![]() ![]() |
2004. Dec 30., 23:39
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 146 Joined: 04. July 14. Member No.: 392 |
Tom elég láma kérdés, de h kell olyant csinalni h a
/index.php automat átdobja az usert a /mappa/index.php oldalra? -------------------- bp bp bp eklub
|
|
|
|
2004. Dec 30., 23:43
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
CODE <?PHP header('Location: /mappa/index.php'); ?> Ennyi -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2004. Dec 30., 23:43
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
tedd be a <head>be a refresht, pl.
CODE <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2"> <title>Untitled Document</title> <meta http-equiv="refresh" content="0;URL=mappa/index.php"> </head> <body> </body> </html> Ui.: BlackY-é szebb -------------------- |
|
|
|
2004. Dec 30., 23:44
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Ez is pár mp volt csak
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2004. Dec 30., 23:46
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 146 Joined: 04. July 14. Member No.: 392 |
Köszönöm!
-------------------- bp bp bp eklub
|
|
|
|
2005. Apr 15., 15:46
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 11 Joined: 04. December 8. Member No.: 581 |
És olyan átirányítást hogyan csináltok headerrel, hogy előbb írjon ki vmit a böngészőbe, várjon adott másodpercet, majd utána történjen meg a redirect? A php.net azt írja, ha már volt output, akkor nem megy a header-redirect (és tényleg nem megy!!!). Ha már itt vagyunk, az is fontos lenne, hogy hogyan kell várakoztatni a szkriptet? Én szétkerestem magam, de nem találtam semmit. Vagy erre való a meta-refresh?
This post has been edited by hpromonex: 2005. Apr 15., 15:47 |
|
|
|
2005. Apr 15., 16:05
|
|
![]() deréktag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1685 Joined: 04. November 27. Member No.: 548 |
a meta refreshhel egy meglévő lapot irányítgatsz át x mp múlva egy másikra, ha azon az eredeti lapon van vmi, akkor azt is látod x mp-ig.
tehát CODE <meta http-equiv="refresh" content="x;URL=mappa/index.php"> ezt a kódot tedd abba a lapba ami x mp múlva tovább ugrik, content-nek x helyett írj be annyi mp-et amennyit akarsz, url-be pedig értelemszerűen az új lap címét. |
|
|
|
2005. Apr 15., 17:40
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
a várakoztatás alatt azt érted, hogy megálljon a script futása egy időre?
ha igen, akkor a sleep() az, ami kell neked. http://hu.php.net/manual/hu/function.sleep.php -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Apr 15., 18:33
|
|
Zsola:
Itt speciel nem jó, mert ha kiküldöd a kimenetet, utánna "alszol egyet" és próbálsz fejlécet küldeni, akkor csak egy aranyos hibaüzit kap a user... Itt csak a kliens oldali továbbítások játszanak... BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
2005. Apr 15., 19:06
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Azért kérdeztem az elején, hoyg a script futása álljon meg egy időre.
Mintha olyasmit is kivettem volna a mondantából: "Ha már itt vagyunk, az is fontos lenne, hogy hogyan kell várakoztatni a szkriptet?" -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Apr 15., 19:37
|
|
|
(.)(.) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 2431 Joined: 04. January 12. From: Eger Member No.: 235 |
CODE <? include("/mappa/index.php"); } ?> -------------------- "Olyan csúnya vagyok, hogy a k**** is azt mondja, fáj a fejem."
|
|
|
|
2005. Apr 15., 20:09
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 111 Joined: 05. January 3. Member No.: 643 |
Header kiiratása bármilyen körülmények közt:
CODE <?php // Bufferelés bekapcsolása ob_start(); echo 'akármi'; Header( ... ); SetCookie( ... ); // Buffer tartalmának kiíratása (bufferelés továbbra is be van kapcsolva!) ob_end_flush(); // VAGY // Buffer tartalmának lekérdezése $cnt = ob_get_contents(); // Buffer kikapcsolása ob_end_clean(); // Tartalomkiiratás #2 echo $cnt; ?> -------------------- Firefoxban több a [b]BEISMERT[b] bug! Szóval használjanak IE-t a gyávák! Firefox az igazi bátrak böngészője! Fedezd fel újra a netet!
[20:00:08] <saxus> szerintem [20:00:14] <saxus> kesz vagyok a bugfixallassal [20:00:46] <Jackassbomb> most már csak fix helyeken jelennek meg bugok, nem össze-vissza? |
|
|
|
2005. Apr 15., 20:33
|
|
Saxus:
eredmény szempontjából tök 8, mivel egy HTTP fejléces továbbításnál SEMMIKÉPP nem lehet az első lekérésnél kimeneted... BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
2005. Apr 16., 14:05
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 111 Joined: 05. January 3. Member No.: 643 |
BlackY, lehet, hogy félreértettél: arra írtam példát, hogy lehet megoldani azt, hogy akkor is be tudj állíani sütit, headert, satöbbit, ha pl ez a generálás legvégén történt.
QUOTE És olyan átirányítást hogyan csináltok headerrel, hogy előbb írjon ki vmit a böngészőbe, várjon adott másodpercet, majd utána történjen meg a redirect? Bár ezt meg lehet cisnálni úgy is, hogy előbb kiírajtuk a Header-t, és utánna írjuk ki a szöveget, mert - tudtommal - a böngésző addig úgysem fogja átdobni az új oldalra, ameddig nem érkezett le a teljes tartalom. A legbiztosabb megoldás szerintem ennek ellenére a META Tag + figyelmeztető link, ha nem támogatná a böngésző. -------------------- Firefoxban több a [b]BEISMERT[b] bug! Szóval használjanak IE-t a gyávák! Firefox az igazi bátrak böngészője! Fedezd fel újra a netet!
[20:00:08] <saxus> szerintem [20:00:14] <saxus> kesz vagyok a bugfixallassal [20:00:46] <Jackassbomb> most már csak fix helyeken jelennek meg bugok, nem össze-vissza? |
|
|
|
2005. Apr 16., 15:01
|
|
A legstabilabb a header('Location') cucc... Itt a böngésző SEMMILYEN kimenetre nem fog várni, azonnal "ugrik"...
BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:07 |