![]() ![]() |
2005. Jul 4., 10:06
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 3 Joined: 05. July 4. Member No.: 1147 |
Sziasztok!
Találtam ehhez hasonló témát, (bocs) de konkrétan ilyen nincs feltuntetve. Szeretném segítségeteket kérni! Van egy HTML-ben megírt űrlapom van benne: név,cím,telszám,város,ir.szám,megjegyzések,és kb. 10 legördülő menü. (ez egy ilyen megrendelő lap) Nos, ezek adatait szeretném én megkapni a mailcímemre, ha valaki ezt kitöltötte! Az emailben az lenne a fő szempont, hogy az adatok rendesen megjelennének nekem: Igy: Név: kis pista Címe: jkjkjkjk Telefonja:fjkdf Megjegyzései:hkhkhkhk Választásai: 1. választás: jfjdkjkf 2. vál.... Tehát ilyen lenne. sajnos php-hez nemigen értek, szeretném ha segítenétek nekem ebben. fontos lenne!nagyon köszi előre is! |
|
|
|
2005. Jul 4., 10:28
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?...blacky.scripts&
formmailer.zip Ha jól emléxem pont úgy működik, mint amit leírtál... BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Jul 4., 11:33
|
|
|
koszi! de ezt neztem már, és az a hiba hogy mindennél azt irja ki, hogy :
send= kovacs pisti send=budaopest send=kocsis tér 34. send=választása: 5 és nekem pont ugy kéne ahogy feljebb irtam vagy hogy lehetne átírni? |
|
|
|
2005. Jul 4., 16:11
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Javítottam:
http://bns.uw.hu/formmailer.zip (Meg majd valamikor felkerül a szkriptekbe is...) BlackY This post has been edited by BlackY: 2005. Jul 4., 16:12 -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Jul 5., 09:04
|
|
|
Koszi a faradozást hogy megirtad!
de nekem nem muxik! neked ment? hibát ir ki valamelyik sornál |
|
|
|
2005. Jul 5., 12:05
|
|
Melyik sor?
Nem teszteltem, mert kb. 10 karakter változott benne, és ennyire bízom magamban.. Úgy tűnik nem kéne... BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
2005. Jul 5., 12:36
|
|
|
bitwizard ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1265 Joined: 03. April 28. Member No.: 11 |
TomeWap pillanatnyilag büntiben van.
Priviben ezt küldte: Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_VARIABLE or '$' in /form.php on line 23 Majd holnap válaszol, mert nem tudott rendesen kérdezni ezért kapott 1 nap büntit. -------------------- TLoF
Kepregeny.NET |
|
|
|
2005. Jul 5., 20:15
|
|
![]() Penguinista ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1181 Joined: 04. August 24. From: Inota Member No.: 444 |
Látom, szakadt a cérna.
|
|
|
|
2005. Jul 6., 09:21
|
|
![]() pa-le-ri-no-fu-kö-té-sü ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 583 Joined: 05. March 18. Member No.: 855 |
QUOTE(TLoF @ 2005. Jul 5., 12:36) TomeWap pillanatnyilag büntiben van. Priviben ezt küldte: Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting T_VARIABLE or '$' in /form.php on line 23 Majd holnap válaszol, mert nem tudott rendesen kérdezni ezért kapott 1 nap büntit. ilyen hibát én is tapasztaltam pár kódomnál és sokat szenvedtem vele míg elkezdett normálisan müködni, azota se tudom mi ilyenkor a hiba -------------------- |
|
|
|
2005. Jul 6., 09:45
|
|
23-ik sort cseréld le erre, kihagytam egy $ jelet:
CODE foreach($_POST as $key => $post) BlackY Szerk.: Bocs, hogy csak most válaszoltam, de egész tegnap adatot archiváltam és Windows telepítettem... This post has been edited by BlackY: 2005. Jul 6., 09:45 -------------------- BlackY
|
|
|
2005. Jul 19., 09:59
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 7 Joined: 05. July 19. Member No.: 1191 |
Lehet nem éppen ide tartozik ez a hozzászólás de köze is van a témához:
ezen az oldalon a tutorok között találtam még régen a fusionmail e-mail küldő rendszerét (php-ban van írva) ehhez lenne kérdésem <?php /* ***************** fusion mail version 1.0 fusionphp.com ***************** */ //variables (change these) $youremail = "szala1@axelero.hu"; // a te mail címed, ahova a levelek menni fognak $subject = "e-mail a weblapról"; // a levél tárgya $thankyou = "eng_success.php"; // sikeres küldés után ez fog megjelenni a küldonek // innentol kezdve már ne módosíts semmit if($email == ""){ ?> <font color="#98DE3F" size="-1">You haven't typed your e-mail adress. Please, press <em><strong><a href="../eng_e_mail.php" style="cursor: hand">here</a></strong></em>! </font><br/> <?php }elseif($name == ""){ ?> <font color="#98DE3F" size="-1">You haven't typed your name. Please, press <em><strong><a href="../eng_e_mail.php" style="cursor: hand">here</a></strong></em>! </font><br/> <?php }elseif($message == ""){ ?> <font color="#98DE3F" size="-1">You haven't typed your message. Please, press <em><strong><a href="../eng_e_mail.php" style="cursor: hand">here</a></strong></em>! </font><br/> <?php }else{ $msg = ereg_replace("\\\'", "'", $message); $msg = ereg_replace('\\\"', "\"", $msg); $message1 = "from: $name\nemail: $email\nmessage:\n$msg1"; mail($youremail, $subject, $msg, "From: $email\r\nReply-to: $email\r\n"); ?> <meta http-equiv="refresh" content="0; url=<?echo $thankyou;?>""> <?php } ?> A lényeg most nem a tartalmon van hanem a kérdésem arról szólna hogy amikor valaki nem írta be e-mail címét meg a többit akkor hogyan lehet egy popup (javascriptes) ablakot nyitni hogy nem írta be az e-mail címet? Ugyanígy a "thankyou="" " helyén is egy kis popup ablakot szeretnék nyitni melynek tartalma annyi lenne hogy elküldtük az e-mailt |
|
|
|
2005. Jul 19., 10:01
|
|
|
Valahogy így szeretném:
<html> <head> <script type="text/javascript"> function popup (targeturl, phwidth, phheight) { a = window.open (targeturl, '', 'width=100, height=20, titlebar=no, menubar=no, scrollbars=no, resizable=no'); } </script> </head> <body> <?php $youremail = "szala1@axelero.hu"; $subject = "e-mail a weblapról"; $thankyou = "javascript:popup('./mail_succ.htm', 100, 20);"; if($email == ""){ javascript:popup('./mail_error_1.htm', 100, 20); }elseif($name == ""){ javascript:popup('./mail_error_2.htm', 100, 20) }elseif($message == ""){ javascript:popup('./mail_error_3.htm', 100, 20); }else{ $msg = ereg_replace("\\\'", "'", $message); $msg = ereg_replace('\\\"', "\"", $msg); $message1 = "from: $name\nemail: $email\nmessage:\n$msg1"; mail($youremail, $subject, $msg, "From: $email\r\nReply-to: $email\r\n"); ?> <meta http-equiv="refresh" content="0; url=<?echo $thankyou;?>""> <?php } ?> </body> </html> Peace, nem értek annyira hozzá... |
|
|
|
2005. Jul 19., 10:02
|
|
|
gondolom hogy hibás, de nem tudom hogy kell php-ba javascriptet beágyazni (ha lehet ilyet)... most jót írtam
|
|
|
|
2005. Jul 19., 11:08
|
|
![]() Penguinista ![]() ![]() ![]() ![]() Group: támogató Posts: 1181 Joined: 04. August 24. From: Inota Member No.: 444 |
Semmi. Bocs.
This post has been edited by Rendo: 2005. Jul 19., 11:11 |
|
|
|
2005. Jul 19., 15:39
|
|
|
Sikerült megcsinálnom, szerintem jobb hogyha nem is nézitek meg mert nagyon nagy hülyeséget írtam.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:09 |