![]() ![]() |
2005. Apr 3., 17:08
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 158 Joined: 05. January 16. From: Sopron Member No.: 670 |
Már elszakadt a cérna, kiesett a gyufaszál is, azért hoztam létre ezt a topikot, hátha ti tudtok segíteni.
Annó, egyszer már feletelepítettem a játékot, és hiba mentesen ment (Windows Xp Sp1) Most akartam újból feltelepíteni, mivel a kedvenc játék sorozatom játszom vele. Rákattintok, hogy elindítsam, kijön egy balak: Resolution Software , és egy homokóra, majd megáll és ennyi.. Még screenshotot sem lehet róla csinálni, annyira megfagy. Ha valaki tudja esetleg a problémát, az írjon, de én már feladtam, annyit próbálkoztam vele..... -------------------- System: Windows Xp or Ubunti Linux 8.10
Webpage'S: Lewis Hamilton Fan klub I memorial F.D.N.Y Firefighter's 2001-09-11 |
|
|
|
2005. Apr 3., 18:17
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
A telepítés akad el, vagy maga a játék?
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 3., 18:52
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Mondok jobbat: szintén BS3 (az Isten!), végignyomtam Daemon Toolsos virtual CD-vel. Elfogyott a hely a vinyón, úgyhogy kiírtam az ISO-t. A CD-író 1 cd-t sem rontott el addig (azóta se) kivétel ezt a kettőt...
Mire rájöttem már réges-rég töröltem az ISO-kat BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Apr 3., 18:59
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Az gáz. Elmondnaá valaki miről szól a játék? Hasonló a ROSE ONLINE -hoz? Online MMPORPG..
RoolY -------------------- |
|
|
|
2005. Apr 3., 19:34
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Az első két BS point&click típusú kalandjáték volt, a harmadik pedig egy 3D-s "már-kevésbé" point&click játék...
A kalandjátékok isteneitől, a Revolution-től.... Az első részben a templomosokkal volt egy "apróbb" incidens, a másodikban mindenféle maja kövekkel kellett egy ősi maja isten (valami techzcatlypoca vagy mi a hal) halálát elősegíteni (azzaz visszazárni a The Smoking Mirror (a játék alcíme) nevű tükörbe). A harmadik részben ismételten a templomos kötekedtek, csak ez már egy picit komolyabb stílusban közel 10 évvel a második rész után BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Apr 3., 19:43
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Kicsit zúrzavaros, de jó lehet.
Rose a király, meg a World of Warcraft, és a HALF LIFE 2 !! BlackY, ha ittv agy akkor nsm -en miért nem vagy ? RoolY -------------------- |
|
|
|
2005. Apr 3., 20:11
|
|
Mert lusta vagyok elindítani
BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
2005. Apr 3., 20:35
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 158 Joined: 05. January 16. From: Sopron Member No.: 670 |
Harder: felraktam, aztán amikor az ikonjára kattintok, kijön egy picike ablak, és ott meg is hal..
-------------------- System: Windows Xp or Ubunti Linux 8.10
Webpage'S: Lewis Hamilton Fan klub I memorial F.D.N.Y Firefighter's 2001-09-11 |
|
|
|
2005. Apr 3., 22:20
|
|
|
Nah.. DirectX 9.0 c hiba kizárva..
Nvidia Driver kizárva.. Vinyó hiba kizárva.. Mi lehet akkor vajon? -------------------- System: Windows Xp or Ubunti Linux 8.10
|
|
|
2005. Apr 4., 18:35
|
|
|
Kudarcba fulladtak a próbálkozásaim..
A játék 3 sorozatából, csak egyet sikerült felrakni, az pedig a második rész. Íme screenshot az első rész telepítéséről: Klikk Hozzá kell tennem 2,5 gb szabad hely van a vinyón.. -------------------- System: Windows Xp or Ubunti Linux 8.10
|
|
|
2007. Jan 29., 10:59
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 0 Joined: 07. January 19. Member No.: 3534 |
Nekem a második rész van meg, az iszonyú király, pedig nem is igazán szeretm a kalandjátékokat... Csak annyi a gond vele, hogy megcsináltam asszem a harmadik pályáig, és ott kérte a kettes CD-t, és nem találtam...
This post has been edited by MaYonéz: 2007. Jan 29., 11:00 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 21. - 19:45 |