![]() ![]() |
2004. Sep 13., 23:33
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 26 Joined: 04. March 28. Member No.: 285 |
Sziasztok!
A lemez nincs lezárva,véletlenül átneveztem a cd-t és ami addig rajta volt az most nincs, csak amit utoljára írtam rá,vagyis ott van csak nem olvassa be sem az író sem a dvd-rom,,pontosabban az neroban,amikor a fájl hozzáadása funkcionál járok,akkor méretben okés minden de semmi nem látszódik. Hogy tudnám visszavarázsolni a dolgokat? |
|
|
|
2004. Sep 14., 08:19
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
multisession-os íráskor nem fűzted hozzá az előző session-t, azért nem látszódik. Az adatokat visszanyerheted pl. az Isobuster nevű programmal.
-------------------- |
|
|
|
2004. Sep 14., 08:40
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Ha estig nem sikerül, szólj, és nézek valami progit..
ha jól emlékszem, valamikor szereztem egy ilyet, vagy legalábbis láttam... -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2004. Sep 14., 12:15
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Alocohollal csinálj egy CloneCD image-t és a hozzátartozó text fileból szedj ki MINDENT ami az utolsó sessionre vonatkozik... Utánna bemountolod, és ott vannak az adatok...
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2004. Sep 14., 18:54
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 26 Joined: 04. March 28. Member No.: 285 |
Kösz szépen.
Az IsoBuster-el sikerült megoldani a problematikát,de alcohol-al is kiprobálom:),hogy ne sértsek meg senkit |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 21. - 19:51 |