Post Tagged with: "készítés"

Hogyan tudsz egyedi Facebook likebox-t készíteni

Hogyan tudsz egyedi Facebook likebox-t készíteni

Viktor (Totalstudio) barátom írt egy nagyon jó facebook-os tutorialt arról, hogy lehet egyedi (skinezett) Facebook Likebox-t készíteni. A leírás nagyon részletes, nekem tetszett és szerintem neked is hasznos lesz, ha egyedi dobozt akarsz a lapodra.

WordPress theme készítés

Korábban már a blogomon volt egy bejegyzés arról, hogy wordpress theme készítéskor jól jöhet a Sandbox nevű theme, mely tökéletes kiindulási pont lehet webfejlesztők számára. Azóta sem találkoztam hasonlóval egészen a mai napig, amit a leírása alapján elég ígéretesnek tartok. A “WordPress starter theme a leírása szerint azzal az előnnyel jár, hogy készítője már megcsinálta […]

Néhány alapelv honlap készítőknek

Ez csak pár tipp abból a rengeteg szabályból, amit be kéne tartanunk. Ez szinte lehetetlen, de mégis érdemes törekednünk felé. Minél kevesebb kép Minél kevesebb kép használatára törekedjünk. Ez alatt persze nem azt kell érteni, hogy ne legyenek képek az oldalon, csupán törekedjünk a fölösleges képek kiszűrésére. A használt képekhez viszont minden esetben használjuk az […]

Bomba készítése photoshop segítségével

Bomba készítése photoshop segítségével

A Super Collapse a nagyon jó kis játék frankó bombás menüvel. Ebben a tutorialban megmutatom, hogyan is lehet egy bombát készíteni. Persze csak Photoshopban :)

Haj készítése

Archie-tól újabb photoshop tutorialokat kaptam, thx! A leírásokat folyamatosan teszem ki a lapra, és a mostanában mostoha körülmények között tartott photoshop témát én is gyakrabban fogom frissíteni. :)

Mintázat, avagy pattern készítése II.

Rövid, ámde véleményem szerint hasznos módszert mutat be a tutorial, ne hagyjátok ki.. :)

Mintázat, avagy pattern készítése I.

Biztos láttatok már olyan képeket, amin halvány csíkok voltak, vagy pöttyök, vagy ilyesmik. Ebben a leírásban ennek az elkészítését mutatom be.