![]() ![]() |
2004. Jun 7., 13:16
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 20 Joined: 04. June 7. Member No.: 341 |
Kérlek segítsetek! Hogyan a Photoshop 7.0-ban a nyelvet angolra váltani! Így nem tudom megoldani a tutorialokat! Előre is kösz!
-------------------- "Látod az alagút végén a fényt? Tudod mi az? Nem a Mennyország! Az a C-metro!"
DareDevil "A Világvége egy világ pusztulása és egy új világ kezdete..." Fantastic Man: Világvége - saját film |
|
|
|
2004. Jun 7., 14:02
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Ha telepítéskor nem lehet angolra tenni, akkor lehet hogy a CE verziód van, vagy inkább nézd meg az about... menüpontban. De talán a többiek tudnak vmi konkrétat is mondani, mert én még csak nem is láttam a magyar nyelvű változatot.
-------------------- |
|
|
|
2004. Jun 7., 17:22
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Üdv!
Photosho 7.0 CE -ben Szerkesztés > Beállítások > Általános (Ctrl + K) És ott van legalul legördülő menüben: Az alkalmazás nyelve: Magyar, oder Angol... Ennyi. Sztem a többi verzióban is ott ua ott van ez az opció... Üdv. Zs. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2004. Jun 7., 18:15
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
A hideg kiráz a magyar fordításoktól..
-------------------- |
|
|
|
2004. Jun 7., 20:27
|
|||
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Bár néha jó az... nekem pl sokat segít egy új dolog megtanulásában, de az angol van ugye mindenütt. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
||
|
|
|||
2004. Jun 8., 15:52
|
|
|
Köszi a segítséget, sajna nem segített, nem váltotta át...
-------------------- "Látod az alagút végén a fényt? Tudod mi az? Nem a Mennyország! Az a C-metro!"
DareDevil "A Világvége egy világ pusztulása és egy új világ kezdete..." Fantastic Man: Világvége - saját film |
|
|
|
2004. Jun 8., 15:54
|
|
|
Mégis csak segített, csak kikellett kapcsolnom! Köszi!
|
|
|
2004. Jun 8., 23:42
|
|||
Igen, ezt el felejtettem mondani, bocs. A fontos kérdésed meg nem egészen érthető. (lehet, legalábbis csak számomra) A windows egy olyan állatfajata (gondolom az van neked, ha már Wordről beszélünk, Szal, csak kezdj el írni egy képre, meg tudod változtatni a betűtípust fent a menüsor alatt. De lehet, hogy télleg nem értettem a kérdést... -------------------- - egy blog a rengetegben -
||
|
|
|||
2004. Jun 13., 00:14
|
|||
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 42 Joined: 03. July 10. Member No.: 73 |
elméletileg vannak fontok amit az Adobe termékek - így a Photoshop is - csak akkor hajlandók használni ha Adobe Type Manager-rel lettek telepítve de nem túl sok van... -------------------- csuti | http://www.boszorka.com
|
||
|
|
|||
| Boneman |
2004. Jun 21., 17:32
|
||
|
Vendég |
Nekem Photoshop 7.0 van. Próbálok animált gif-et csinálni, de mikor photoshopból átteszem a képeket Image Ready-re, és elmantem, akkor rossz minőségű képeket kapok az animáción belül. Miért van ez? Aki tud, az legyenszíves segíteni, mert fontos lenne!!!!!!! HELP!!!!! E-mailem: boneman007@msn.com Előre is köszi! |
||
|
|
|||
2004. Jun 21., 20:17
|
|
|
nézd meg az imageready-ben, hogy az edit/preferences/optimization menüben mi van beállítva, mert valószínűleg magától gif-be pakolja őket. Esetleg mentésnél próbáld meg jpg-be tenni őket, ha van ilyen opciód (nincs előttem a 7-es program)
-------------------- |
|
|
|
2004. Jun 21., 21:09
|
|
Boneman: de ugye Photoshopból először nem gifbe mented... ???
-------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2004. Jun 29., 23:21
|
|||
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 42 Joined: 03. July 10. Member No.: 73 |
...azt is meg kell, hogy az animációt a megfelelő layerekből állítja-e össze az IR, mert néha összekavarja... ha nem vagy benne biztos akkor töröld az animációt (az animáció paletta jobb oldalán lévő menűből lehet) a layer palettán állítsd be láthatóvá azokat a layereket amiket használni alarsz (szemecske bekapcsolása), aztán megint az animációs paletta menűjéből válaszd az "makes frames from layers"... azután már csak a késleltetési időket kell beállítani, ehhez egyszerre több framet is kiválaszthatsz majd az egyik frame alján lévő kis nyillal kinyitott menűt használod... ha az animációs menűben lejátszod akkor számíts rá, hogy a generált gif kicsit gyorsabb lesz... -------------------- csuti | http://www.boszorka.com
|
||
|
|
|||
2004. Jun 30., 09:38
|
|
|
Ezt az anim gif-es bigyókázást én is próbáltam, de nekem nem tetszett, sok a munka vele, nem hatékony.
-------------------- |
|
|
|
| Aron |
2004. Jul 3., 14:53
|
|
Vendég |
Hali
Az lenne a kérdésem h PS-ban hogy lehet azt megcsinálni h egy forrásmappa képeire egy adott helyre rányomjon egy másik képet pl egy logot ? köszi |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:03 |