![]() ![]() |
2004. Nov 16., 21:35
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
Üdv,
szóval letöltöttem egy "dokumentumfilmet" és kaptam egy bin-t, meg egy .cue-t. Az alcohollal bemountolom, de nem játssza le Hogy tudnám megnézni?Milyen módszerrel kell ezt életre bírni? -------------------- |
|
|
|
2004. Nov 16., 21:48
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
nézd meg a cue tartalmát (texteditor), lehet hogy csak az elérési útvonal vagy fájl neve van rosszul irva.
ha az ok, és nem játsza le, akkor lehet még mpeg codec hiba (vagy hiány) is (általában ezeket teszik bin/cue-ba. lehet az is, hogy nincs gond az image-vel csak az alcohol virt. cd része nem játsza le...? ezt inkább kérdem, mert én daemon-tools-t használok aztán azt is meg lehet próbálni, hogy van bin2iso converter -> convert -> próba újra bár a bin-eket általában minden gond nélkül akár át is lehet nevezni iso-ra. esetleg nero-ban meg lehet próbálni egy cdírás tesztet, a bin/cue-t ismeri és hátha kidobja, hogy az image hibás. ha az image hibás, akkor még mindig ki lehet valszeg csomagolni egy isobuster-rel vagy winiso-val (ez utóbbi nem 100%, nagyon rég használtam) -------------------- |
|
|
|
2004. Nov 16., 22:59
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
köszi a választ,szóval:
daemon tools+kodek kellett hozzá, így a bsplayer már szépen lejátssza! many thx! -------------------- |
|
|
|
2004. Nov 16., 23:01
|
|
|
Altartalékos ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1930 Joined: 03. December 8. Member No.: 213 |
Amugy, daemon tools siman a bin-t is tudja mountolni, majd azt mplayerbe bevagod, es kesz
|
|
|
|
2005. Feb 1., 21:45
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Áhoj!
Sztetek mivel tudnám azt megcsinálni, hoyg cd képet gyártok sok fileok halmazából? Cdt nem szeretnék írni, csak egy kép kell azokból. Neroban nem találtam ilyesmit, pedig asszem a régiben volt ilyen opció... -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Feb 1., 21:50
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Az újban is van, válaszd a virtual image drive-t.
-------------------------------- Opsz rosszat mondtam, "Image Recorder" ahogy Ak-Army írta. This post has been edited by Harder: 2005. Feb 1., 22:13 -------------------- |
|
|
|
2005. Feb 1., 21:51
|
|
|
új tag ![]() Group: haladó tag Posts: 59 Joined: 05. January 20. Member No.: 682 |
QUOTE(zsola2 @ 2005. Feb 1., 21:45) Áhoj! Sztetek mivel tudnám azt megcsinálni, hoyg cd képet gyártok sok fileok halmazából? Cdt nem szeretnék írni, csak egy kép kell azokból. Neroban nem találtam ilyesmit, pedig asszem a régiben volt ilyen opció... ha jol ertettem hogy mi kell neked, akkor a neroban a recorder menuben a choose recorder menu alol valszd ki az Image Recordert majd az iras elott be kell allitani hova mentse le az image filet(cd képet) |
|
|
|
2005. Feb 1., 22:02
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 234 Joined: 03. October 1. Member No.: 173 |
Ha magyarod van, akkor:
Új összeállítás / CD másolás / CD-kép-nél jelöld ki a helyet, ahova akarod rakni az image fájlt. Valamint vedd ki a 'Lemezmásolás utáni CD / DVD kép fájl törlése' előtti pipát. -------------------- Üdv.: Szunti
|
|
|
|
2005. Feb 1., 23:15
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
QUOTE(Ak-Army @ 2005. Feb 1., 21:51) ha jol ertettem hogy mi kell neked, akkor a neroban a recorder menuben a choose recorder menu alol valszd ki az Image Recordert majd az iras elott be kell allitani hova mentse le az image filet(cd képet) vazze, télleg.. ezaz...hogy tűnt ez el előlem.. köszi! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Aug 10., 14:54
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 05. August 10. Member No.: 1268 |
hello
van1 problémám: leszedtem egy játékot és most van 3 .bin fájlom ezeket mountoltam daemon toolssal,d nem tom mit kéne még csinálnom h elinduljon. most használom először a daemont szóval elkél a segítség |
|
|
|
2005. Aug 10., 15:26
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Elméletileg lett 3 új meghajtód. Na most ezek közül valamelyiken rajta van a játék telepítője, elindítod, és felrakod a játékot. Vagy valami más jellegű a problémád?
-------------------- |
|
|
|
2005. Aug 10., 16:00
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 05. August 10. Member No.: 1268 |
megvan a 3 meghajtó d ha rámegyek azt írja ki h helyezzek be 1 lemezt.
az all options ON is be van kapcs. mi lehet a baj?? |
|
|
|
2005. Aug 10., 16:56
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Jobb klikk a Daemon Tools ikonján, lenn a tray-ben és ott az Options-ben nekem ezek vannak kipipálva:
Automount, Autostart, Taskbar icon Emulation nálam abszolút nincs bepipálva, de privátban kérlek írd már meg, milyen játék, hátha találkoztam már vele és tudok segíteni! -------------------- |
|
|
|
2005. Aug 10., 18:40
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 320 Joined: 04. November 6. From: ThuGZMansioN & BonyháD Member No.: 514 |
elnézést, hogy beleszólok, de a bin file be lett moutolva?
-------------------- ThE GooD DiE YounG
|
|
|
|
2005. Aug 10., 18:44
|
|
![]() Főpilóta ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 450 Joined: 05. April 19. From: Magyarhon Member No.: 950 |
QUOTE leszedtem egy játékot és most van 3 .bin fájlom ezeket mountoltam daemon toolssal,d nem tom.... Kielégítő válasz? -------------------- A Tutorial.hu fórum igazolt Főpilótája és Kvízmestere :)
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesülyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!!! Az életben a nyuszika az igazi jellem: Ott ül a fűbe, de mégse szívja!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 21. - 19:40 |