![]() ![]() |
2005. Apr 17., 10:54
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 05. April 17. Member No.: 945 |
ACDsee 7.0 hoz keresnék tutoralokat, leírásokat magyarul vagy angolul!
Minden segítséget előre is köszönök Andrew |
|
|
|
2005. Apr 17., 12:13
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
???
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 17., 12:29
|
|
![]() új tag ![]() Group: haladó tag Posts: 79 Joined: 05. April 6. From: Gyula, bekes megye Member No.: 924 |
QUOTE(Harder) ??? Gondolom arra a hozzá mellékelt progira gondolt, amivel lehet a képeken bohockodni.. Már nem is tudom mi volt a neve... Az az Editor vagy miaszösz... Régebben én is azon bohóckodtam, de miota ezek az ujak ennyi memo-t kajálnak, alap winfos képnézőt használok. |
|
|
|
2005. Apr 17., 15:04
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Használj Xnwiev-t az sokkal gyorsabb szeintem. Meg jobb is szerintem. Meg satöbbi szerintem
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Apr 18., 12:14
|
|
![]() új tag ![]() Group: haladó tag Posts: 79 Joined: 05. April 6. From: Gyula, bekes megye Member No.: 924 |
QUOTE(Manwe) Használj Xnwiev-t az sokkal gyorsabb szeintem. Meg jobb is szerintem. Meg satöbbi szerintem Okés, kiprószálom.. Amugy nem view? hehe.. jolvan csak kötözködök |
|
|
|
2005. Apr 18., 16:16
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
QUOTE(zLk @ 2005. Apr 18., 13:14) QUOTE(Manwe) Használj Xnwiev-t az sokkal gyorsabb szeintem. Meg jobb is szerintem. Meg satöbbi szerintem Okés, kiprószálom.. Amugy nem view? hehe.. jolvan csak kötözködök Jónavva kerevem a 2-?t. -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Apr 18., 21:19
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Szerintem meg IrfanView a király!
Én egyszer felraktam ACDSee-t, de rohadt lassan töltött be, így leszedtem. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Apr 18., 21:21
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
ACDSee 3.2 (vagy valami hasonló) volt régebben a gépen, azt baromi gyakran használtam... Egy format c:\ után a 7-est raktam fel... Hiba volt...
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Apr 19., 06:18
|
|
Nekem legutóbb a 4-es volt(vagy van) fönnt. Az még elment, de már egyre lassabbak lettek csak...
|
|
|
2005. Apr 22., 21:40
|
|
![]() deréktag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1685 Joined: 04. November 27. Member No.: 548 |
IrfanView! Az jó!
Meg az Xnview se rossz, de azér mégis inkább az első. |
|
|
|
2005. Apr 23., 10:24
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
infranview az a fasza! csak nekem vmiért az animokat tul gyorsan jácca le. nem figyel a frame rate-ra.
-------------------- |
|
|
|
2005. Jun 29., 22:57
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Hi
Lenne egy kérdésem acdsee-vel kapcsolatban méghozzá az hogy be lehet állítani valahol azt benne hogy csak a képeket jelenítse meg vagyis hogy pl. csak jpg, bmp, gif ....stb jelenítse meg az swf-et meg avit meg az összes többit meg se jelenítse? elég idegesítő hogy látom a documentumokat meg a futtatható állományokat és persze ha véletlenul rákattintok egy avi-ra hát jöhet a taskbar aztán program kilő és ujraindít... előre is thx Egyébként sz.tem valamit gyorsult a 7-es az előzőekhez képst sz.tem |
|
|
|
2005. Jun 30., 05:50
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Hello!
Szerintem a telepítésnél lehet(ett) megadni, legtöbb programnál így van. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Jun 30., 08:38
|
|
A beállításoknál is meg lehet adni. Csak most nincs fennt éppen.
|
|
|
2005. Jun 30., 09:01
|
|
|
bitwizard ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1265 Joined: 03. April 28. Member No.: 11 |
SZerintem a 7-es elfogadható sebességgel fut, szal már meg lehet vele próbálkozni. A képszerkesztője meg pont eleget tud egy programozó igényeihez (értsd bitang gyorsan lehet vele sok képet átméretezni, illetve esetleg leszabdalni a szélét egy képnek. Ha egyébb problémám van úgyis megy Hardernek a levél, hogy pls segíts
A beálítások között van egy show filetypes nevü rész onnan kiszeded a pipákat a nem kivánt kiterjesztések elől és rendben van. Egyébbként se az avi-ra se az swf-re nem kéne fagynia a proginak. Nekem lejátsza mind a kettőt. -------------------- TLoF
Kepregeny.NET |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 21. - 19:18 |