![]() ![]() |
2008. Jun 5., 11:18
|
|
|
bitwizard ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1265 Joined: 03. April 28. Member No.: 11 |
Bankkártyás vásárlás:
- Igen, ha megadod az adatokat, akkor az alapján tudnak pénzt leemelni a számládról nincs szükség semmilyen deviza átutalásra. - Devizaátutalási dij. A magyar bankok ebben az esetben igen drágán dolgoznak az OTP meg különösen. - .EU domain regisztráció: a blacknightnak most akciós a .eu regje. viszont a hostingot elég drágán számolják. A leirásért viszont köszönet. Viszont bizalmam továbbra sincs a cégben -------------------- TLoF
Kepregeny.NET |
|
|
|
2008. Jun 5., 14:21
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 149 Joined: 07. December 17. Member No.: 4342 |
Az akciós .eu regisztráció nekem éppen elég. A hosting árakat meg sem néztem náluk.
Viszont annak utánanéztem, hogy a regisztrátorok az .eu-s regekért 4 Eurót fizetnek. Szóval a Blacknight esetében a 20%-os árrés egyéb kereskedelmi termékekhez képest nem is olyan kevés. Viszont más regisztrátorok ajánlatával szemben még így is nagyon versenyképes. És ez egy nemzetközi kereskedelmet folytató cég, nagy a potenciális vevőköre. Szerintem jó üzletpolitikát folytatnak. -------------------- |
|
|
|
2009. Apr 18., 11:36
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 119 Joined: 04. December 17. Member No.: 600 |
Üdv
Egy kis tanács kellene. Rendelkezem már saját domain-nel de tárhelyel viszont nem és fizetni se nagyon szeretnék érte:) http://nextarhely.hu/ pont megfelelő lenne erre a célra de nem tudom, hogy mennyire megbízható. Van valakinek tapasztalata velük vagy hasonló szolgáltatókkal? |
|
|
|
2009. May 25., 15:05
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 117 Joined: 08. January 5. From: bp Member No.: 4474 |
az ingyenes megoldasok nem eppen a megbizhatosagrol hiresek. ha para van meg igazan az asztalt sem verheted vagy nem telefonalhatsz rajuk hogy mi a fasz van ra, es meg supportot se igen kapsz.
ha nonprofit az oldal vagy hobbibol csinalod, akkor tokeletes, de ha penzre megy a dolog, akkor inkabb fizess erte. ha konkret ajanlat kell, akkor magamat tudom csak ajanlani -------------------- http://kocsmy.deviantart.com
freelance webdesigner...vagy valami olyasmi. |
|
|
|
2009. May 26., 06:18
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Én nonprofit vagy hobbi oldalt sem tennék ingyenes tárhelyre, de ez csak az én magánvéleményem.
-------------------- |
|
|
|
2009. May 26., 18:12
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 117 Joined: 08. January 5. From: bp Member No.: 4474 |
en sem, minden apro szar apphoz mar reggelve van domain amit csinaltunk, vagy sajat aldomainjet hasznaljuk, nade ha nagyon koltseghatekony akar lenni, felolem menjen
-------------------- http://kocsmy.deviantart.com
freelance webdesigner...vagy valami olyasmi. |
|
|
|
2010. Jun 21., 16:44
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 26 Joined: 10. February 1. Member No.: 29584 |
Üdv!
Valószínűleg (értsd: folyamatosan nő) viszonylag nagyobb honlapot elhelyezni jó az ipage.com szolgáltatása? És a kisebbet (értsd: nem is nagyon fog nőni, bőven 1 GB alatt marad, kb. 25 MB jelenleg) elhelyezni a megacp.com? Illetve ha jó, CPanel vagy Interworx? A segítséget köszönöm. |
|
|
|
2010. Jun 21., 18:28
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Igazából egyikkel sincs tapasztalom, csak egy lényeges kérdésem van: külföldi usereknek lesz? Ha nem, akkor sztem. ne is nagyon gondolkodj a külföldi tárhelyekben, egy idő után ígyis-úgyis "haza" kell költöznöd. (külföldre lassan jut el a "jel"
A CPanel/Interworx párosból a CPanelhez egy nagyon rövid ideig volt szerencsém, a CPanellel kicsit tovább, igazából szerintem csak meg kell szokni mind a kettőt, mert ha bármit csinálni akarsz az első időkben sokat fogsz keresgélni BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2010. Jun 22., 22:08
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
A cpanel nem rossz, régebben használtam de bevallom nekem sokkal jobban bejön a DirectAdmin felület, átláthatóbb és használhatóbb.
Egyébként bármelyikhez hozzá lehet szokni, max egy kis idő kell csak hozzá. -------------------- |
|
|
|
2010. Jul 12., 09:04
|
|
![]() új tag ![]() Group: tag Posts: 27 Joined: 05. December 27. From: Magyarország/Vas megye/Sárvár Member No.: 1731 |
Érdeklődnék, hogy megoldható-e az alábbi:
Van két domain címem, mondjuk domain1.hu meg domain2.hu. Az lenne a kérdésem megoldható-e, hogy a domain2.hu "index oldala" a domain1.hu/valamimappa -t nyissa meg, de domain2.hu név alatt. Tehát nem átirányítást szeretnék (az sima ügy htaccess-sel), hanem egy extra egy oldalas tartalmat a domain2 alá (seo megfontolásból). Értelemszerűen ez az oldal a domain1 alatt is megjeleníthető lenne... Az abszolút/relatív linkelést meg megoldanám php-ben a domain cím figyelésével. Tehát ez dns-ben megadható-e, vagy létezik-e rá valami megoldás. Ilyen több domaines oldalat még nem kellett csinálnom, főleg nem ilyen speckós igényekkel, tehát ha nagy hülyeséget írtam tessék nyugodtan helyre tenni! Előre is köszönöm! -------------------- |
|
|
|
2010. Jul 12., 17:10
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Meg, simán ugyanrra a szerverre irányítod mindkét domaint, a domain1.hu DocumentRoot mondjuk /var/www lesz, a domain2.hu DocumentRoot-ja meg /var/www/masikmappa.
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2011. Aug 29., 17:46
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 183 Joined: 05. October 26. Member No.: 1501 |
Sziasztok, nekem egy olyan tárhelyszolgáltatóra lenne szükségem, ami külföldi. Találtam is egy rakással, viszont amiket láttam az mind viszonteladóknak nyújtott tárhelyet. Nekem viszont egy kis csomagra lenne szükségem.
S.O.S. lenne. Köszönöm |
|
|
|
2011. Aug 29., 21:35
|
|
Szia!
Külföldi hosztinggal nincs sok tapasztalom, a hostgatorrol viszont - többnyire - csak jókat hallottam. BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 2:46 |