![]() ![]() |
2005. Aug 2., 20:58
|
|
![]() Penguinista ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1181 Joined: 04. August 24. From: Inota Member No.: 444 |
Először is le kell hogy szögezzem, hogy számítógépes multimédia terén nagyon hülye vagyok, úgyhogy lécci ne kövezzetek meg.
Az lenne a problémám, hogy van nekem néhány avi fájlom(pontosan 13), ezeket szeretném kiírni dvd-re, de mivel szar asztali dvd-lejátszónk van, ami nem játsza le az avi-t , ezért valahogy úgy kéne hogy meg tudjam nézni. Remélem érthető volt. |
|
|
|
2005. Aug 2., 21:03
|
|
![]() Főpilóta ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 450 Joined: 05. April 19. From: Magyarhon Member No.: 950 |
Vagyis át akarod konvertálni?
-------------------- A Tutorial.hu fórum igazolt Főpilótája és Kvízmestere :)
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesülyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!!! Az életben a nyuszika az igazi jellem: Ott ül a fűbe, de mégse szívja!! |
|
|
|
2005. Aug 2., 21:09
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
avi2svcd fronton kezd el keresni, feltéve ha az svcd-t viszi az asztali lejátszótok.
http://www.google.com/search?q=avi2svcd&so...:hu-HU:official Én anno így írtam ki pár filmet, és működött a dolog (csak már nemtom milyen progival) elvileg amúgy még a nero is meg tudja csinálni, hogy film formátumú írást választva behúzod az avi-t és ő konvertálja, de úgy rémlik a minőségét szídták erősen a fórumokon. -------------------- |
|
|
|
2005. Aug 2., 22:33
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
ha találsz vmit nekem is szólhatnál
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Aug 2., 23:33
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Én pont cimbivel beszéltem erről a dologról, mert engemis érdekelne egy két dolog tekintetében.
Természetesen csak házivideóról van szó, tehát semmi divx, vagy bármiylen más jogvédett filmről... Szal, ő azt mondta, hogy ami neki bevállt, az a TmPEG, amivel konvertál, és az adobe Premierrel csinál hozzá menüt, timeline-al felvértezi, tesz bele fejezeteket, ha kell, és sírja ki dvdre egyből. A dolog szépséghibája ugye, hoyg ezeket sajna csak 30 napig tudja megsinálni. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Aug 3., 08:32
|
|
![]() Penguinista ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1181 Joined: 04. August 24. From: Inota Member No.: 444 |
Köszi, majd kipróbálom amiket írtatok, meg még utána olvasok. Eddig az tettszik a legjobban amit Zsola írt.
|
|
|
|
2005. Aug 3., 09:47
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 20 Joined: 05. July 16. Member No.: 1181 |
Nagyon egyszerű a NeroVision Express-szel konvertálni, menüt, fejezeteket létrehozni,
vagy a TMGEnc-vel átkonvertálni, majd a TmpegENC DVD Author-ral menüt készíteni, a NeroVision Express egy lépésben megcsinálja a konvertálást + a menüt. |
|
|
|
2005. Aug 3., 10:32
|
|
Ok, köszi, megnézem.
|
|
|
|
2005. Aug 3., 11:14
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
én is köszi
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2005. Aug 4., 11:31
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 142 Joined: 04. February 14. Member No.: 258 |
-------------------- |
|
|
|
2005. Dec 4., 18:58
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 306 Joined: 05. February 11. From: Zalaegerszeg Member No.: 737 |
Olyan konvertáló program nincs, ami avi-ból cscinál audio_ts, video_ts-t ?
sztem vhol va, de nem találok! aki tudja mire gondolok az mondja meg a progi nevét pls! Köszi! |
|
|
|
2005. Dec 11., 09:16
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 3 Joined: 05. November 13. Member No.: 1567 |
Sony DVD Architect 3.0
/A 3cd-s Sony Vegas 6-ban asszem benne van/ This post has been edited by Morzsingo: 2005. Dec 11., 09:18 |
|
|
|
2005. Dec 17., 10:40
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
vagy: WinAvi Video Converter v7.0
én ezt használom, és sztem faxás, mert gyors meg minden.. -------------------- |
|
|
|
2005. Dec 17., 13:00
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
eh.
Bíró, az audió_ts, vagy avideót azt a dvd összerakása során kapod meg. Neked az avit mpeg be kell átkonvertálni. a videots is mpeg, csak a neve más. Audio ts meg csak akkor van, ha átkonvertálás során a hangot külön fileba mented, de ha csak egy féle hangot akarsz a dvdre rakni, akor sok értelme nincs. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Dec 29., 11:01
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 05. December 29. Member No.: 1736 |
T.Tutorial fórum!
Mint minden újszülöttnek a vicc, nekem is újdonság mindaz a sok érdekesség, amit az oldalatokon olvashatok. Nagyon örülök, hogy rátok találtam... Segítségeteket kérném. Web-lapot készítek a volt iskolám (Fasori Evangélikus Gimnázium) részére, amibe mozgókép-részleteket is szeretnék elhelyezni. A film .avi kitarjesztésű (Power Director), ezt szeretném Dreamweaver MX segítségével felhasználni. És itt elakadtam. Az istennek sem hajlandó tudomásul venni kívánságaimat. Minden segítséget örömmel nyugtázok, (ha azok alapfokon és számomra érthetően érkeznek) hogy a filmecskét fel tudjam használni a web-site-ra. Segítségeteket előre is köszönve, boldogabb újesztendőt kívánva: csatiga. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 21. - 19:32 |