![]() ![]() |
2004. Dec 8., 16:29
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 201 Joined: 04. November 27. From: MO/Bp. Member No.: 545 |
Hellosztok!
én még nagyon kezdő vagyok C.D.-ban. szeretném, ha pár ötletettel,tutoriallal megbombáznátok. -------------------- :: Soliddesign.hu ::
|
|
|
|
2004. Dec 8., 20:46
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
A fórumon nem hiszem hogy tartózkodik Corel Draw-hoz/t értő/használó user.
Szerintem inkább próbáld ki az Adobe Photoshop-ot. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Dec 8., 21:34
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
Skullkid: nem kell elhajtani egyből...én is kíváncsi lennék ilyenekre...hátha valakiben lakozik egy CDfan....
-------------------- |
|
|
|
2004. Dec 8., 21:36
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Én nem mondtam egy szóval sem hogy pl.: Térj át a PS-re vagy nemtom mitcsinálok...
Én csak ajánlottam, tekintettel arra, hogy több a PS fan itt a fórumon. Ja, amúgy a kedves témaindítónak üzenném, hogy rossz helyen nyitotta a topikot, ajánlott lett volna a www.tutorial.hu - photoshop, grafika témában. This post has been edited by Skullkid: 2004. Dec 8., 21:42 -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Dec 8., 21:39
|
|
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Dec 9., 20:58
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 201 Joined: 04. November 27. From: MO/Bp. Member No.: 545 |
Köszi Taky, hogy megvédtél:)
no meg a másik oldal állítása is igaz,rossz helyre raktam a témát. a googleben már keresgéltem,de a fenének van ideje végignézni minden oldalt.ezért gondoltam, h tán tudtok vmit segíteni. tulképpen annyira az alapoknál kéne kezdeni... most pl azon baszakszom, hogy h csináljak objektumot(téglalap), és azt h kell elforgatni.ennyire kezdő vagyok. -------------------- :: Soliddesign.hu ::
|
|
|
|
2004. Dec 9., 21:22
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Magyar nyelvű coreles anyagot még nem láttam, ha nagyon fontos inkább javaslom egy könyv beszerzését, azzal gyorsabban fogsz haladni.
-------------------- |
|
|
|
2004. Dec 10., 07:34
|
|
|
új tag ![]() Group: törzstag Posts: 20 Joined: 03. March 31. From: Magyarország/Budapest Member No.: 7 |
Én találkoztam egy Corel 8 magyar leírással (pdf ha jól emlékszem), meg is van valahol... Keresetem fél órát, de nincs kéznél. Ha meglesz megírom.
A Corelben tudok segíteni, igaz az őskori CorelDraw 1.0-ben voltam profi, de az akkor tanultakból élek máig is (corel 12) Szóval csak egyszer kell megtanulni. Különben szerintem is az a legjobb, ha veszel egy coreles könyvet, és minden funkciót kipróbálsz. Tipp: a corel kitűnően alkalmas naptárak készítésére Letöltheted innen a mintát! Ezen a fájlon gyakorolhatsz, és ha jól csinálod máris van mit a karácsonyfa alá tenni Sok sikert! |
|
|
|
2004. Dec 10., 18:25
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 04. December 10. Member No.: 588 |
Helyes, hogy nem hajottátok el a jónépet. Valami konyítok a Corel Drawhoz is. Legalábbis már dolgoztam vele. Ha tudok akkor segítek.
Uff. |
|
|
|
2004. Dec 10., 18:29
|
|
Campione, csak nem a PGO-ról ?
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Dec 10., 23:51
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Hali!
van egy ilyen valamim: Corel Draw 8 Multimédia Kézikönyv ha érdekel, szólj. "Elpostázom". -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2004. Dec 24., 20:59
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 4 Joined: 04. December 8. From: Nederland Member No.: 582 |
Szerintem tévedsz. Én gyakran használom a Corel Draw 12-est a Photoshoppal együtt. Van egy magyar könyv is erröl (Corel 11) ami gyakorlatilag a 12-est is lefedi. ISBN:
963-618-292-2 - www.computerbooks.hu Corel Draw 12 segitségével rengeteg olyan problémás feladatot megoldottam amire Photoshop nem is képes. De PS nem is erre készült. Illustrator a nyomába sem ér. |
|
|
|
2004. Dec 30., 23:51
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Hi all!
Nekem kéne egy ilyen nevezetű progi: Corel PhotoPaint8 vagy simán Corel PhotoPaint. Plíz valaki egy linket honnan tölthetem le, nagyon nagy szükségem lenne rá. -------------------- |
|
|
|
2004. Dec 30., 23:58
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Rooly, itt warezzel nem foglalkozunk, ezzel a kérdéssel másik fórumra kell menned.
-------------------- |
|
|
|
2004. Dec 31., 00:10
|
|
![]() nyik-nyikk ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 741 Joined: 04. August 13. From: Magyarország / Kistarcsa Member No.: 432 |
Hmmm, félre érted. nem azt kérem hogy ömlesszetek el warez linkekkel, hanem egy trialos verzót vagy egy linket hogy honnan szedhetném le. Nem warez...
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 10. - 12:59 |