![]() ![]() |
2005. Sep 22., 14:29
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Nyahh, várom a véleményeket, kritikákat, kérdéseket és ötleteket és stb... bármivel kapcsolatban, aminek ehhez a laphoz köze van.
----------- itt az én blogom: http://harder.blogdreams.com/ -------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 15:34
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Jó, szép, frankó. Bár én megvallom őszintén a freeblog-tól sem vagyok hanyatt esve, mert amikor már 50* látom ugyanazt a sablon design-t a pisis kislányok blogjaiban, akkor elgondolkozom rajta, hogy a netet is korhatárhoz kéne kötni, mint a cigit és a piát!
-------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 16:19
|
|
|
(.)(.) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 2431 Joined: 04. January 12. From: Eger Member No.: 235 |
szep.
bar annyi ingyenes, template alapu blog van, hogy minek meg1? csak egy kerdes, nem kell ra valaszolni, ha nem akarsz: vmi kozod van a blogdreams.nethez? This post has been edited by kukac7: 2005. Sep 22., 16:20 -------------------- "Olyan csúnya vagyok, hogy a k**** is azt mondja, fáj a fejem."
|
|
|
|
2005. Sep 22., 16:37
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
magyar vonatkozásban sincs túl sok szerintem (2-3 max?), és ez magyarul is tud.
Nem titok: igen, van hozzá a közöm, ezért is kérem a véleményeket és persze hogy teszteljétek, hadd jöjjenek ki a hibák illetve kiderüljön, hogy mi az ami mégsem egyértelmű a szövegezés stb.. ellenére. -------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 16:40
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Pl. http://harder.blogdreams.net/ - a footerben a linkek (create your own blog | powered by blogdreams.com) nem pont oda mutatnak ahova kéne (hehe).
Magyar felületnél a "Keresés" helyett "Searching" van. This post has been edited by LeGaS: 2005. Sep 22., 16:43 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Sep 22., 16:42
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 335 Joined: 04. December 28. From: Esztergom Member No.: 622 |
Legalul van egy link ami a blogdreams.com-ra mutat, katt rá a többit úgy is meglátod
szerk: Legas gyorsabb volt This post has been edited by lac: 2005. Sep 22., 16:43 |
|
|
|
2005. Sep 22., 17:04
|
|
|
Köszi, igen ezek kellenek!
a com-net dolog átmeneti, hétfőn élni fog a .com, azért van már így linkelve -------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 17:32
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Nekem tetszik, gondolkom rajta hogy kipróbálom ezt a bloggolást bár fene tudja ezért is kattintottam én is a linkre ami nem oda vezet
annyi még hogy a Harder feliraton én modosítanék más betűtípusra egybéként nagyon jól néz ki. szerk.: Egyébként mennyire skinezető? értem ez alatt azt hogy én csinálhatok neki egy egyedit? És ha oda regisztrálok akkor kapok egy sima bloggot vagy hogy megy ez ott? Nekem azért lenne jó mert az órán általában gépre jegyzetelek és valami olyan egyszerű kis oldal kéne amit nem kell megszerkeztenem (lusta vagyok) csak egy két kattintással a jegyzetemet fel tudnám tölteni majd itthon lementeni ha arról van. És csak azért nem e-mail-el oldom meg mert ha már egyszer lentvan docban akkor már mért ne raknám fel hátha jól jön valakinek bár nem hiszem ui.: remélem ez az utolsó hogy ezt a postot szerkeztem (már harmadszor) This post has been edited by dzsoco: 2005. Sep 22., 17:39 |
|
|
|
2005. Sep 22., 17:38
|
|
![]() deréktag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1685 Joined: 04. November 27. Member No.: 548 |
ha viszont átállás van .com-ra akkor mért van néhol .net? nem kéne egységesíteni?
valamint: nálam Mozillában ha rámutatok a Commentek-re, akkor a szöveg magassága csökken pár pixellel, aminek köszönhetően a lap alatta lévő része szintén feljebb csúszik egy kicsit. ha lehúzom róla az egeret visszaugrik. felteszem, ez nem szándékos? amúgy nagyon szép a dizájn, grat! |
|
|
|
2005. Sep 22., 17:38
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Én is gondolkozom blogon, de az WordPress-es lesz!
-------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 19:38
|
|
|
QUOTE(dzsoco @ 2005. Sep 22., 18:32) Nekem tetszik, gondolkom rajta hogy kipróbálom ezt a bloggolást bár fene tudja ezért is kattintottam én is a linkre ami nem oda vezet annyi még hogy a Harder feliraton én modosítanék más betűtípusra egybéként nagyon jól néz ki. szerk.: Egyébként mennyire skinezető? értem ez alatt azt hogy én csinálhatok neki egy egyedit? És ha oda regisztrálok akkor kapok egy sima bloggot vagy hogy megy ez ott? Nekem azért lenne jó mert az órán általában gépre jegyzetelek és valami olyan egyszerű kis oldal kéne amit nem kell megszerkeztenem (lusta vagyok) csak egy két kattintással a jegyzetemet fel tudnám tölteni majd itthon lementeni ha arról van. És csak azért nem e-mail-el oldom meg mert ha már egyszer lentvan docban akkor már mért ne raknám fel hátha jól jön valakinek bár nem hiszem ui.: remélem ez az utolsó hogy ezt a postot szerkeztem (már harmadszor) Ezekre azt mondom hogy próbáld ki és meglátod. -------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 19:42
|
|
|
QUOTE(Mozaik @ 2005. Sep 22., 18:38) ha viszont átállás van .com-ra akkor mért van néhol .net? nem kéne egységesíteni? valamint: nálam Mozillában ha rámutatok a Commentek-re, akkor a szöveg magassága csökken pár pixellel, aminek köszönhetően a lap alatta lévő része szintén feljebb csúszik egy kicsit. ha lehúzom róla az egeret visszaugrik. felteszem, ez nem szándékos? amúgy nagyon szép a dizájn, grat! a .com és .net természetesen egységes lesz - mindenhol a com lesz. Egyelőre ez a betateszt, még nem publikusan üzemel, most kell kideríteni a hibákat. A skinhibát javítom köszi, a hover állapotban kisebb a betűméret. -------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 19:43
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Nem tudom feltűnt-e, de más oldal jön be a http://blogdreams.net és a http://www.blogdreams.net címen.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Sep 22., 20:16
|
|
Nem kaptam aktiváló emailt....
-------------------- |
|
|
|
2005. Sep 22., 20:36
|
|
|
milyen címre kérted? ha vmi free mailszolg., lehet hogy nem egyből kapod meg.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 0:53 |