![]() ![]() |
2006. Jun 11., 08:30
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Ha bármi kérdésed vagy mondanivalód van a lapon található Actionscript 3 ( http://www.tutorial.hu/milgra ) cikksorozattal kapcsolatban, hajrá..!
-------------------- |
|
|
|
2006. Jun 11., 11:31
|
|
|
flashguru ![]() Group: moderator Posts: 8 Joined: 06. June 11. From: Budapest Member No.: 2485 |
Szerbusztok, kérdezzetek bátran, de elöljáróban szeretném leszögezni, hogy mielőtt kérdeznél, keress rá a problémára a Flex 2 helpjében illetve a neten, sok esetben fél másodperc alatt megvan a megoldás.
This post has been edited by MilGra: 2006. Jun 11., 11:32 -------------------- |
|
|
|
2006. Jun 12., 16:23
|
|
![]() Másztör ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1002 Joined: 05. July 1. From: The Moon Member No.: 1135 |
Hm, végig néztem és meg is csináltam a 4 leírást tetszenek, bár nem tudok mire menni velük. Az lenne a kérésem hogy tudnál-e írni egy alap leírást, amiben az lenne hogy a kódba mi hova kerül, és hova kellenek ilyen-olyan záró jelek meg hogy milyen tagokat lehet használni, milyen variációkkal. Elkezdtem olvasni ezt az oldalt, de az én angoltudásommal nem mentem semmire.
Előre is kösz: Cony -------------------- Hardstyle is my style |
|
|
|
2006. Jun 12., 18:10
|
|
|
bitwizard ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1265 Joined: 03. April 28. Member No.: 11 |
Milgra-tól alap leirást ne várj. Ha ilyen igényed van akkor az swf.hu -n találsz leirást eleget.
-------------------- TLoF
Kepregeny.NET |
|
|
|
2006. Jun 12., 18:19
|
|
|
flashguru ![]() Group: moderator Posts: 8 Joined: 06. June 11. From: Budapest Member No.: 2485 |
QUOTE(Cony @ 2006. Jun 12., 17:23) Hm, végig néztem és meg is csináltam a 4 leírást tetszenek, bár nem tudok mire menni velük. Az lenne a kérésem hogy tudnál-e írni egy alap leírást, amiben az lenne hogy a kódba mi hova kerül, és hova kellenek ilyen-olyan záró jelek meg hogy milyen tagokat lehet használni, milyen variációkkal. Elkezdtem olvasni ezt az oldalt, de az én angoltudásommal nem mentem semmire. Előre is kösz: Cony Tyűű, téged ezek szerint az Ecmascript szintaxisa érdekelne. Könnyű dolgod van, ugyanis az Ecmascript szintaxis szinte teljesen megegyezik a Java/Javascript szintaxissal ( ami a C/C++ szintaxisra épül ) , csak kulcsszavak különböznek. Ezeknek a leírásából pedig milliónyi van a neten magyarul is, pl itt -------------------- |
|
|
|
2007. Apr 25., 02:10
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. October 2. Member No.: 1426 |
hali, kérnék egy olyan segítséget hogy próbálnék ien packeg-be csinálni class-t csak mindig kiírja ezt a hibát
1037: Packages cannot be nested. az első tutoriálból is ha kimásolom egy az egybe akkor is ezt adja ha üresen hagyom a class-t akkor is, mi lehet a gond? előre is köszi This post has been edited by Creever: 2007. Apr 25., 02:12 |
|
|
|
2007. Apr 25., 11:02
|
|
|
hello, valoszinuleg rossz helyre raktad az importokat, mindig a package kapcsoszarojelein belulre kell, tovabba package-en belul csak egyetlen class definicio lehet, illetve az is lehet hogy package-class utkozes van, tobb ugyanolyan osztalyt mentettel ugyanarr a helyre. legjobb ha tisztan indulsz, file - new - new actionscript project, es akkor csinal egy default classt ami mukodik rogton. egyebkent az elso par tutorialomat meg a felx 2 beta-ban csinaltam, azota valtozott egy-ket dolog as3 ugyileg, de konnyen ra lehet jonni h hol a baj.
hali, kérnék egy olyan segítséget hogy próbálnék ien packeg-be csinálni class-t csak mindig kiírja ezt a hibát 1037: Packages cannot be nested. az első tutoriálból is ha kimásolom egy az egybe akkor is ezt adja ha üresen hagyom a class-t akkor is, mi lehet a gond? előre is köszi -------------------- |
|
|
|
2007. May 15., 12:11
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 51 Joined: 07. March 11. Member No.: 3770 |
nem ismertek egy yo ingyenes online actionscript oktatást a neten??
|
|
|
|
2007. Jun 10., 10:12
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 07. June 9. Member No.: 3980 |
Helló! Hogyan lehet hivatkozni a főosztály példányára egy másik osztályból? Root? Mert nekem arra azt írja, hogy nem defíniált. Na most ha van nekem két osztály:
CODE package { import flash.display.Sprite import Terrain [SWF(width="720", height="350", frameRate="20", backgroundColor="#F0F0F0")] [Embed(source="C:/Windows/Fonts/nyala.ttf", fontName="nyala", mimeType="application/x-font-truetype")] public class Main extends Sprite { private var terrain:Terrain; public function Main() { this.terrain = new Terrain(this.stage.stageWidth, this.stage.stageHeight); this.addChild(terrain); } } } CODE package { import flash.display.Sprite public class Terrain extends Sprite { public function Terrain(mainWidth, mainHeight) { this.graphics.lineStyle(2); this.graphics.lineTo(mainWidth, mainHeight); } } } Akkor ez így működik, de hogyan lehetne megoldani, hogy ne kelljen paraméterben átadnom a szélességet és a magasságot? Vagy egyáltalán ez-e a helyes módja a rajzfelület méreteinek lekérdezésének? This post has been edited by Lion: 2007. Jun 10., 10:20 |
|
|
|
2007. Jul 28., 14:06
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 263 Joined: 07. May 6. Member No.: 3910 |
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan action script, amelyik egy flash gombra kattintva egy (x)html div class-ára "hivatkozik". Ha igen, vajon működne az ajaxos megoldással is(?) ---> <div class="loadinto-content"> Előre is köszi! |
|
|
|
2009. Jul 30., 15:17
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 09. July 30. Member No.: 23242 |
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan action script, amelyik egy flash gombra kattintva egy (x)html div class-ára "hivatkozik". Ha igen, vajon működne az ajaxos megoldással is(?) ---> <div class="loadinto-content"> Előre is köszi! van olyan hogy ExternalInterface , ezen keresztül tudsz javascript függvényt is hívni ami már gond nélkül hozzáfér a divedhez vagy annak classához a cssben. |
|
|
|
2009. Jul 30., 21:41
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 263 Joined: 07. May 6. Member No.: 3910 |
hű de rég volt
|
|
|