![]() ![]() |
2006. Apr 12., 17:45
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 65 Joined: 06. March 28. Member No.: 2210 |
QUOTE(ferencis @ 2006. Mar 7., 23:35) Sziasztok! Egy forgo foldgombot szeretnek kesziteni. Fogalmam sincs,h. mivel kezdjem,milyen progival lehetne megcsinalni Kerlek,ha van vmi otleted , szanj ram 2 percet. ferencis Ha szép és egyedi dolgot akarsz,és van időd meg türelmed akkor 3d. Fogsz egy gömböt,meg csinálsz egy textúrát,ami a földet árbázolja kiterítve,rádobod a gömbre,aztán csinálsz belőle egy Quick Time VR-t. Maga a földgömb elkészítése alapvetően nem igényel sok időt(feltéve ha nem veszel el a részletekben),hanem a render. A Quick Time VR pedig egy olyan dolog, h van egy animációd,amit ha fölé mész az egérrel,akkor mozgatni tudod jobbra balra akármerre. Igényesebb benyomást kelt,mint egy mások által már kitalált dolog.Ezzel most nem azt akartam mondani h az előző ötletek nem jók,attól függ az egészet hova és minek csinálod. This post has been edited by s2gg: 2006. Apr 12., 17:47 -------------------- Ne adj tanácsot! A bölcsnek nincs szüksége rá, a bolond pedig úgysem fogadja meg.
|
|
|
|
2006. Apr 12., 18:12
|
|
![]() The Special Agent ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 532 Joined: 06. March 10. From: Bp Member No.: 2115 |
ööö...mondjuk sztem ő forgó gömböt szeretne, ami ténylegesen forog, nem csak ha megpörgeted. Annak mi értelme lenne oldalra pl? Mert magénak olyat minek csinálna, amit forgat? leül és elkezdi forgatni és közben röhög
-------------------- |
|
|
|
2006. Apr 12., 18:40
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
arra nem gondoltál hogy alap esetben pörög és ha ráviszed az egeret csak akkor tudod mozgatni? így pl. nem kell megvárni míg újra körbefordul
|
|
|
|
2006. Apr 12., 19:04
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 65 Joined: 06. March 28. Member No.: 2210 |
QUOTE(Jackson @ 2006. Apr 12., 19:12) ööö...mondjuk sztem ő forgó gömböt szeretne, ami ténylegesen forog, nem csak ha megpörgeted. Annak mi értelme lenne oldalra pl? Mert magénak olyat minek csinálna, amit forgat? leül és elkezdi forgatni és közben röhög Szerinted ha azt,amit én leírtam meg lehet csinálni 3d-ben,akkor azt,h állandóan forogjon,azt nem? És amit ítam,az nem arról szól h egyszer meg kell pörgetni,hanem h ha húzod az egeret akkor fordul,ha elengeded az egeret áll. Nekem ilyen 3d-s wolrd map-om van,abból indultam ki. -------------------- Ne adj tanácsot! A bölcsnek nincs szüksége rá, a bolond pedig úgysem fogadja meg.
|
|
|
|
2006. Apr 12., 19:14
|
|
![]() The Special Agent ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 532 Joined: 06. March 10. From: Bp Member No.: 2115 |
tudom. a vr az olyan, hogy te irányítod
szerk.: dzsoco, ezt nekem írtad? This post has been edited by Jackson: 2006. Apr 12., 19:15 -------------------- |
|
|
|
2010. Aug 19., 12:24
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 14 Joined: 07. December 14. Member No.: 4323 |
üdv
Belekezdtem egy animációs projektbe:D szeretnék csinálni egy videófélét ,de kkizárólag a ps es animációt használva ilyen mértékben még nem csináltam ezért szívesen elfogadok tanácsokat, esetleg van e valami amivel mindjárt el tudom rontani az elején az egészet? egy gyenge űrcsatát akarok, 2 hajó,bojgó stb mozognia kell elvileg a porgyűrűnek a bojgónak a bojgón a felhőknek, a hajtóművek nek ,1 üstökösnek meg maguknak a hajóknak:) 3db nem akarok belemenni és a "kamera" nézetet sem változtatnám ,nem is hiszem h jól meg tudnám ezeket oldani. annyi hogy a hajók mérete változna hogy közelednek vagy távolodnak még nem minden tiszta a dologgal kapcsolatban ,de már elkezdtem az előkészületeket:) kb 15-20mp re gondoltam . feltétlen szükséges a 24 képkocka /mp es megoldás hogy szépen fusson ? mert akkor elég sok az a ~300 képkocka:) tapasztalat és tudás kifejezetten kevés, így lehet nagy falatba haraptam:) -------------------- elnézést.elég kacifántosan fogalmazok...:)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 0:57 |