Post Tagged with: "upgrade"

Megjelent a WordPress 2.9

Megjelent a WordPress 2.9

Megjelent és letölthető a wordpress 2.9″ Carmen” a szokásos linkről: http://wordpress.org/download vagy akár frissítheted a wordpress-ed admin felületén is a Tools / Upgrade módon.

WordPress 2.8

WordPress 2.8

Nemrég megjelent a wordpress 2.8-as legújabb kiadása, az erről szóló részletes bemutatót illetve a változtatások és módosítások listáját 3 főbb kategóriába szedve a a WordPress Magyarország oldalán.

WordPress 2.5.1

Érdemes minél gyorsabban frissíteni a nemrég kijött wordpress 2.5.1-es verzióra, mert egy komolyabb hibajavítást is tartalmaz, illetve számos egyéb fájl is frissült, szám szerint 99 darabot számoltam össze.

WordPress 2.5 frissítés

Az elmúlt kb 1.5 órát azzal töltöttem, hogy frissítettem a lapomat, blogomat és egyéb oldalakat is a régebbi 2.x-es verziókról 2.5-re. Gondoltam megosztom veletek is a tapasztalatokat, ahogy néztem a neten többen is írták, hogy nem mernek belevágni még mivel nem találtak leírást és tapasztalatokat róla. Remélem ez a szösszenet it segíteni fog többeknek az […]

WordPress 2.3.3

Kijött a legfrissebb wordpress, érdemes minél gyorsabban megejteni a frissítést. Az alábbi fájlok változtak a 2.3.2-es verzióhoz képest.

WordPress 2.3.2

Kijött az új wordpress, érdemes frissíteni rá aki ezt a blogmotort használja, mert van benne pár biztonsági frissítés is illetve bugfix. A hivatalos upgrade leírást szerint le kellene tölteni az egész wp csomagot és felülírni illetve kicserélni a régivel, de az egyszerűség kedvéért a bejegyzés végén megtalálod azt a csomagot, ami csak a módosított (2.3.1 […]