![]() ![]() |
2005. Apr 12., 19:56
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 198 Joined: 05. January 20. Member No.: 680 |
Adódott egy kisebb problémám a Photoshoppal méghozzá elkészítettem egy klán web léjáutot, slice-olás vége után Save For web... ÉS ITT jön a probléma
This post has been edited by Overdrive: 2005. Apr 12., 19:57 -------------------- Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...
...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm |
|
|
|
2005. Apr 12., 20:15
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
nyomsz egy CTRL+A-t, majd beállítod a kívánt minőséget
-------------------- |
|
|
|
2005. Apr 12., 20:42
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 198 Joined: 05. January 20. Member No.: 680 |
Köszi most nem rakott rá semmi hülye effektet meg normálisan is tömörített.
This post has been edited by Overdrive: 2005. Apr 12., 20:42 -------------------- Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...
...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm |
|
|
|
2005. Apr 13., 21:30
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 10 Joined: 05. April 13. Member No.: 937 |
|
|
|
|
2005. Apr 14., 00:49
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
széltében vagy hosszában?
Amúgy mindegyik esetben vagy táblázatos vagy CSS megoldással kell megcsinálnod, háttérnek felvéve a képet. Pl. táblázat esetében csinálsz egy táblát vagy a már meglévő táblában egy cellát, annak háttérként állítod be hogy ismétlődjön. Aztán már a táblázat méreteivel stb.. simán tudsz játszani. -------------------- |
|
|
|
2005. Apr 14., 13:01
|
|
QUOTE(Harder @ 2005. Apr 14., 01:49) széltében vagy hosszában? Amúgy mindegyik esetben vagy táblázatos vagy CSS megoldással kell megcsinálnod, háttérnek felvéve a képet. Pl. táblázat esetében csinálsz egy táblát vagy a már meglévő táblában egy cellát, annak háttérként állítod be hogy ismétlődjön. Aztán már a táblázat méreteivel stb.. simán tudsz játszani. Köszönöm! |
|
|
|
2005. Apr 14., 13:54
|
|
|
|
|
|
2005. Apr 14., 14:03
|
|
És hogyan tudom háttérnek beállítani?
|
|
|
|
2005. Apr 14., 14:05
|
|
|
|
|
|
2005. Apr 14., 14:28
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Namost ez így nagyon rossz.
Ezt olvasd át: http://htmlspec.web.elte.hu/htmltananyag/gyak2/tablazat.html és ahoyg néztem, az egész oldalt érdemes, mert egész jó: http://htmlspec.web.elte.hu/htmltananyag/tananyag.html -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Apr 14., 14:29
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
na sicc, inkább tegyél fel egy cms (tartalomkezelő rendszert)
http://www.tutorial.hu/content/view/93/28/ -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2005. Apr 14., 15:57
|
|
Köszi szépen Zsola2
|
|
|
|
2005. Apr 14., 16:29
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 221 Joined: 05. April 3. From: Pápa Member No.: 912 |
QUOTE(zsola2 @ 2005. Apr 14., 15:28) Namost ez így nagyon rossz. Ezt olvasd át: http://htmlspec.web.elte.hu/htmltananyag/gyak2/tablazat.html és ahoyg néztem, az egész oldalt érdemes, mert egész jó: http://htmlspec.web.elte.hu/htmltananyag/tananyag.html az egy jó oldal én is ott sajátítottam el a html alapjait és írtam az oldalam -------------------- ...radiX's portfolio... ; ...radiX's blog... ; ...pályázat...
...Here on my star I am just a castaway [Add Yourself to my friendlist] |
|
|
|
2005. Apr 14., 18:50
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
No, akkor ezzel kapcsolatban még egy jó oldal:
http://www.w3schools.com/tags/tag_span.asp Cicero: hidd el, hoyg hiba, ha nem szakítasz rá időt, mielőtt szórakozol a FrontPagel. Igaz, hoyg sokmindent megold helyetted, de ő sem fogja tudni 100% ig, hoyg mit akarsz, ha te magad sem tudod. Nézd át a legelső linket, az alapokra rá fogsz jönni. Utána ebben a linkben, amit ebbe a postba tettem be, megtalálhatod, hoyg mire jó a span tag. Képek pozicionálásához én meg neked azt ajánlom, hoyg táblázattal póbáld, mert csak úgy, szabadon mozgatni nem igazán lehet egy képet, ez nem olyan mint a Wordben. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Apr 14., 18:52
|
|
Jah, de minek is szórakozol FrontPagel?
látom az előző képeken, hoyg azt DWben próbáltad. Akkor hagyd a fenébe a FP-t. Nem érdemes szívni vele magadat! -------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:07 |