![]() ![]() |
2009. Feb 27., 20:30
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Jó cuccnak tűnik
Ha már kipróbáltad és használtad egy kicsit, írhatnál róla pár szót, hogy működik, mennyit eszik stb... BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2009. Mar 1., 17:52
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 263 Joined: 07. May 6. Member No.: 3910 |
egész szépen és gyorsan nyomtat
elvileg nem ilyen dzsuvás This post has been edited by asam9: 2009. Mar 1., 17:53 |
|
|
|
2009. Mar 7., 23:09
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 21 Joined: 08. December 10. Member No.: 13655 |
http://crisisofcredit.com/
Egy ilyen videó készítéséhez milyen szoftvert ajánlotok? Van valami neve a technikának? Csak mert googleban nem találtam konkrétumot, video making tutorialra mindmás jött csak ki. De már tudnám akulcsszót, akkor tudnék én is tovább menni. Köszönöm. |
|
|
|
2009. Jul 17., 20:44
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2009. Aug 21., 19:26
|
|
![]() A grafika ura:) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 589 Joined: 06. February 7. From: Budapest Member No.: 1927 |
Szeretném a szobámat kicsit felturbózni és szeretnék egy olyan asztalt amit belehet dönteni, szóval ilyen tervező asztal szerűséget keresek. Szerintetek hol tudok venni? Mert IKEA és KIKA weboldalt oda vissza néztem és nem találtam még hasonlót sem...Valaki tud ebben segíteni?
-------------------- "Build your dreams!" - Zoyx Designs.
The Zoyx| Tutorial.hu tagja | The Dream Art tagja | deviantART tagja | |
|
|
|
2009. Aug 21., 21:00
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
Egy tipp ha van lelkierőd barkácsolni és nem szánsz rá nagy összeget:
kihúzható rajzasztal az utolsó oldalt nézd. Amúgy ahogy nézem (nézi a google "rajzasztal" eredményeként) nincs nagyon, csak webshopokban borsos áron, ill. apróhirdetésekben. Esetleg művészellátókban körbe nézhetsz, érdeklődhetsz, illetve az oldalaikat érdemes megnézegetni, én találtam pár esetleg megfelelőt miközben néztem őket, szóval sztem google->művészellátó. This post has been edited by Mellody: 2009. Aug 21., 21:22 |
|
|
|
2009. Aug 24., 14:57
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Üdv!
Érdeklődnék, hogy jártas-e valaki külföldre való számlázásban? Kaptam ugyanis egy munkát, de ők egy külföldi cég (uniós) és igazából arra lennék kiváncsi, hogy itthon én az ÁFA-t hogy tudom elszámolni vagy hogy működik ez egyáltalán? Előre is köszi! -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2009. Sep 2., 16:24
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
TLoF-nak dobj egy privit miatta, nem tudom mennyire figyeli a fórumot mostanában. Szerintem ő tud válaszolni a kérdésre.
-------------------- |
|
|
|
2009. Nov 22., 15:44
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 184 Joined: 05. October 26. Member No.: 1501 |
Sziasztok, nem tudtam, hogy hova fordulhatnék a kérésemmel, így aztán itt teszem föl.
Tudna valaki olyan programot, amellyel un. (thumbnail) kis képet kaphatnék a weblapomról? Mónika |
|
|
|
2009. Nov 22., 16:33
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Helló
Annó kaptam egy hasonló feladatot, akkor utána jártam a témának. Volt valahol egy egész tűrhető leírást arról, hogy egy linuxos gépet hogy lehet ilyenre rábírni (itt), de nekem windows-ra kellett egy ilyen megoldás, úgyhogy végülis IE-alapú screenshot generátort használtam, a Webshot nevű proggit (lehet parancssorból is indítani, nekem ez volt lényeges) BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2009. Nov 22., 19:12
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 184 Joined: 05. October 26. Member No.: 1501 |
Sziasztok, a válasz a thumbnail (bélyegképre)
http://www.thumbizy.com/ nagyon ügyes és ingyenes!!! Monique |
|
|
|
2011. Oct 19., 18:38
|
|
|
Sziasztok, lenne hozzátok egy fontos kérdésem. Munkanélküli lettem, és bár már régóta érdekel a webprogramozás, nem tudom melyik irányba induljak el.
úgy gondolom, hogy két irányba indulhatok, egyik a .net és valamelyik sql vagy a php, css, html,javascript. A css és a html már jól megy a php és mysql alapfokú szinten, viszont a javascript sehogy. Az lenne a kérdésem, hogy ha napi 8 órát mellette ülök, és gyakorlok, akkor melyikkel tudok leghamarabb elhelyezkedni, és melyiket érdemes tanulnom. Biztosan azt fogjátok mondani, hogy a másodikat,mivel már ezekből tudok valamicskét. De itt az a gond, hogy ez több nyelv, míg a fenti csak egy. Köszönettel Monique This post has been edited by Monique: 2011. Oct 19., 18:38 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:50 |