![]() ![]() |
2008. May 12., 18:24
|
|
![]() Frontend developer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: moderator Posts: 5236 Joined: 04. August 2. From: Budapest Member No.: 413 |
Előzmény: Kinek milyen a websiteja? III.
-------------------- LeGaS | Moderátor
Webfejlesztő blogom |
|
|
|
2008. May 12., 18:40
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Hűű, nem is vettem észre hogy elértük a limitet
-------------------- |
|
|
|
2008. May 12., 21:15
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 54 Joined: 07. August 2. From: Debrecen Member No.: 4117 |
dvsc.hu
Ez az oldal borzalom. Az előzőt karácsonykor serélték le erre a nem is tudom hogy mit mondjak mire. Ha ez az oldal egy nem hivatalos oldal, akkor nem érdekelne és sosem nézném. De ez a DVSC hivatalos oldala. egyszerűen hihhetetlen. A nyitóoldaon már megfagy az FF, feltéve hogy egyáltalán megnyitotta azt. Olyan tag -ek vannak benne, hogy a fülem ketté ál, semmi validitás. De a legdurvább a fórum. Egyszerüen hiányzik belőle az új hír írása címü link. Úgy tudsz csak írni, hogy a válaszra menve törlöd az előzményt. Jah. Ott se várj bbcode-ot, a html engedélyezett. Egy induló oldalnál még el is tűrném ezket a hibákat, de hogy nem javították már ki ezeket év eleje óta? Egyetlen pozitívum, hogy azóta csináltak RSS-t. Már két hónapja nem is jártam az oldalon, gondoltam megcsinálták már, ma felnézek és tessék. Leszarják az embert, nem foglalkoznak vele. A "programozó" valami microsoftos fórumotort használhat, na az is érdekes. A densingről nem is beszélve. A lap alján ott van a link. A densinger cég és az oldal csak a színben különbözik. Beszarás. És vajon mennyit fizethetett ezért a Loki? |
|
|
|
2008. May 12., 22:00
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 117 Joined: 08. January 5. From: bp Member No.: 4474 |
szerintem designban annyira nem lenne gaz, bar a hasonlosag a keszito ceg es a dvsc honlapja kozott tenyleg eleg nagy, ez tenyleg szomoru, kicsit lehetett volna egyedibb.
viszont az FF-ed szetfagyasa miatt inkabb a gepeden kene szetnezned, nekem tokeletesen leporog az oldal, semmi gond nincs vele. forumot nem neztem meg, de szerintem osszessegeben nem akkora katasztrofa mint ahogy leirtad, a leiras alapjan valami pistike design 0.2 re szamitottam... -------------------- http://kocsmy.deviantart.com
freelance webdesigner...vagy valami olyasmi. |
|
|
|
2008. May 12., 22:21
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 263 Joined: 07. May 6. Member No.: 3910 |
nálam jön be se ie, se ff alatt
|
|
|
|
2008. May 12., 23:26
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 117 Joined: 08. January 5. From: bp Member No.: 4474 |
nálam jön be se ie, se ff alatt mondjuk nalam is lassan jott be, de azthittem chello viccel meg, de ugynez ki hogy a hostingjuk szar akkor... -------------------- http://kocsmy.deviantart.com
freelance webdesigner...vagy valami olyasmi. |
|
|
|
2008. May 13., 22:30
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 54 Joined: 07. August 2. From: Debrecen Member No.: 4117 |
Bejön az oldal, CPU felugrik maxra, pár másodperc és működik az oldal. Ha a JS-t tiltom akkor meg megy elejétől végéig jól.
De tény hogy a Hosting sem a legjobb. A fórum pedig a legnagyobb katasztrófa a honlapon belül. meg milyen tag az hogy: <ie:menuitem.........> |
|
|
|
2008. May 16., 17:59
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 167 Joined: 08. February 1. From: bp Member No.: 4836 |
be se jön
egy másik oldal amivel hasonló jó tapasztalataim voltak: http://e-kerelem.mvh.gov.hu/ tudom hogy nagyon óvatosan kell bánni a felhasználókkal ilyen hivatalos helyeken... de hogy úgy tudják csak megoldani, ha 154156 hitelesítést elfogad az ember, és még manuálisan is felvesz valamit a biztonságos webhelyek listájára, meg a fene se tudja, mit el nem követ... és a hatása az, hogy egy használhatatlan felületet kap... 4 böngészővel próbálkoztam. a firefox ott akadt meg, hogy mivel keretben jelenne meg egy hitelesítést igénylő oldal, nem jön be a figyelmeztetés, ezáltal az oldal sem... (végül egyébként ezzel lehetett megoldani, úgy hogy csak az adott keretet jelenítettem meg...)... az operának nem tetszettek a js függvények, hosszú várakozás, és böngészőfagyás vagy valami timeout... a vicces, hogy nem jönnek rá hogy az ilyen parasztoknak szóló weblapokon nem azt kéne hibaüzenetként írni, hogy "hiba van bazmeg" (azt talán észreveszi a júzer), hanem esetleg hogy "a hiba nálunk van a szerveren, te nem tudsz vele mit kezdeni, próbálkozz később, vagy valahogy máshogy, blabla"... (szóval a kedves kollégák tessenek belegondolni abba hogy ki szembesülhet a hibaüzenettel, és nekik címezve megírni őket... mellesleg az említett lapnál a hozzáértő sem tudja hogy milyen hibáról kap jelentést, csak hogy hiba van This post has been edited by zoleytaylor: 2008. May 16., 18:02 |
|
|
|
2008. May 16., 22:02
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 109 Joined: 07. October 5. From: Nyírbátor Member No.: 4214 |
Huh, én ennyire nem értek a webszerkesztéshez (micsoda nagyképűség - egyáltalán nem értek hozzá!
Kezdve OTTAN, hogy ezeket a Times-féle talpas betűket a könyvekben nagyon szeretem, de weboldalon ki nem állhatom. Ettől rögtön mindig olyan érzésem van, mintha ezt egy általános iskolás szerkesztette volna Wordben. Ráadásul akkorák a betűk, hogy egy hivatkozásnak még a címe sem fér ki rá! "Közel a területalapú támogatás-igénylésn..." Ebből mit lehet érteni, ha a cím elolvasásához is lapozni kéne? 800 pix szélességben egy rövidebb, összetett mondat sem fér ki! h1 vagy mekkora ez a betűméret. Tényleg az lenne a lényeges, hogy a bannerben ott bólogasson a marha, meg húzzon a dzsondír? Ettől lesz az oldalnak igazi jó magyar agrárfílingje? Aki ezt csinálta, annak annyi esztétikai érzéke lehetett, hogy szerintem még egy jobb érzésű gazda is kikapta volna a kapát a kezéből, és még napszámra sem vélte volna alkalmasnak, mert az ilyen még az összes répát is kivágja a földből a dudva helyett. Ezek még ott tartanak, hogy jujdejóezaWin95, meg a 800x600-as 16 színű monitor. Ettől fog majd a magyar agrártársadalom felvirágozni. Tisztára olyan érzésem van, mintha visszafelé mennénk az időben És még oda van biggyesztve az oldalra, hogy a Kedvencek közé tétel! This post has been edited by BonFire: 2008. May 16., 22:05 |
|
|
|
2008. May 23., 14:51
|
|
|
új tag ![]() Group: tag Posts: 25 Joined: 07. January 14. Member No.: 3506 |
Sziasztok!
Csináltam egy zenekarhonlapot. http://www.monkeycave.uw.hu tartalmilag még nem sok, de kinézetre várok válaszokat. Az első olyan oldalam, ahol rétegeket használok. Üdv, TheDamned |
|
|
|
2008. May 23., 18:40
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
Damned, nem szeretnélek megsérteni, de jobb lett volna nem használni a rétegeket, mivel így pl. a vedégkönyv használhatatlan: egy példa, nem lehet görgeni, mert a görgetősáv fölött van az a "valami". Más aloldalaknál is gondot jelent - használhatatlanná teszi az oldalt. Sajnos jó dolgot nem igazán tudok mondani.
-------------------- |
|
|
|
2008. May 24., 08:56
|
|
|
Alakítottam rajta kicsit..
Igazából a görgő miatt eltüntettem onnan az angyalt.. Jelenlegi állapotában jobb? És talán egyéb ötleteket, ha tudtok adni, nagyon-nagyon megköszönném! Kössz |
|
|
|
2008. May 24., 14:55
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
Nem látok változást. Ajánlom figyelmedbe, hogy nézd me más, nagy zenekarok weboldalát, hogy nyerj inspirációt. Ne másolj! Csupán gyűjts ötletet, majd azokból kovácsolj össze egy weboldalt
-------------------- |
|
|
|
2008. May 24., 15:30
|
|
|
tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 167 Joined: 08. February 1. From: bp Member No.: 4836 |
még mindig nemjó... (a design rész nem érdekes, amíg a váz szar... amúgy a design is nagyon múltszázadi...) felejtsd el ezt a rétegezést, használhatatlan... (egy lap első tesztelése: jobbklikk, select all... hát itt ha mindent kijelölök, nem lehet eltüntetni a layer kijelölését, és bosszantó, és soha többet nem nézek erre a lapra
|
|
|
|
2008. May 25., 09:20
|
|
|
Átalakítottam az egészet, de az alapötlet az ugyanaz maradt.
Csupán 3 réteg az egész. Képek jó minőségűek stb... Ha így se jó, akkor sajnálom, így jártam. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. February 11. - 2:45 |