IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

37 Pages V  « < 35 36 37  
Reply to this topicStart new topic
> Tárhely, Hosting, Domain..., szponzor: www.web-solution.hu
TLoF
post 2008. Jun 5., 11:18
Post #541

bitwizard

Group: Admin
Member No.: 11

Bankkártyás vásárlás:
- Igen, ha megadod az adatokat, akkor az alapján tudnak pénzt leemelni a számládról nincs szükség semmilyen deviza átutalásra.
- Devizaátutalási dij. A magyar bankok ebben az esetben igen drágán dolgoznak az OTP meg különösen.
- .EU domain regisztráció: a blacknightnak most akciós a .eu regje. viszont a hostingot elég drágán számolják.

A leirásért viszont köszönet. Viszont bizalmam továbbra sincs a cégben smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Relative
post 2008. Jun 5., 14:21
Post #542

tag
**

Group: tag
Member No.: 4342

Az akciós .eu regisztráció nekem éppen elég. A hosting árakat meg sem néztem náluk.

Viszont annak utánanéztem, hogy a regisztrátorok az .eu-s regekért 4 Eurót fizetnek. Szóval a Blacknight esetében a 20%-os árrés egyéb kereskedelmi termékekhez képest nem is olyan kevés. Viszont más regisztrátorok ajánlatával szemben még így is nagyon versenyképes. És ez egy nemzetközi kereskedelmet folytató cég, nagy a potenciális vevőköre. Szerintem jó üzletpolitikát folytatnak.

--------------------

+Quote Post
Máyer
post 2009. Apr 18., 11:36
Post #543

tag
**

Member No.: 600

Üdv
Egy kis tanács kellene. Rendelkezem már saját domain-nel de tárhelyel viszont nem és fizetni se nagyon szeretnék érte:)
http://nextarhely.hu/ pont megfelelő lenne erre a célra de nem tudom, hogy mennyire megbízható. Van valakinek tapasztalata velük vagy hasonló szolgáltatókkal?

+Quote Post
hag
post 2009. May 25., 15:05
Post #544

tag
**

From: bp
Member No.: 4474

az ingyenes megoldasok nem eppen a megbizhatosagrol hiresek. ha para van meg igazan az asztalt sem verheted vagy nem telefonalhatsz rajuk hogy mi a fasz van ra, es meg supportot se igen kapsz.
ha nonprofit az oldal vagy hobbibol csinalod, akkor tokeletes, de ha penzre megy a dolog, akkor inkabb fizess erte. ha konkret ajanlat kell, akkor magamat tudom csak ajanlani tongue.gif

--------------------
http://kocsmy.deviantart.com
freelance webdesigner...vagy valami olyasmi.

+Quote Post
Harder
post 2009. May 26., 06:18
Post #545

Admin

From: Hungary
Member No.: 2

Én nonprofit vagy hobbi oldalt sem tennék ingyenes tárhelyre, de ez csak az én magánvéleményem. smile.gif

--------------------

+Quote Post
hag
post 2009. May 26., 18:12
Post #546

tag
**

From: bp
Member No.: 4474

en sem, minden apro szar apphoz mar reggelve van domain amit csinaltunk, vagy sajat aldomainjet hasznaljuk, nade ha nagyon koltseghatekony akar lenni, felolem menjen tongue.gif

--------------------
http://kocsmy.deviantart.com
freelance webdesigner...vagy valami olyasmi.

+Quote Post
Bence
post 2010. Jun 21., 16:44
Post #547

új tag
*

Member No.: 29584

Üdv!
Valószínűleg (értsd: folyamatosan nő) viszonylag nagyobb honlapot elhelyezni jó az ipage.com szolgáltatása?
És a kisebbet (értsd: nem is nagyon fog nőni, bőven 1 GB alatt marad, kb. 25 MB jelenleg) elhelyezni a megacp.com? Illetve ha jó, CPanel vagy Interworx?
A segítséget köszönöm.

+Quote Post
BlackY
post 2010. Jun 21., 18:28
Post #548

Commander 1337

Group: törzstag
From: Szeged
Member No.: 38

Igazából egyikkel sincs tapasztalom, csak egy lényeges kérdésem van: külföldi usereknek lesz? Ha nem, akkor sztem. ne is nagyon gondolkodj a külföldi tárhelyekben, egy idő után ígyis-úgyis "haza" kell költöznöd. (külföldre lassan jut el a "jel" smile.gif és nagy(obb) terhelésnél érezhetően lassabb lesz az oldalad, mintha csak országon belül maradnál)

A CPanel/Interworx párosból a CPanelhez egy nagyon rövid ideig volt szerencsém, a CPanellel kicsit tovább, igazából szerintem csak meg kell szokni mind a kettőt, mert ha bármit csinálni akarsz az első időkben sokat fogsz keresgélni smile.gif Logikus a felépítésük, ha megszokod, de illene a gyakrabban használt feature-ket nem a harmadik szintű menüpontok alá gyűjteni.

BlackY

--------------------
BlackY
Blog
Új téma vagy tutorial
Szerkesztő | Törzstag
--
Hogyan kérdezzünk?
Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D

+Quote Post
Harder
post 2010. Jun 22., 22:08
Post #549

Admin

From: Hungary
Member No.: 2

A cpanel nem rossz, régebben használtam de bevallom nekem sokkal jobban bejön a DirectAdmin felület, átláthatóbb és használhatóbb.
Egyébként bármelyikhez hozzá lehet szokni, max egy kis idő kell csak hozzá.

--------------------

+Quote Post
CSiPet
post 2010. Jul 12., 09:04
Post #550

új tag
*

From: Magyarország/Vas megye/Sárvár
Member No.: 1731

Érdeklődnék, hogy megoldható-e az alábbi:

Van két domain címem, mondjuk domain1.hu meg domain2.hu. Az lenne a kérdésem megoldható-e, hogy a domain2.hu "index oldala" a domain1.hu/valamimappa -t nyissa meg, de domain2.hu név alatt. Tehát nem átirányítást szeretnék (az sima ügy htaccess-sel), hanem egy extra egy oldalas tartalmat a domain2 alá (seo megfontolásból). Értelemszerűen ez az oldal a domain1 alatt is megjeleníthető lenne... Az abszolút/relatív linkelést meg megoldanám php-ben a domain cím figyelésével.
Tehát ez dns-ben megadható-e, vagy létezik-e rá valami megoldás. Ilyen több domaines oldalat még nem kellett csinálnom, főleg nem ilyen speckós igényekkel, tehát ha nagy hülyeséget írtam tessék nyugodtan helyre tenni! biggrin.gif

Előre is köszönöm!

--------------------

+Quote Post
BlackY
post 2010. Jul 12., 17:10
Post #551

Commander 1337

Meg, simán ugyanrra a szerverre irányítod mindkét domaint, a domain1.hu DocumentRoot mondjuk /var/www lesz, a domain2.hu DocumentRoot-ja meg /var/www/masikmappa.

BlackY

--------------------
BlackY
Blog
Új téma vagy tutorial
Szerkesztő | Törzstag
--
Hogyan kérdezzünk?

+Quote Post
Monique
post 2011. Aug 29., 17:46
Post #552

tag
**

Member No.: 1501

Sziasztok, nekem egy olyan tárhelyszolgáltatóra lenne szükségem, ami külföldi. Találtam is egy rakással, viszont amiket láttam az mind viszonteladóknak nyújtott tárhelyet. Nekem viszont egy kis csomagra lenne szükségem.

S.O.S. lenne.

Köszönöm

+Quote Post
BlackY
post 2011. Aug 29., 21:35
Post #553

Commander 1337

Szia!

Külföldi hosztinggal nincs sok tapasztalom, a hostgatorrol viszont - többnyire - csak jókat hallottam.

BlackY

--------------------
BlackY
Blog
Új téma vagy tutorial
Szerkesztő | Törzstag
--
Hogyan kérdezzünk?

+Quote Post

37 Pages V  « < 35 36 37