Post Tagged with: "hír"

Az Adobe bemutatta az új Acrobat X megoldásokat

Az Adobe bemutatta az új Acrobat X megoldásokat

A különféle szervezetek nagyobb termelékenységgel, könnyedén hozhatnak létre, ellenőrizhetnek és oszthatnak meg lenyűgöző dokumentumokat. SAN JOSÉ (Kalifornia) – 2010. október 18.– Az Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) a mai napon bemutatta az Adobe® Acrobat® X termékcsaládot, amelybe az Acrobat X,  a Reader® X és az Acrobat X Suite alkalmazások tartoznak, valamint az Acrobat.com oldalon elérhető új […]

Twitter – tutorial.hu csatorna indult

Twitter – tutorial.hu csatorna indult

Elindult a honlap külön twitter oldala az alábbi címen: http://twitter.com/tutorialhu Ezt azért szedtem külön a privát twitter oldalamtól (Harder (harderhun) – Twitter), mert itt kimondottan azokat a híreket, érdekességeket szeretném megosztani, melyeket tényleg jónak találtam és bátran merem ajánlani másoknak is. A http://twitter.com/tutorialhu-t behúztam a lap jobb oldalára is, úgyhogy akár itt is lehet követni […]

Top 1000 honlap a neten – Google

Top 1000 honlap a neten – Google

A Google publikussá tette, hogy mely az a top 1000 oldal a neten, melyek a világ legnézettebb honlapjai. Legalábbis jelenleg.

AdWords képesítőprogram – Oktatóközpont

AdWords képesítőprogram – Oktatóközpont

Hasznos link, mely azoknak lesz segítség, akik a szeretnék letenni az Adwords új Képesítőprogramjának vizsgáit. A lapon a jobb oldalon lehet megtalálni az egyes vizsgákhoz tartozó leckéket, szöveges formában.

SEO Site Tools – új SEO extension Chrome alá

SEO Site Tools – új SEO extension Chrome alá

Egy új seo extension (plugin) jött ki Chrome alá, amire azt kell mondjam hogy nagyon jó, talán a legjobb amit eddig láttam. A képek önmagukért beszélnek, a videót is meg lehet nézni és persze a cikk végén lévő linkről letölthető a cucc.

Megjelent a WordPress 2.9

Megjelent a WordPress 2.9

Megjelent és letölthető a wordpress 2.9″ Carmen” a szokásos linkről: http://wordpress.org/download vagy akár frissítheted a wordpress-ed admin felületén is a Tools / Upgrade módon.

WordPress 2.8

WordPress 2.8

Nemrég megjelent a wordpress 2.8-as legújabb kiadása, az erről szóló részletes bemutatót illetve a változtatások és módosítások listáját 3 főbb kategóriába szedve a a WordPress Magyarország oldalán.

WordPress 2.6

Megjelent a “Tyner” névre hallgató wordpress 2.6 ahogy azt a hírekből megtudhattam, szerencsére már gyors magyar kollegáim több helyen is elkezdtek róla írni, úgyhogy én most csak egy rövid áttekintést adnék.

15 hasznos CSS és HTML leírás honlapkészítéshez

15 hasznos CSS és HTML leírás honlapkészítéshez

15 olyan leírás következik, amelyek mindenki számára hasznosak lehetnek honlapkészítés közben. A leírások demo-kat és komplett mintakódokat is tartalmaznak, úgyhogy kezdők számára is is könnyen kivitelezhetőek.

WordPress theme készítés

Korábban már a blogomon volt egy bejegyzés arról, hogy wordpress theme készítéskor jól jöhet a Sandbox nevű theme, mely tökéletes kiindulási pont lehet webfejlesztők számára. Azóta sem találkoztam hasonlóval egészen a mai napig, amit a leírása alapján elég ígéretesnek tartok. A “WordPress starter theme a leírása szerint azzal az előnnyel jár, hogy készítője már megcsinálta […]

Adobe-Google-Yahoo! szövetség született

A két keresőoriás az Adobe-val együttműködve azon fog dolgozni, hogy a jövőben Adobe flash tartalmakra is lehessen keresni. Az SWF állományokban lévő információk nagy részét ugyanis egyelőre nem látják a keresőmotorok. Az Adobe, a Google és a Yahoo! együttműködési megállapodást jelentette be: a két piacvezető keresővállalat az Adobe támogatásával úgy fejleszti tovább internetes keresőmotor-algoritmusát, hogy […]

WordPress – letöltés plugin

WordPress – letöltés plugin

Pont a minap beszélgettem egy barátommal a wordpress kapcsán arról, hogy lehetne a lapján lévő fájlok letöltését mérhetővé tenni. Bevallom akkor hirtelen nem volt rá semmi konkrét ötletem (azon kívül hogy valami pluginnel megoldható), és a beszélgetés után feledésbe is merült a kérdés.