![]() ![]() |
2006. Aug 6., 19:06
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Előzmény: offtopic IV.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2006. Aug 6., 19:15
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
QUOTE(LeGaS @ 2006. Aug 6., 21:06) Hát igen, megint egy 100 oldalszámú témakör -------------------- |
|
|
|
2006. Aug 6., 19:34
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 349 Joined: 06. February 3. From: Hungry Member No.: 1909 |
Mellody megírnád privátban, hogy ki a fene az a R.A.B. ? Kb. egy éve nem tudok rájönni....
Sandmann This post has been edited by Sandmann: 2006. Aug 6., 19:34 -------------------- The voices are telling me to kill you...
Dornröschen Jól válaszd meg az útitársaidat! Lehet, hogy meg kell enned őket... |
|
|
|
2006. Aug 6., 19:44
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
Hát olvasd el mégegyszer
najó megy a pü |
|
|
|
2006. Aug 6., 19:51
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 149 Joined: 05. December 18. From: Budapest Member No.: 1701 |
Esetleg nekem is? Nekem is van pár sejtésem, de nem, nem tudom. Ha azt mondod, rá lehet jönni, akkor nem szpojler
-------------------- Mi nem ilyenek vagyunk. Mi tudjuk, hogy soha senki sem ragadja magához a hatalmat azzal a szándékkal, hogy lemondjon róla. A hatalom nem eszköz; a hatalom cél. Nem azért csinál az ember diktatúrát, hogy megoltalmazzon egy forradalmat, hanem azért csinál forradalmat, hogy diktatúrát csinálhasson. Az üldözés célja az üldözés. A kínzás célja a kínzás. A hatalom célja a hatalom. Kezded érteni?
|
|
|
|
2006. Aug 6., 20:01
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 5 Joined: 06. August 6. From: Zalaegerszeg, Hungary Member No.: 2763 |
én már tudom
|
|
|
|
2006. Aug 6., 20:05
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
te már a harmadik vagy szal inkább berakok egy linket:
ERŐSEN HARRY POTTER SPOILER, RÁ NE KATTINTS HA NEM AKAROD LELŐNI A POÉNT MAGADNAK!!!! http://www.lumos.hu/rab.php szerk.: najó nem is olyan erősen, elvégre ha valaki 2-szer elolvassa a hp6-ot, tutira rájön. This post has been edited by Mellody: 2006. Aug 6., 20:06 |
|
|
|
2006. Aug 6., 20:32
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Én nem is emlékeztem rá, hogy lenne benne R.A.B.
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2006. Aug 6., 20:37
|
|
A végén a levélben... Az emberke aki ellopja a hocruxot, de csak a monogramját hagyja meg, és az az hogy R. A. B. és senki nem tudja ki az.
|
|
|
|
2006. Aug 6., 20:38
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Hmmm... Ezt meg kell néznem mert nem rémlik. De thx.
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2006. Aug 7., 20:50
|
|
http://renia.axelero.net/200312301255.jpg
Nemértem.... ez is csak amolyan optikai csalódás, vagy télleg a Mátrix rabja vagyok? szerk.: jaa rájöttem mi benne a turpisság szerk2.: segítséget szeretnék kérni. Installáltam valamit, azután letöröltem, de vele eggyüt installálódott valami más progi. Itt villog a jobb alsó sarokban egy embléma, mindig kiírja h critical system error vedd meg ezt meg ezt a progit hogy letöröld a vírusokat amivel tele van a gép. Persze egy vírus vagy spyware sincs a gépen, szal csak reklám. De nemtom hova lett installálva, már keresgéltem egy csomót a program filesba meg a Windowsba, de nem sokra jutottam. Nem vírus, nem spyware, semmi ilyesmi, szal nem tom kiírtani, legalábbis nemtom hogyan lehetne. Jobbegérgombbal rákattintva nem jön ki a menüje, bal egérgombbal újra kiírja az idegesítő dumáját, ami gyakran magától is megjeleneik, játék ill. film közben elég idegesítő. Ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönném. This post has been edited by Mellody: 2006. Aug 7., 21:17 |
|
|
|
2006. Aug 7., 21:22
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Ctrl + Alt + del
Processzek nézegetése, fura nevűek leállítása, közben nézegeted, hogy a sistray-ben ott maradt-e. Ha eltűnik akkor már tudod mi a fájl neve (az utolsó amit leállítottál), start -> futtatás -> msconfig Kiszeded az automatikus indításból. Röviden. BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2006. Aug 7., 21:35
|
|
Köszönöm szépen!
This post has been edited by Mellody: 2006. Aug 7., 21:44 |
|
|
|
2006. Aug 7., 21:44
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 349 Joined: 06. February 3. From: Hungry Member No.: 1909 |
nem... mindegyiket újra el tudod indítani, ha beírod a Fájl/Új feladathoz...
Sandmann -------------------- The voices are telling me to kill you...
Dornröschen Jól válaszd meg az útitársaidat! Lehet, hogy meg kell enned őket... |
|
|
|
2006. Aug 7., 21:46
|
|
Azóta módosítottam mert rájöttem h nekem8. De azért köszi.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 9. - 11:39 |