Post Tagged with: "rajz"

Pencil és honlap tervezés

Pencil és honlap tervezés

Mielőtt belevágunk bármiféle fejlesztésbe, érdemes előzetesen egy tervet készíteni, hogy fog kinézni a lap, mik az arányok, mi hova kerül, mi kerül fel egyeltalán a lapra stb… magyarán érdemes egy vázlatot csinálni, hogy ne a későbbiek során (design, sitebuild, programozás) derüljön ki, mégsem az kell amit elkészítettünk. Ha nem magunknak dolgozunk, akkor ez fokozottan ajánlott, […]

Romantikus kártya

Romantikus kártya

Ebben a tutoriálban egy akár romantikusnak is nevezhető lapot/kártyát fogunk Photoshopban megszerkeszteni…

Haj rajzolása

Haj rajzolása

Ebben a tutorial-ban szeretném bemutatni, hogy pár lépésből hogyan lehet hajat rajzolni. Ízelítőnek itt egy kép, hogy mit is fogunk elkészíteni:

Rajzolás PHP-ban I.

Rajzolás PHP-ban I.

Üdvözöllek Titeket Első Tutorialomban! Bevezetés: Mostanában sok forrást olvastam a php nyelv tanulását elösegitően, és sokat is tanultam, de még nem sikerült minden dolgot egy nagyobb program (honlapban) összefoglalni, és hírdetni, ezért ebben a cikkben a sok érdekességből azokat írom le, melyek nekem a legjobban tetszettek.

Kép átrajzolása Pen tool-lal

Ebben a tutorialban azt fogom bemutatni, hogy hogyan kell egy kép körvonalait átrajzolni pen tool-lal. 1.) Válasszunk ki egy egyszerű képet. (Később, ha jobban fog menni a pen tool használata, lehet nehezebbet is) Én ezt választottam:

Bolygó rajzolása

Bolygó rajzolása

Ezzel a tutoriallal egyszerű, mégis élethű bolygót készíthetsz a Photoshoppal.

ív rajzolása Photoshop-ban

Ebben az újonnan felkerült videóban Tirion azt mutatja be, hogy lehet photoshop-ban íveket rajzolni a program vektoros eszközeinek segítségével. videó mérete: 2.786 MB videó formátuma: swf (flash)

Rajzhatás

Rajzhatás

E nagyon egyszerű tutor keretében egy meglévő képből olyat csinálunk, mintha azt egy számítógépes játékból fényképeztük volna ki. 1. Nyisd meg az átalakítani kívánt képet. Bármilyen lehet, én egy BMX-es képet használok.

Smilie rajzolása

A smilie-ról 1-2 szó: Ma már szinte az összes fórummotorban van lehetőség smilie-k beszúrására, amivel kicsit látványosabban is ki tudod fejezni pillanatnyi hangulatodat. :) Ilyen smilie-kból rengeteg van a neten is, de saját magadnak is készíthetsz – ennek módját mutatja be ez a tutorial. 1) Nyiss egy új, átlátszó (transparent) hátterű, 15x15px-es képet. Nagyítsd fel […]