![]() ![]() |
2005. Feb 7., 20:23
|
|
|
Admin (security) ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 978 Joined: 03. April 30. From: Szekszard Member No.: 12 |
Kezdődik az informatika szabadalom alapú tönkretétele: a McAfee tűzfalforgalmi szabadalmat jegyeztetett be.
Megszólalnak a harsonák, az USA-ban a McAfee bejelentette, hogy bejegyeztette első új típusú szoftverszabadalmát. Jelenleg erre az EU szerencsére nem ad lehetőséget. Mindenesetre elkezdődött a számítástechnika tudatos tönkretétele. Az új, szabadalmazott technológia világtérképet kínál a forgalmi események naplózásához és megakadályozza, hogy bárki más egyfajta ésszerű megoldást válasszon. A cikk itt olvasható Egy igen erdekes es tanulsagos iras az euroASTRA.hu laprol. Azert, hogy mindenki meggyozodhessen eme iras igazarol, mellekeltunk egy igen terjedelmes linkgyujtemenyt. Ez tartalmazza termeszetesen azon dokumentumokat is, ami igazolja a McAfee szerepet a sokat emlegetett "gyalazatos" Magic Latern Projectben. Az iras termeszetesen kiharcolta helyet keszulo konyvunkben is. -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
www.avien.org felkért alapító tagja -> Computer Security - and Virusanalyst Public letter concerning the Writing of Viruses & How it Does Not Teach about Virus Prevention |
|
|
|
2005. Feb 7., 20:49
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
K@pják be... Röviden ennyi...
Amúgy szerintem ennyire nem gáz a helyzet, hogy tudatos tönkretételről kéne beszélni, mert mindig lesznek emberek, akik - akár név nélkül -, de hasonló dolgokat fognak írni, kitalálni, aztán a Mcaffe meg nézhet nagyokat... BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2005. Feb 7., 23:44
|
|
|
Admin (security) ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 978 Joined: 03. April 30. From: Szekszard Member No.: 12 |
QUOTE(BlackY @ 2005. Feb 7., 20:49) K@pják be... Röviden ennyi... Amúgy szerintem ennyire nem gáz a helyzet, hogy tudatos tönkretételről kéne beszélni, mert mindig lesznek emberek, akik - akár név nélkül -, de hasonló dolgokat fognak írni, kitalálni, aztán a Mcaffe meg nézhet nagyokat... BlackY Bongeszd vegig az 'irodalmat" ... -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
www.avien.org felkért alapító tagja -> Computer Security - and Virusanalyst Public letter concerning the Writing of Viruses & How it Does Not Teach about Virus Prevention |
|
|
|
2005. Feb 8., 15:46
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
ha jol ertem akkor letudnak nyomozni hogy mikor mit tettem????
ha igen akkor bye w***z, bye egyeb **legalis dolgok |
|
|
|
2005. Feb 9., 10:14
|
|
|
QUOTE(cannaris @ 2005. Feb 8., 15:46) ha jol ertem akkor letudnak nyomozni hogy mikor mit tettem???? ha igen akkor bye w***z, bye egyeb **legalis dolgok "Yoll" ertetted -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
|
|
|
2005. Feb 9., 15:29
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 158 Joined: 05. January 16. From: Sopron Member No.: 670 |
Ipari áramot vezessenek, ne szabadalmakat...
-------------------- System: Windows Xp or Ubunti Linux 8.10
Webpage'S: Lewis Hamilton Fan klub I memorial F.D.N.Y Firefighter's 2001-09-11 |
|
|
|
2005. Feb 9., 16:46
|
|
|
QUOTE(Jroland @ 2005. Feb 9., 15:29) Az raz, ez meg "razos" -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
|
|
|
2005. Feb 9., 17:27
|
|
|
Még mindig én vagyok a forum hülyéje!!! ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 590 Joined: 04. November 15. Member No.: 522 |
ugy se fog nekik bejonni
|
|
|
|
2005. Feb 9., 18:06
|
|
|
QUOTE(cannaris @ 2005. Feb 9., 17:27) ugy se fog nekik bejonni A nyeresi esely egy ilyen multi ellen, annyi, mint a felkaru rablon Las Vegasban, egy filler nelkuli magyarnak -------------------- Fiat justitia, pereat mundus! | www.gyik.com
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:30 |