![]() ![]() |
2006. Oct 9., 10:49
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
legyen ilyen is
szóval félnapi használat után mostmár merem ajánlani, a tegnap vett billentyűzetemet, Logitech? Ultra-Flat Keyboard , magyar bill. kiosztás, 6990 Saturn http://www.logitech.com/index.cfm/products...CONTENTID=11522 kissé notebook-os a billentyűzetkiosztás, értsd egy-két gomb máshol van, de nincs rajta semi médicsicsa billentyű, és arra amire való, már gépelni, arra nagyon mivel szokom még -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2006. Oct 9., 16:10
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Jó kis topic, lesznek majd ötletek, mire lehet a pénzt költeni.
toxin, miért ezt a fajta bill.kiosztást választottad a hagyományossal szemben? -------------------- |
|
|
|
2006. Oct 9., 16:21
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
hát nemtom nekem nem tetszik, hiányozna az a pár gomb az tuti pl insertet meg delt gyakran használom. Inkább több gomb kéne a mostani extrák mellett (kikapcsolás, újrainditás, készenléti gomb stb...) lehetne "lol" meg ":)" gomb.
|
|
|
|
2006. Oct 9., 16:38
|
|
![]() ,.., ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 3130 Joined: 04. August 17. Member No.: 437 |
QUOTE(Harder @ 2006. Oct 9., 16:10) Jó kis topic, lesznek majd ötletek, mire lehet a pénzt költeni. toxin, miért ezt a fajta bill.kiosztást választottad a hagyományossal szemben? majd szeretnék venni, egy normális notebook-ot, kezdek átszokni azoknak, a billentyűzeteire, ill. szeretem a műtyűr dolgokat, tudom már gfx-ban is többszer kaptam tőled ezért illetve http://mindworks.hu/hu/blog/aries/apple_ma...ok_1_2006-09-16 innen még csak erre tellett http://www.techtree.com/techtree/jsp/artic...1700&cat_id=653 -- van rajta insert+del is, backspace felett, kivan ez találva lásd fenti cikk, csak épít a kisujjra (kicsit más logika,de van benne) mint eddig nem használtam, majd megszokom (max vihetem mindig magammal ![]() ui: no de fők ok, hogy nagyon szép This post has been edited by toxin: 2006. Oct 9., 16:53 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
I'd dig, dig, dig, till a big, big hole was dug, dug, dug, dug, And that would be the end of the bug song. I'm gonna dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig, dig ..... The Bug Song - Charles Thomas "Stompin' Tom" Connors |
|
|
|
2006. Oct 9., 20:14
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Kép alapján jónak tűnik és valószínűleg tetszene is, nemrég volt egy probálkozásom, hogy ilyesmi billentyűzetre térjek át, de aztán nem vált be (én is elbaxtam a dolgot, nem azt akartam megvenni)
A notebook billentyűzetében azt szeretem, hogy sokkal gyorsabban lehet rajta gépelni ha megszokod, közelebb vannak a billenytűk és laposabbak, kisebb utat tesznek meg leütéskor. -------------------- |
|
|
|
2006. Oct 9., 21:24
|
|
"kisebb utat tesznek meg leütéskor."
valóban jobb, megvolt az fps teszt vele (q3) This post has been edited by toxin: 2006. Oct 9., 21:26 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
|
|
|
2006. Oct 9., 21:39
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Én is bill. vásárlás elött vagyok és ez bejön nekem bár a bill. kiosztást nm tudom mennyire tudnám megszokni bár biztos sikerülne.
|
|
|
|
2006. Oct 9., 22:28
|
|
nem vészes, mert van benne logika, kurzor a kisujjnál, pgupdown, a hüvelyknél, del a backspace fölött, a maradék meg a helyén
This post has been edited by toxin: 2006. Oct 9., 22:32 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
|
|
|
2006. Oct 9., 22:57
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
notebook billbe valóban én is azt szeretem, hogy nem kell olyan mélyen leütni őket, és tényleg gyorsabban lehet írni rajta.
A kiosztáshoz meg hozzászokik az ember. És jó, mert fekete. nem látszik meg a billeken a ráragadt szenny. -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2006. Oct 10., 06:49
|
|
QUOTE(zsola2 @ 2006. Oct 9., 22:57) notebook billbe valóban én is azt szeretem, hogy nem kell olyan mélyen leütni őket, és tényleg gyorsabban lehet írni rajta. A kiosztáshoz meg hozzászokik az ember. És jó, mert fekete. nem látszik meg a billeken a ráragadt szenny. utóbbi nem teljesen igaz, most ránézve, mert ennek trükkös, ill. tükrös a felülete -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
|
|
|
2006. Oct 10., 08:38
|
|
![]() aki zsola, csak 2... ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 3800 Joined: 04. April 28. Member No.: 305 |
Na jó, de akkor sem látszik _anynira_, mintha fehér lenne.
Ezekszerint még magadat is láto a billentyűzetedben? -------------------- - egy blog a rengetegben -
A fórum etikettjét mindenképp olvasd el! --> Fórum looser's guide Webszerkesztéssel kapcsolatos kérdésekre PM-ben _nem_ vagyok hajlandó válaszolni... A fórum azért van, hogy ezt ott beszéljük meg! "Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket." |
|
|
|
2006. Oct 10., 08:39
|
|
no azért annyira nem vészes
This post has been edited by toxin: 2006. Oct 10., 09:07 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
|
|
|
2006. Oct 20., 08:24
|
|
Logitech Internet Chat Headset
http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=6339 2 nap után, emberi beszédet nagyon jól veszi/viszi, az 58dB-vel viszont zene-játék hangeffektjeinek hallgatására részemről, alkalmatlan uff, 12k-volt, szvsz nem feltétlenül kell megvenni mivel ki/be kell húzigatni, ha zenét akarok hallgatni pc-n 10/5 This post has been edited by toxin: 2006. Oct 20., 08:27 -------------------- Bugs, bugs, bugs. If I had them all in jugs,
|
|
|
2006. Oct 20., 09:25
|
|
![]() törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1391 Joined: 04. October 29. Member No.: 506 |
Utóbbi hetek legjobb dvd vétele nálam a Dogville - A menedék c. film
xpress.hu a dvd-ről mozinet.hu a filmről Nagyon igényes dvd kiadás Papírdoboban(kemény nem valami szar cucc, iszonyat jó tipo-val és nagyon jó minimál design-ál tervezve) van egy könyvszerűen kinyitható dvd tartó benne a film dvd-vel és az extra dvd-vel 3 - 3 óra tartalom. A filmről inkább nem írok, látni kell nagyon jó. |
|
|
|
2006. Oct 20., 13:46
|
|
![]() Másztör ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1002 Joined: 05. July 1. From: The Moon Member No.: 1135 |
LG h-10 fekete dvd író nagyon király!
hmm az előzőben elégett egy kábel... samsungot, inkább többet nem veszek! -------------------- Hardstyle is my style |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:36 |