![]() ![]() |
2005. Feb 25., 17:24
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 7 Joined: 05. February 25. Member No.: 785 |
Hellóka! Ha itt jársz, akkor az azt jelenti, hogy szeretnél nekem segíteni, amit előre is megköszönnék!
Na bele is kezdek! Elkezdtem fordítani egy játékot és a grafkát szeretném lefordítani. A játék betöltőképét kéne fordítani, mert a többi szövegfájlban van. A lényeg, hogy ezt a képet bmp-ben tárolja a játék. Az unikumja az, hogy nem tudom, hogy hogy szerezem meg a képen látható fontot, a másik és legfontosabb dolog, hogy a szöveg mögött egy háttérkép is található, ami nem egyforma. Ráadásul egy layer van. Aki szeretne segíteni, és leírná nekem, hogy mit kéne csinálni. Ha segítenél, akkor benne lennél a fordítás NAGYON NAGY megköszönésében és segítenél is... U.i.: Photoshp 8.0 CS Magyar van meg. MSN: gameplus@pro.hu A képet itt találod: http://gameplus.uw.hu/kep.bmp Nagyon köszi előre is! |
|
|
|
2005. Feb 25., 18:04
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
A rossz hír, hogy ebből nem nagyon fogod előállítani az eredeti képet, mivel a szöveg "mögött" levő pixelek színét a bmp formátum nem tárolja. Tehát ha valahogy sikerülne törölnöd a betűket, akkor is még ki kell találgatnod a színeket...
Szal inkább 0-ról csinálj 1 újat sztem.. BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Feb 25., 18:09
|
|
|
És ha a lészítőktől elkérném az eredeti szöveg nélkülit? Akkor a mostani fontját hogy találom ki?
|
|
|
|
2005. Feb 25., 18:12
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Ha odaadják akkor örülhetsz.
De ha ezt csinálod, akkor írd bele a levélbe hogy a játékot fordítod, mert különben nem valószínű hogy odaadják. -------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2005. Feb 25., 20:22
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Ez a font szvsz inkább rajzolva van, nem hinném (persze csak tippelek én is) hogy egy egyszerűen letölthető fontkészletről lenne szó.
-------------------- |
|
|
|
2005. Feb 25., 22:26
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Ha meg már írsz nekik, akkor írd meg, tényleg, hoyg fordítod a játékot, és ha nem is adják ide, legalább küldjenek el neked egy képet, amire akkor már ők írják rá, a fordítást...
aztán, ha érdekli őket, lefordítják, hoyg tényleg azt írják-e a képre... -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Mar 1., 09:09
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 05. February 22. Member No.: 775 |
Haliho!!!
Komolyan magyarosítod? mert ez majd engem is érdekelne. A kezdő képhez lenne egy elképzelésem: megmaradna a az eredetei kiírás, a magyar szőveget pedig úg rárakni mintha egy pecsétnyomóval lenne rányomva. de ez csak elképzelés. |
|
|
|
2005. Mar 1., 09:38
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
heh, ez nem is rossz 5let!
-------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2005. Mar 1., 16:06
|
|
|
Igen, tényleg fordítom. Kb 2 hét alatt 18%-nál állok/unk. ha meg tudod oldani ezt a pecsét dolgot, akkor:
e-mail: gameplus@pro.hu msn: ugyanaz Szerk: mellesleg ha megoldod, akkor megkapod az aktuális magyarosításokat teszetlésre! This post has been edited by gameplus: 2005. Mar 1., 16:07 |
|
|
|
2005. Mar 1., 22:22
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 2 Joined: 05. February 22. Member No.: 775 |
Hali ujra én.
Csak azér hogy irjam hogy akkor megpróbálnám a pecsétes elképzelésemet. A "hearts of iron" -nak megfelel az hogy "A vas szíve" vagy valami másra gondoltatok? jah és menyi időt kapok az elkészítésére? azért kérdezem mert csak most kostolgatom a photoshop-ot, és ha nem tetszene a munkám akkor legyen időtök megcsinálni a kezdőlapot. |
|
|
|
2005. Jun 28., 21:40
|
|
|
QUOTE(Hookins @ 2005. Mar 1., 23:22) Hali ujra én. Csak azér hogy irjam hogy akkor megpróbálnám a pecsétes elképzelésemet. A "hearts of iron" -nak megfelel az hogy "A vas szíve" vagy valami másra gondoltatok? jah és menyi időt kapok az elkészítésére? azért kérdezem mert csak most kostolgatom a photoshop-ot, és ha nem tetszene a munkám akkor legyen időtök megcsinálni a kezdőlapot. Csá, boss, hogy ilyen későn, szal: Acélszív II legyen a pecséten, vagy micsodán. A többit mailbe: gameplus@sgmail.hu |
|
|
|
2005. Jun 28., 21:57
|
|
![]() deréktag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1685 Joined: 04. November 27. Member No.: 548 |
mellesleg a betűtípus: Ironmonger-Black
|
|
|
|
2005. Jul 21., 23:12
|
|
|
|
|
|
|
2005. Jul 21., 23:21
|
|
![]() Segítség, lehugyoz a fa! ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1848 Joined: 05. April 25. From: Magyarország / Kecskemét Member No.: 966 |
Nem ezt a játékot tiltották be Kínában?
-------------------- |
|
|
|
2005. Jul 21., 23:27
|
|
|
|
|