Post Tagged with: "joomla"

Joomla biztonság

Joomla biztonság

A Joomla cms hackerek körében is népszerű célpont, ezért egy rövid 5 pontos útmutató, hogyan tegyük biztonságossá oldalunkat:

Blog: Avagy mi az és minek?

Blog: Avagy mi az és minek?

Számtalan mennyiségű blog létezik, de még is vannak olyanok, akik nem tudják hogy mi az a blog és hogy mire jó? Ebben a cikkben mind a kettő kérdésre válaszolok és mutatok nagyobb blog szolgáltatókat, ha valaki kedved kapna kipróbálni.

14 inspiraló CMS

14 inspiraló CMS

CMS Made Simple CMS Made Simple – Magyarország CMS Made Simple a tutorial.hu -n

JSAS – Joomla Stand Alone Server

JSAS – Joomla Stand Alone Server

Sokak fejében megfordult már a gondolat, hogyan lehetne biztosítani megfelelő teszt-környezetet Joomla tartalomkezelőnk számára, utazás közben vagy internetkapcsolat híján. Erre a problémára kínál teljes körű megoldást a JSAS, All-in-one localhost webserver package for Windows XP. Nézzük meg pontosan mit is tartalmaz.

Joomla SEO – leírások és eszközök

A “Joomla seo – SEO Tools Tutorials Components For The Joomla cms” című honlap elég népszerű a Joomla-sok körében, sok-sok hasznos információt, tanácsot és eszközt talál rajta az, aki nem lusta átnézni a tartalmát.

joomlatemplate.hu

Ma kaptam a Joomla! Magyarország oldaltól az alábbi mail-t, melyben felhívják új szolgáltatásukra a figyelmet: www.joomlatemplate.hu Létrehoztak egy sablon galériát, ahol mindenki kiválaszthatja a neki tetsző kinézetet (template-t), azt megtekinthető egy élő oldalon és ha tetszik, le is töltheti. Sok sikert a laphoz! Frissítés: a fenti oldal megszűnt! Az eredeti cikkben szereplő oldal azóta megszűnt, […]

Mambo frissítése Joomla-ra

Aki követte a tutorial.hu híreit vagy más, mambo-val foglalkozó honlapot, az tudja jól hogy milyen gondok voltak mostanában a mambo háza táján. Az elmúlt időszakban – mióta kijött a Joomla – sem tudtam olyan bejegyzést vagy cikket olvasni ami azt állította volna bármi gond van vele – úgyhogy épp ideje volt nekem is megejteni ezt […]