IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Ip cím keresés
nfsu2
post 2005. Feb 22., 21:25
Post #1

új tag
*

Group: tag
Member No.: 683

létezik ilyen van egy wirelles készülék és annak nem tudom az ip címét és így nem lehet elérni ennek hogy lehet megtudni az ip címét? mert resetelni sajna nem lehet
Go to the top of the page

+Quote Post
zsola2
post 2005. Feb 22., 22:44
Post #2

aki zsola, csak 2...

Group: moderator
Member No.: 305

Hogy mi???
gondolkodik.gif

--------------------
- egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide
Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg!
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

+Quote Post
nfsu2
post 2005. Feb 22., 22:56
Post #3

új tag
*

az van hogy ezeket a készülékeket úgy kell konfigolni hogy beírod az ie-be az ip címét és kér egy kódot és bejön na csak nekem ez az ip nincsen meg mert ezt így adták el hogy már használta vki de ráadásul azt se tudják ki és így nem lehet tudni az ip-jét

+Quote Post
Taky
post 2005. Feb 22., 23:10
Post #4

régi motoros ;)

Group: támogató
Member No.: 16

akkor google.com és ott a típus alapján próbálj keresni infot....elvileg az "ip"-nek fixnek kell lennie, amin konfigolni kell.

--------------------

+Quote Post
nfsu2
post 2005. Feb 22., 23:11
Post #5

új tag
*

nem mert az változtatható meg a gyári ip-je eleve megvan csak meg lett változtatva

+Quote Post
Taky
post 2005. Feb 22., 23:25
Post #6

régi motoros ;)

Group: támogató
Member No.: 16

jah, akkor :-|

--------------------

+Quote Post
TLoF
post 2005. Feb 23., 00:44
Post #7

bitwizard

Group: Admin
Member No.: 11

Szépen dugj rá egy cross kábelt, a másik végére egy gépet.
Utánne keresd meg, van a neten egy ethareal nevü progi, azzal lehet hállózaton halgatózni. És próba cseresznye. Ha a cucc forgalmaz valamit a hállózaton, ezzel el tudod kapni a csomagot, és utánna ott már szépen látszik a forrás ip.

Ha nem megy akkor marad a brutális módszer. kis perl, vagy shell script, és végig mész az ip cimeken, kb 1 óra alatt végig lehet pingelni a szóba jöhető tartományokat.

--------------------

+Quote Post
nfsu2
post 2005. Feb 23., 14:45
Post #8

új tag
*

QUOTE(TLoF @ 2005. Feb 23., 00:44)
Szépen dugj rá egy cross kábelt, a másik végére egy gépet.
Utánne keresd meg, van a neten egy ethareal nevü progi, azzal lehet hállózaton halgatózni. És próba cseresznye. Ha a cucc forgalmaz valamit a hállózaton, ezzel el tudod kapni a csomagot, és utánna ott már szépen látszik a forrás ip.

Ha nem megy akkor marad a brutális módszer. kis perl, vagy shell script, és végig mész az ip cimeken,  kb 1 óra alatt végig lehet pingelni a szóba jöhető tartományokat.
*

köszike és ilyen eathrealt honnan lehet letölteni? mert googleban valami mást hozott ki vagy ilyen perl vagy shell scriptet?

+Quote Post
Delawer
post 2005. Mar 8., 12:43
Post #9

új tag
*

From: HU/Péteri
Member No.: 715

Van egy ilyen netscanner progi (ingyenes), amivel végig lehet bogarászni egy adott ip tartományt, talán ez is segíthet:
http://www.softperfect.com/products/networkscanner/

Persze érthető okokból előfordulhat, hogy eltalálsz valakiket, akik nemszeretem arcot vágnak majd ehhez, hogy lefüleled az ő portjait...

This post has been edited by Delawer: 2005. Mar 8., 12:44

--------------------
...egyszerű munkás a weben...

+Quote Post
CSiPet
post 2007. Jun 28., 06:41
Post #10

új tag
*

From: Magyarország/Vas megye/Sárvár
Member No.: 1731

Nekem is van, és nekem is volt vele ilyen gondom, amíg rá nem kaadtam egy hsz-re egy sg-s fórumban:

A legtöbb router alapbeállításai:
IP: 192.168.1.254
User name: admin
Password: admin

Érdemes kipróbálni nagyobb városokba egy lap-toppal... olyan minden harmadik routerbe be lehet lépni ezekkel a beállításokkal mert a felhasználók annyira nem értenek hozzájuk hogy nem változtatnak semmit... (nem azért írtam hogy bárki kisérletezni kezdjen)

--------------------

+Quote Post
zsola2
post 2007. Jun 28., 12:53
Post #11

aki zsola, csak 2...

Member No.: 305

Hm.... a fenti beállítás pl az smc és a dlink routerekre például abszolute nem igaz. Sőt, ha jól emlékszem az asusra sem.
A többi meg elenyésző memnnyiségben ugároz.

--------------------
- egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide
Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg!
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

+Quote Post
LeGaS
post 2007. Jun 28., 13:20
Post #12

Frontend developer

From: Budapest
Member No.: 413

Router IP címének kiderítésére a legegyszerűbb mód a Start > Futtatás > cmd > ipconfig /all > Alapértelmzett átjáró
Felhasználónév és jelszó meg routertől függ, van, hogy csak felh.név van és jelszó nincs.

--------------------
LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom

+Quote Post
anvee
post 2007. Jun 28., 21:20
Post #13

új tag
*

From: Budapest
Member No.: 3935

LeGaS, ez csak akkor működik, ha a routertől kapod az ip címet - tehát dhcp szerverként működik a router.
A legegyszerűbb tényeg egy sniffer, ami befogja a hálózatban futó összes csomagot. Én személy szerint megkeresném a neten az eszközhöz tartozó leírást, azzal próbálkoznék először. Ha van rajta "factory reset", ne habozz, nyomkodd szorgosan. Rendszerint ez már a legtöbb új routerban a dobozon belül van. Ha ez a 2 megvan, biztos a siker.

+Quote Post
Jackson
post 2007. Jun 29., 11:28
Post #14

The Special Agent

Group: haladó tag
From: Bp
Member No.: 2115

Itt kiválasztod a routered, aztán bármelyik játékra böksz és ott megmondja az ahhoz a routerhez tartozó Ip-t, azt hiszem a jelszót és felhaszn nevet. Amúgy általában felhaszn: admin, jelszó: password

--------------------
Jackson
Hát igen, az Isten! | DesignWorld | GooGle | Blogom

+Quote Post
Oden
post 2007. Jun 29., 20:03
Post #15

tag
**

From: Sopron
Member No.: 2751

QUOTE(CSiPet @ 2007. Jun 28., 07:41) *
Nekem is van, és nekem is volt vele ilyen gondom, amíg rá nem kaadtam egy hsz-re egy sg-s fórumban:

A legtöbb router alapbeállításai:
IP: 192.168.1.254
User name: admin
Password: admin

Érdemes kipróbálni nagyobb városokba egy lap-toppal... olyan minden harmadik routerbe be lehet lépni ezekkel a beállításokkal mert a felhasználók annyira nem értenek hozzájuk hogy nem változtatnak semmit... (nem azért írtam hogy bárki kisérletezni kezdjen)

szerintem 192.168.0.1 a dlink routerek alap ipje

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-Fi Version Time is now: 2012. May 22. - 19:16

Harder - webdesigner blog | keresőoptimalizálás | honlapkészítés