![]() ![]() |
2007. Mar 17., 11:45
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
pyro kérésére megnyitva a topic!
a script honlapja: http://www.kreatura.hu/pyro/clearbox/ A lapon található leírás: http://www.tutorial.hu/node/1081 -------------------- |
|
|
|
2007. Mar 17., 12:17
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 214 Joined: 06. January 22. From: Záhony Member No.: 1858 |
Sziasztok! Nézegettem a Lightbox, Greybox, Thickbox és egyéb javascript-ben íródott képmegjelenítőket és gondoltam írok egy sajátot (utálok más kódjába piszkálni, meg logikailag én csomó mindent teljesen máshogy építettem fel benne). Az eredmény: ClearBox Most még csak képek megjelenítésére képes, de azt szerintem elég igényesen teszi. Tervbe van véve Slideshow effekt és a geléria következő képének az előtöltése is. Meg persze majd HTML dokumentumok megjelenítése, egyszer, ha eljutok oda Minden esetre a scriptem az egyik legkisebb, mindössze 10,1kbyte, és NEM igényli sem a prototype, sem egyéb JS library-k jelenlétét, ezen kívül más előnye is van még, de ezt a weboldalon úgy is leírtam. Nyitnék neki topicot is, de nincs jogom ( ? ) Szóval várok mindenféle véleményt, meg ha találtok benne hibát, akkor jó lenne, ha screenshottal elküldenétek nekem (email cím az oldalon). Üdv! Nagyon klassz ez a cucc, gratulálok! Valóban könnyen testreszabható, nagyon tetszik! -------------------- Az élet olyan mint egy nagy cigi... Néha jól megszívjuk!
|
|
|
|
2007. Mar 17., 12:50
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Nekem is csak a licenszel van bajom... meg persze az átláthatatlanná tett (obfuscated... van erre magyar szó?
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2007. Mar 17., 18:17
|
|
|
(.)(.) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 2431 Joined: 04. January 12. From: Eger Member No.: 235 |
a hivatalos oldalon nezegettem es nekem is tetszik.
jo, hogy magyar fejlesztes. -------------------- "Olyan csúnya vagyok, hogy a k**** is azt mondja, fáj a fejem."
|
|
|
|
2007. Mar 17., 18:45
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 19 Joined: 05. December 24. From: Budapest Member No.: 1723 |
nekem is nagyon tetszik és le akartam váltani a lightboxom erre, de kis gondom akadt:
az oldalam balra van rendezve és amikor a kódot beteszem a head-be, középre teszi. ha a css-t átírom, akkor az oldal ugyan visszamegy balra, de a kép is vele együtt. ie-ben viszont jól működik. tipp? -------------------- ~ Enjoy music, not the silence! | Schatten Zone
|
|
|
|
2007. Mar 17., 23:52
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 4 Joined: 06. November 4. Member No.: 3190 |
Nekem egyébként is van mikor nem tom középre rakni foxban az oldalat, én nem tom sehogy megoldani...
Nekem is tetszik, az még viszont jó lenne, ha lehetne választani(letöltéskor, mert akkor nem lesz nagyobb a file) "skint". Legaláb hogy legyen szögletes is, mert jó a kerek, csak az oldalamhoz nagyon nem illik. Ez saját magam is tudom módosítani, de nem szabad(bár nem néztem, de ha mondjuk csak képeket kell cserélni akkkor még bele tudom magyarázni, mert saját magam személyes beállítása |
|
|
|
2007. Mar 17., 23:57
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 116 Joined: 07. March 17. Member No.: 3784 |
Nekem egyébként is van mikor nem tom középre rakni foxban az oldalat, én nem tom sehogy megoldani... Nekem is tetszik, az még viszont jó lenne, ha lehetne választani(letöltéskor, mert akkor nem lesz nagyobb a file) "skint". Legaláb hogy legyen szögletes is, mert jó a kerek, csak az oldalamhoz nagyon nem illik. Ez saját magam is tudom módosítani, de nem szabad(bár nem néztem, de ha mondjuk csak képeket kell cserélni akkkor még bele tudom magyarázni, mert saját magam személyes beállítása simán tudod módosítani: csak a CB_RoundPix értékét vedd le 0-ra és voálá. Ja meg akkor nem árt adni neki egy kis paddingot is... nekem is nagyon tetszik és le akartam váltani a lightboxom erre, de kis gondom akadt: az oldalam balra van rendezve és amikor a kódot beteszem a head-be, középre teszi. ha a css-t átírom, akkor az oldal ugyan visszamegy balra, de a kép is vele együtt. ie-ben viszont jól működik. tipp? SG-n is válaszoltam, de hátha ezt előbb olvasod: szóval a WRAPPER nevű div-ednek a css-ben add meg a következőket: position: absolute; left: 0px; és máris jó lesz! -------------------- |
|
|
|
2007. Mar 18., 00:07
|
|
|
Köszi!
|
|
|
|
2007. Mar 18., 16:59
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 301 Joined: 06. February 12. Member No.: 1954 |
Gratula, nagyon jó lett!
Megpróbáltam beépíteni az egyik oldalamba LightBox helyett, de akadt egy kis probléma. A fejlécem egy flash fájl, és amikor megnyitok egy képet a fejléc rész nem szürkül el, sőt a clearbox felső része bemászik alá. A lightbox sem sötétítette el a fejlécet (valószínűleg a flash-et nem kedveli), de a képmegjelenítő dobozt alá igazította. Eleve a fejléc egy külön div-ben van a tartalomtól, és megpróbáltam azt is, hogy belerakom a tartalom divbe a fejlécet is, de ez sem segített. Tud valaki segíteni? -------------------- The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones that do.
---------------------------------------- It is never too late to become what you never were. -------------------- It is only after you have lost everything when you are free to do anything. ---------------------------------------- |
|
|
|
2007. Mar 18., 17:29
|
|
|
(.)(.) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 2431 Joined: 04. January 12. From: Eger Member No.: 235 |
Gratula, nagyon jó lett! Megpróbáltam beépíteni az egyik oldalamba LightBox helyett, de akadt egy kis probléma. A fejlécem egy flash fájl, és amikor megnyitok egy képet a fejléc rész nem szürkül el, sőt a clearbox felső része bemászik alá. A lightbox sem sötétítette el a fejlécet (valószínűleg a flash-et nem kedveli), de a képmegjelenítő dobozt alá igazította. Eleve a fejléc egy külön div-ben van a tartalomtól, és megpróbáltam azt is, hogy belerakom a tartalom divbe a fejlécet is, de ez sem segített. Tud valaki segíteni? es ha a fejlec div z poziciojat allitod? pl. z-index: -999; This post has been edited by kukac7: 2007. Mar 18., 17:31 -------------------- "Olyan csúnya vagyok, hogy a k**** is azt mondja, fáj a fejem."
|
|
|
|
2007. Mar 18., 17:38
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 301 Joined: 06. February 12. Member No.: 1954 |
Igen, elfelejeltettem írni, de sajnos ez sem működött.
-------------------- The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones that do.
---------------------------------------- It is never too late to become what you never were. -------------------- It is only after you have lost everything when you are free to do anything. ---------------------------------------- |
|
|
|
2007. Mar 18., 17:40
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 116 Joined: 07. March 17. Member No.: 3784 |
Gratula, nagyon jó lett! Megpróbáltam beépíteni az egyik oldalamba LightBox helyett, de akadt egy kis probléma. A fejlécem egy flash fájl, és amikor megnyitok egy képet a fejléc rész nem szürkül el, sőt a clearbox felső része bemászik alá. A lightbox sem sötétítette el a fejlécet (valószínűleg a flash-et nem kedveli), de a képmegjelenítő dobozt alá igazította. Eleve a fejléc egy külön div-ben van a tartalomtól, és megpróbáltam azt is, hogy belerakom a tartalom divbe a fejlécet is, de ez sem segített. Tud valaki segíteni? szia. linket tudsz adni? üdv! -------------------- |
|
|
|
2007. Mar 18., 19:04
|
|
|
A flash-et a lightbox sem szereti, sőt szinte semmi js
|
|
|
|
2007. Mar 18., 20:11
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Ehh...
Wmode paramot beállítod "transparent"-re és elvileg működni fog... (Másik, kerülő megoldás meg az, hogy a clearbox megjelenítés előtt még végigfutsz az object-eken és mindegyiknek adsz egy visibility: hidden tulajdonságot, bár ez nem túl elegáns) BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2007. Mar 18., 20:57
|
|
A wmode bejött! Köszi szépen BlackY Isten-császár.
-------------------- The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones that do.
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 21. - 19:55 |