek önmagukért beszélnek, a videót is meg lehet nézni és persze a cikk végén lévő linkről letölthető a cucc.

Facebook hack Stylish használatával

Facebook hack Stylish használatával

Minap találtam egy alkalmazást/módszert arra, hogy lehet átalakítani mások lapját tartósan a firefox-omban.. a Facebook kapcsán jött elő, de persze bármelyik lapon lehet alkalmazni.

Ctrl-Tab plugin Firefoxhoz

Ctrl-Tab plugin Firefoxhoz

Aki általában sok ablakot kezel és macerásnak tartja a köztük való váltogatást illetve ablak keresést, biztos örülni fog az alábbi firefox pluginnek: Ctrl-Tab plugin.

Dust-Me Selectors

Dust-Me Selectors

Webfejlesztés közben könnyen előfordulhat, hogy a készülő lap építése során olyan css kódrészletek kerülnek be a CSS fájlba, melyeket később már nem is használunk. Ezeket manuálisan felderíteni igen időigényes feladat. Viszont a tiszta kódot könnyebb a későbbiekben karbantartani, ezért ajánlom webfejlesztőknek a “Dust-Me Selectors” nevű firefox extension-t.

Copy as HTML link

Most találtam egy hasznos kis firefox extensiont azok számára, akik szokszor linkelnek más lapokra a blogpostjaik írásakor, a neve “Copy as HTML link“. A telepítés után bármely oldalon egy szövegrészletet kijelölve, majd egy jobbegér kattintással a menüből kiválasztva a “Copy as HTML link” elemet a kijelölt szöveget és a lap URL hivatkozását vágólapra teszi úgy, […]

SeoQuake

SeoQuake

A SeoQuake egy nagyon hasznos firefox toolbar, mely minden – a keresőoptimalizással foglalkozó – webmester számára hasznos kiegészítő lehet. Az extension telepítése után rengeteg olyan seo paraméterét ismerhetjük meg az egyes oldalaknak, melyeket egyébként csak macerásan, pl. más-más online szolgáltatásokat igénybe véve tudnánk csak meg. Alapvetően 3 részből áll a program: SeoToolbar: a lap paraméterei […]

A leghasznosabb Firefox kiegészítések

Összegyűjtöm a számomra leghasznosabb kiegészítések listáját, melyet a firefox-hoz használok honlapkészítés során. Ezek egy része kimondottan webfejlesztéshez ajánlott, mások “csak” kényelmesebbé, gyorsabbá teszik a böngészést. Ha esetleg találsz köztük olyat, melyet még nem néztél meg, tégy egy próbát. ;)