![]() ![]() |
2005. Feb 13., 14:30
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 201 Joined: 04. November 27. From: MO/Bp. Member No.: 545 |
Hello!
Az a kérdésem, hogy miként lehet megoldani azt, hogy VHS kaziról a filmet DVD-re írhassam. Gondolom Premier kell hozzá. Az meg is van, de mi maga a folyamat.Mit kössek mivel össze, mennyi VHS anyag férne egy DVDre? köszi -------------------- :: Soliddesign.hu ::
|
|
|
|
2005. Feb 13., 21:20
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 198 Joined: 05. January 20. Member No.: 680 |
ha van a VGA kártyádon Video In (de jó TV kártya is) akkor arra kell rákötni a Videót. Majd fogod a premiere-t vagy más progit és átkonvertálod a videót.
-------------------- Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...
...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm |
|
|
|
2005. Feb 13., 21:29
|
|
![]() ügyelő ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 774 Joined: 04. February 9. From: Békéscsaba Member No.: 253 |
QUOTE(Overdrive @ 2005. Feb 13., 21:20) na szerintem pont ez a folyamat érdekelné őt... -------------------- |
|
|
|
2005. Feb 13., 21:50
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 198 Joined: 05. January 20. Member No.: 680 |
Itt van egy leírás ennél részletesebben nehezen lehetne leírni:
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=31577 Itt szerintem minden le van írva. -------------------- Mit den Füßen im Zement, Verschönerst du das Fundament...
...Welch ein Klopfen welch ein Hämmern, Draußen fängt es an zu dämmern Alle Nägel stehen stramm, Wenn ich sie in dein Leibholz Ramm |
|
|
|
2005. Feb 14., 19:23
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 201 Joined: 04. November 27. From: MO/Bp. Member No.: 545 |
köszi szépen a választ.
csak az a baj h venni kell egy tunerkártyát.utánna tudok okoskodni. -------------------- :: Soliddesign.hu ::
|
|
|
|
2005. Feb 14., 20:51
|
|
|
Na igen, amenyiben nincs olyan VGA-d amelyiken van Video In akkor valamit be kell szerezned ami tud ilyet, szerintem TV Tuner kártya is megteszi bár a digitalizáló kártyák azért profibb minőséget tudnak csinálni de ha jl emlékszem azok borsosak picit.
|
|
|
2005. Mar 25., 21:47
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Sziasztok!
Nem niytom már új témát, ide is kapcsólódik. Szal, anno én még bedigitalizáltam a házivideóimat, csak akkor még úgy gondoltam, hoyg elég lesz nekem divxbe, xvidbe tömöríteni. Most már ugye felmerült az igény is, hoyg ezeket dvdre irjam. Szal, hoygan lehetne ezt? van erre egy eccerű progi? Ami dekódol, kódol, majd esetleg ír. Thx! -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Mar 25., 23:01
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Erre asszem ma már elég sok program van, akár több menetben is megcsinálhatod, illetve vannak 1-2 klikkes mindent megoldó progik is
google-ban keress rá az "avi2dvd"-re, illetve a "convert divx 2 dvd"-re, lesz bőven találat. pl. http://www.afterdawn.com/guides/archive/co..._avi_to_dvd.cfm konkrét progit nem merek mondani mert még nem csináltam ilyet. -------------------- |
|
|
|
2005. Mar 25., 23:24
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 214 Joined: 05. February 8. Member No.: 729 |
Szia Zsola.
Most már ugye felmerült az igény is, hoyg ezeket dvdre irjam. Szal, hoygan lehetne ezt? van erre egy eccerű progi? Én viszont merném ajánlani a cuccosoft-ot. 1-2 kattintás és megcsinál mindent. Vagy a TMPEG encoder full progit. Ez sem nehéz Fürge |
|
|
|
2005. Mar 26., 10:00
|
|
|
Még egy lehetőség az Ulead DVD Movie Factory vagy a Nero DVD készítője is jó.
|
|
|
2005. Mar 26., 11:55
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Na sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat! AZ uleadet én is próbáltam, de az xviddel nem tud megbírkózni szegénykém. A Tmpeg-et is próbáltam, de azzal meg nem sikerült, igaz, ugyan adtam neki max fél órát, hoyg rájöjjek mi van, de ő is hiányolt valamit. De akkor majd még próbálkozok ezekkel a dolgokkal, köszi mégeccer! Üdv. zs. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Mar 26., 11:56
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 306 Joined: 05. February 11. From: Zalaegerszeg Member No.: 737 |
Nem akarok hülyének kitűnni, de szerintem VHS-ből DVD-re Képtelenség konvertálni !
... Sőt ... |
|
|
|
2005. Mar 26., 12:42
|
|
Ha most hajszálhasogatók akarunk lenni, akkor valóban.
De ha azt nézzük, hoyg a VHS szallagon is jelek helyezkednek el, és a dvdn is, akokr biza a konvertálás szó a megfelelő. De igazad van, a tiszta úgy lenne, hoyg digitalizálás, és dvdbe konvertálás. -------------------- - egy blog a rengetegben -
|
|
|
2005. Mar 26., 13:31
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 306 Joined: 05. February 11. From: Zalaegerszeg Member No.: 737 |
Még jó hogy igazam van ...
|
|
|
|
2009. Apr 26., 15:10
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 1 Joined: 09. April 9. From: Kiskunhalas Member No.: 19116 |
Sziasztok!
Mivel ezzel foglalkozok munkában és otthon is, összegyűlt némi tapasztalatom a témában. Összegyűjtögettem őket itt: vhs dvdre. Persze megoldható másként is, de ha a minőséget szem előtt tartjuk, akkor nem érdemes szórakozni. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 2:48 |