![]() ![]() |
2006. Sep 3., 12:39
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2006. Sep 3., 15:45
|
|
![]() A grafika ura:) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 589 Joined: 06. February 7. From: Budapest Member No.: 1927 |
Örömmel tölti el a szivemet, hogy az 'Egyéni rajzok saját 5let alapján IV.' topic első munkáját mutathatom be.
remélem elnyeri tetszéseteket. Várom a kritikákat. ![]() -------------------- "Build your dreams!" - Zoyx Designs.
The Zoyx| Tutorial.hu tagja | The Dream Art tagja | deviantART tagja | |
|
|
|
2006. Sep 3., 15:48
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Nagyon jól néz ki, gratulálok!
Illetve ha tudnál adni pár linket ahol ilyen interface-eket lehet csinálni, azt megköszönném. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2006. Sep 3., 15:58
|
|
![]() A grafika ura:) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 589 Joined: 06. February 7. From: Budapest Member No.: 1927 |
A varázsló az az 1 dolog amit nem én csináltam a képre, hanem ez csak egy render...A link pedig ahol találtam:
Renderek -------------------- "Build your dreams!" - Zoyx Designs.
|
|
|
2006. Sep 3., 16:33
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Nagyon jó lett! Tettszik ez a stílus. Viszont a varázsló lehet tényleg elüt egy kicsit.
-------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2006. Sep 3., 16:43
|
|
zoyx: azt tudom, rendereket én is tudok találni, engem maga a felület érdekel.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2006. Sep 3., 16:43
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
Nekem is nagyon tetszik, leszámítva a next gen. feliratot és a falvelet. A bal felső sarkánál a csillogás kifejezetten tetszik! Az viszont érdekelne, hogy ekkora kép hogy néz ki egy weboldal felső részén, főleg lassú net mellet
-------------------- |
|
|
|
2006. Sep 3., 16:47
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 324 Joined: 06. July 19. Member No.: 2670 |
nekem erről az etherlords2 honlapjának a menüje jutott eszembe, ami nálam flashes fejlécekből az 1.
QUOTE(LeGaS @ 2006. Sep 3., 17:43) sztem úgy gondolta, hogy minden mást őt talált ki hozzá, szóval nincs hozzá tutorial This post has been edited by ckow: 2006. Sep 3., 16:49 -------------------- ● Quality Post Rulz ● |
|
|
|
2006. Sep 3., 17:50
|
|
tupacko:ahol a next gen. felirat van a feletti terület az lesz header.
ckow: köszi a kisegítést mindenki:köszi a hozzászólásokat akkor a varázslót kiszedem onnét -------------------- "Build your dreams!" - Zoyx Designs.
|
|
|
2006. Sep 3., 18:18
|
|
|
haladó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 520 Joined: 05. August 16. Member No.: 1283 |
-------------------- |
|
|
|
2006. Sep 3., 18:18
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
Ja, ok, már teljesen be tudom tájolni
-------------------- |
|
|
|
2006. Sep 3., 18:29
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 349 Joined: 06. February 3. From: Hungry Member No.: 1909 |
QUOTE(passatgt @ 2006. Sep 3., 18:18) Miért angol a menü, mikor a tartalom német? Sztem kicsit egységesíteni kellene... amúgy jó. Sandmann -------------------- The voices are telling me to kill you...
Dornröschen Jól válaszd meg az útitársaidat! Lehet, hogy meg kell enned őket... |
|
|
|
2006. Sep 3., 18:32
|
|
|
haladó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 520 Joined: 05. August 16. Member No.: 1283 |
Ezek még csak próba szövegek, németül tudok azért német egykét helyen,a menü angol,mert elvileg angol lesz a weblap,a többi meg lorem ipsum:)
-------------------- |
|
|
|
2006. Sep 4., 20:40
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
Ma egy hangulat rajz következik. Furcsa hangulatom van, ez minden mentségem.
![]() ez egy kép. 3d-s nek készült kiskorában, de inkább egy halszem optikával fotózott képre emlékeztet. Perspektívát ne keressetek, az nincs neki. (Amúgy gy nagy átláccó akármit ábrázol amibe belemegy az a nagy fényes izé, és abból kifolyik a lé.) A kép címe: Az arany-jégsárkány könnye (lol) |
|
|
|
2006. Sep 4., 21:15
|
|
Ezt úgy tovább dolgozhatnád. Szvsz a fenti sárgát szedd ki és inkább a szemt csináld meg jobbra és a sárga könnyet is...amúgy ügyes, és teccik
-------------------- "Build your dreams!" - Zoyx Designs.
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 5. - 5:39 |