![]() ![]() |
2004. Jun 28., 22:54
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
a különböző codec-es tömörítéses megoldásokat feladtam, olyan hogy mindenkinek tökéletesen menjen - nem volt.
viszont van egy kis freeware flash-be mentő cucc, szvsz nagyon jó használható és mivel képeket ment, nem lehetnek kompatibilitásbeli problémák. felteszek egy videót próbaképpen, ilyesmiket tervezek felvenni a lapra (csak kicsit szebben megoldva) ha van rá igény http://www.tutorial.hu/video/reget.inkreme....filelista.html -------------------- |
|
|
|
2004. Jun 29., 08:49
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Héj!
Ez nagyon nagy 5let! Naná, hoyg lesz rá igény! És talán eccerűbb is a tutorial "megírása". (vagy nem) -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2004. Jun 29., 09:08
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Egyszerűbbnek tényleg kicsit egyszerűbb, viszont jóval nagyobb helyet foglal el, nem lehet benne keresni, az elkészítése azért macerásabb mint a leírásoké - de újdonság lenne a magyar weben az ilyen jellegű tutorial szerintem, úgyhogy hajlok rá..
-------------------- |
|
|
|
2004. Jun 29., 10:13
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Szerintem minden féle képp!
Majd mond el, hoyg csinálod pls. Felveszed videoba, és aztán avi to flash? -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2004. Jun 29., 10:36
|
|
|
Van egy kis freeware program, Wink a neve, az rögzíti a képernyőn történteket, majd el lehet menteni swf-be vagy exe-be. Persze mentés előtt minden egyes képkockát (ez a video 3 kép/sec-kel készült) lehet feliratozni, meg gombot rárakni, úgyhogy egész jól beállítható a dolog..
Ami egyelőre tetszik benne, hogy ha jól értem a működését, sima képeket ment és azokat fűzi össze egy videonak a végén, úgyhogy elvileg nem nagyon lehet vele gond semmilyen gépen (ahol képet lehet nézni és van flash player) -------------------- |
|
|
|
2004. Jun 29., 11:30
|
|
Ha freeware, fel tudnád dobni valahova?
-------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2004. Jun 29., 11:39
|
|
|
-------------------- |
|
|
|
2004. Jun 29., 14:23
|
|||
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
megint FXP? -------------------- |
||
|
|
|||
2004. Jun 30., 09:44
|
|||||
|
nem értem. tényleg lassú a netünk bent, és le majd fel kellett volna töltenem a progit hogy odaadjam, linket hatékonyabb volt mondani. -------------------- |
||||
|
|
|||||
2004. Jun 30., 16:31
|
|
|
régi motoros ;) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1421 Joined: 03. May 12. Member No.: 16 |
Érted te.....amúgy bocs
priviben adok magyarázatot..... -------------------- |
|
|
|
2004. Aug 22., 15:13
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 76 Joined: 04. June 7. From: Magyarország / Esztergom Member No.: 343 |
nem tud valaki mondani egy olyan programot, ami a gépen történteket
wmv-be elmenti? Naon fontos lenne... -------------------- |
|
|
|
2004. Aug 22., 15:50
|
|
|
Mit akarsz rögzíteni?
-------------------- |
|
|
|
2004. Aug 22., 18:07
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Harder, plíz help !
Hogy kell ezt a Wink-et használni ? Elindítom, Ctrl + N, kiválasztom hogy mit akarok. Utána levinném tray iconba, de nem viszi le. Meg melyik az a Pause gomb ? Előre is thx. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2004. Aug 22., 18:23
|
|
|
nem kell levinni, leviszi magától ha elindítod a felvételt, csak pipáld be a "hide wink window" opciót
A Pause gombra meg rá van írva a billentyűzeten hogy Pause -------------------- |
|
|
|
2004. Aug 22., 20:00
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 76 Joined: 04. June 7. From: Magyarország / Esztergom Member No.: 343 |
hát valami olyasmire gondoltam, hogy elindítom a progit és elkezdi felvenni a képernyőn történteket.
pl. photoshopban csinálok egy tutorialt és felveszi és konvertálja wmv-be. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 2:02 |