![]() ![]() |
2007. Jul 29., 21:22
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
ckow kérésére megnyitva
-------------------- |
|
|
|
2007. Jul 29., 21:40
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
Giovanni Civardi: The art of drawing öt kötetes szériájához jutottam hozzá bácsikám angliából hazatérő felesége jóvoltából, annak próbálom befalni most a "Drawing Hands & Feet" című könyvét, elég sok mindent szépen elmagyaráz, faja könyv.
Múlt héten pedig A kis herceget olvastam el, csak mert többen is mondták, h milyen tanulságos. Hát nem is tudom, lehet h épültem belőle, de nem vagyok meggyőződve :S This post has been edited by Mellody: 2007. Jul 29., 21:45 |
|
|
|
2007. Jul 29., 21:44
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
[off, törölhető]
Ez a topic (+ a TV Sorozatok) miért itt az általánosban van, ha az összes hasonló (étel, film, zene) az off-topicban? [/off, törölhető] BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2007. Jul 29., 22:19
|
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 8049 Joined: 03. March 16. From: Hungary Member No.: 2 |
Jogos, most át is mozgattam 5 topicot ide a "Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás" részre, de majd át kell gondolni hogy minek 2 ilyen rész, hisz nem sok különbség van az általános meg e között.
-------------------- |
|
|
|
2007. Jul 30., 03:42
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 324 Joined: 06. July 19. Member No.: 2670 |
Köszönöm a nyitást
a Harry Potter hetedik részét olvastam angolul, nem szeretnék spoilerni, ezért csak annyit mondok, hogy tetszett a befejezés és a Gyűrűk Urát kezdtem el olvasni, mostmár másodszor, nagyon régen olvastam, szóval egy kis frissítés sosem árt -------------------- ● Quality Post Rulz ● |
|
|
|
2007. Jul 30., 06:36
|
|
![]() Commander 1337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 5506 Joined: 03. May 25. From: Szeged Member No.: 38 |
Én tegnap előtt a Tesco Titok 2-t olvastam el... hát az egy jobb volt, bár az is a tipikus egyszer-elolvasod-elfelejted kategória, szvsz.
BlackY -------------------- BlackY
Blog Új téma vagy tutorial Szerkesztő | Törzstag -- Hogyan kérdezzünk? Üvöltsük meg együtt a holdat: Wuff :D |
|
|
|
2007. Jul 30., 12:02
|
|
![]() 渡辺 大河 (Watanabe Taiga) ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 510 Joined: 05. June 28. From: Budapest Member No.: 1123 |
Én jelenleg a Heri Kókler és az Epeköve című eszméletlen nagy baromságot olvasom. Időnként nagyon beteg...
Varázspálca boltban az egyik pálca átvételekor: QUOTE Heri óvatosan átvette, majd bátrabban megsuhogtatta, pörgette, próbálgatta a súlyát és a tapintását.
- Remekül áll a fiatalúrnak - állapította meg Szivi Wander. - De kérem, Heri még kiskorú - intette le Hibrid. - De kérem, én sem úgy gondoltam... -------------------- Lord Gabor | Tutorial.hu fórum haladó tag | Blog | Ubuntu Linux 7.10 (Gutsy Gibbon) | Firefox 2.0.0.8 | jEdit 4.2Final | Amarok 1.4.7 | Mit halgatok? | DeviantART | Wikipedia
"The three phrases of the holy books: Elda Taluta, Sarks Sark, Ark Arks" |
|
|
|
2007. Jul 30., 12:26
|
|
Olvastam... azaz elkezdtem olvasni, de max 2 oldal után elaludtam rajta... szvsz annyira nem jó...
BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
2007. Jul 30., 14:18
|
|
![]() WebPillangó ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 1047 Joined: 06. June 29. From: Sepsiszentgyörgy Member No.: 2566 |
Digital System Design avagy numerikus rendszerek tervezese ... csomo 0100101110100
-------------------- |
|
|
|
2007. Jul 31., 12:57
|
|
![]() Most mi legyek? ![]() ![]() ![]() ![]() Group: törzstag Posts: 2474 Joined: 05. February 5. From: Sopron Member No.: 721 |
Hundertwasser - A festő király és az öt bőr
Van olyan aki szereti a munkáit? -------------------- Tirion | tutorial.hu fórum törzstag
Echo of Dalriada Deviantart: http://gergogilicze.deviantart.com az angolomon meg nemröhögni "Úgy látszik, nem akkor érkezünk el a tökéletességhez, amikor már nem lesz mit hozzátennünk, hanem akkor, amikor már nem lesz mit elhagynunk." Saint Exupéry: Az ember földje Legújabb munkám: Mirka |
|
|
|
2007. Jul 31., 18:08
|
|
Salinger-től a Zabhegyező
Tudom, hogy mindenki jön itt a grafikai meg kockakönyvekkel, de ezt olvastam utoljára. Igazából a Tesco titok II-ben hivatkozott rá a srác, és eszembe jutott, hogy egyszer réges-régen olvastam, és egész jó volt; úgyhogy ma újraolvastam. Nem hosszú az egész, 140 kiló körül van, fenti linken el lehet olvasni, tényleg (párszor újra)olvasható könyv. BlackY -------------------- BlackY
|
|
|
2007. Aug 1., 03:09
|
|
![]() tag ![]() ![]() Group: tag Posts: 324 Joined: 06. July 19. Member No.: 2670 |
a címe ismerős volt ezért beleolvastam, aztán rájöttem, hogy csak a bátyám olvasta még régen. most végeztem a ki tudja hanyadik Shakespeare vígjátékkal, egész héten azokat olvastam, bárki bármit mond nagyon jók
-------------------- ● Quality Post Rulz ● |
|
|
|
2007. Aug 19., 01:44
|
|
![]() Hal adó tag ![]() ![]() ![]() Group: haladó tag Posts: 863 Joined: 05. November 13. From: Pöst Member No.: 1564 |
Harvey és Marilyn Diamond - Testkontroll
Táplálkozástudomány, és hát uhh. Durva. Egy ilyen olvasása után az ember meggondolja, hogy vegetáriánus legyen-e :S Elmondja, mik töténnek az emberben, ha ezt eszik, meg azt, meg igy meg ugy, és ilyenek... De amúgy jó könyv, értékes infókat közöl arról, mi lenne az egészséges. |
|
|
|
2007. Aug 19., 14:51
|
|
gondolom ha betartanánk nem 80 évesen hanem 120 évesen halnánk meg.. nekem megéri azt a 40 évet hogy jókat egyek
-------------------- ● Quality Post Rulz ● |
|
|
|
2007. Aug 19., 15:41
|
|
ó nem az a lényeg, hanem hogy nem fogsz 50 évesen gyógyszereken élni, és nem kell tologatni 80 éves korodban. De mondjuk kinek mi a fontos
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 2012. May 22. - 19:42 |