Help - Search - Members - Calendar
Full Version: avatarok
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Általános beszélgetés, vélemények, kérdések, javaslatok
Harder
Egységesítem az avatar kéréses dolgot, úgyhogy itt az új topic, ezentúl csak az ebbe belinkelt képeket fogom beállítani. Ne mail-be, ne privátba, ne postagalambbal stb.. ide. smile.gif
A képek feltöltés után a "tiltott" könyvtárból lesznek kiválaszthatóak.

Avatar méretek, max: 100x100px / 10 kb
Harder
done: tiltott/archie.gif
Archie
thx!
cannaris
Haarder mert vetted le 100x100 ra?
Harder
A másik topicban már megbeszéltük: csökkenjen a hozzászólások magassága, olvashatóbb legyen a fórum.
cannaris
ertem, bocs akkor hogy megeygszer megkerdeztem de az utobbi idoben van miko gyakran van miko ritka vok itt es nem nezek vegig mindent tongue.gif
RoolY
No, énis gyártottam.
Harder lécci... smile.gif
user posted image

RoolY

Szerk: várj... ne rakd, be, van jobb
Harder
14kb..
Szunti
Hi!

Harder légyszi rakd be ezt:
user posted image
THX!
RoolY
No, Harder:
http://lhl2.srv.hu/vdj_rooly_vatar2.jpg

Köszi !

RoolY
Harder
tiltott/rooly.jpg
tiltott/szunti.gif
Szunti
Kösz.
Vki
Nekem ez:
user posted image
megoldható lenne-e?
Tirion
user posted image
Be tudnád tenni?
Harder
tiltott/manwe.jpg

Vki: méretre figyelj
Tirion
Köszi
Vki
QUOTE(Harder @ 2005. Mar 15., 20:17)
tiltott/manwe.jpg

Vki: méretre figyelj
*

user posted image
Átméreteztem.Igy jó?
RoolY
Vki: max 100x100, tied valami*119...

RoolY
Vki
QUOTE(Rooly @ 2005. Mar 15., 20:22)
Vki: max 100x100, tied valami*119...

RoolY
*

Láma vagyok,nem jól értelmeztem amit Rooly mondott,ezen hozzászólás törölheto!
A #17-ben levo képecskét kérném...
Harder:Thx az új avataromat!Nagyon cool! respect.gif
RoolY
Jojo bocs, de amikor azt írtam még nemvot, aza17es hozzászólásod smile.gif

RoolY
Harder
tiltott/vki.gif
Harder
Áááá, megvan hogy miért nem lehetett feltölteni képet, pedig már rég engedélyeztem biggrin.gif (upload base path rossz volt).

Szal a topicot zárom, mostantól mindenki töltheti fel a saját képét.
Többi nem változott, szal 100x100 pixel és 10kb a max
furge
Sziasztok.

Remélem harder nem haragszik,hogy belinkelek egy oldalt.Én tettem fel egy tárhelyemre,úgyhogy nem warez,annak akinek kell.Nem is olyan rég olvastam,hogy valaki itt avatarokat keres.

http://uzletesszex.atw.hu

F.
furge
Ugylátszi rossz helyre tettem.Bocs Harder nem uj témát akartam nyitni,hanem a korábbi avatarosba tenni.

F
Harder
Köszi. smile.gif Összevontam a 2 témát.
Archie
egy kicsit OFF lesz, de mind1...
Harder! be tudnád nekem zippelni az itteni emoticonokat??
nem találok normálisakat sehol... sad.gif
plz!
Harder
becsomagolhatom ha kell, de
hozzászól -> mutassa az összeset (ikon) ->jobbegér -> save page as... smile.gif
az összeset lementi egy mozdulattal
zLk
Halie Harder,

Nem lehetne megnövelni a feltölthetö avatar méretét? Nem szélességre/magasságra gondoltam, hanem mondjuk 30 kb-ra, vagy 27-re..
Azt értem hogy van lényege annak, hogy ne huzzuk nagyon szét a hozzászólásokat, egyet is értek vele, de ha már a méret adott akkor miért ne lehetne legalább az avatarun szép szines, egy olyan helyen ahol az emberek pont hasonlokat vitatnkak meg? Vagy legalább az avatar beállitásoknnál lehessen belinkelni egy 100x100-as avatart. Annyira azért nem lenne lassu az oldal betöltése, hogy ettöl kelljen félni...
Még valami:
Észrevettem, hogy a itt is ugyanilyen ugyanilyen fórumtipust használnak, és sokkal több a megengedett postok száma oldalanként mint itt. Nem lehetne megnagyobbitani itt is a jobb átláthatóág kedvéért? Tudom, hogy arra törekedsz, hogy minél gyorsabban betöltődjön az oldal, de SZVSZ kényelmesebb ha nem kell minden tizedik post után oldalt váltani..

Üdv: zLk
zsola2
az avatar kérdésre egy kérdés:
Próbáltál már gprs nettel feljönni az oldalra???
sad.gif

Az oldalon megjelenő hozzászólások számát pedig a beállításoknál tudod magadnak beállítani.
Harder
igyekszem mindenre válaszolni. smile.gif

Nem lehetne megnövelni a feltölthetö avatar méretét? Nem szélességre/magasságra gondoltam, hanem mondjuk 30 kb-ra, vagy 27-re..

Nem, túl nagynak tartom, a fenének van kedve mondjuk 6-8 hozzászóló esetén 6-8x30kb-t töltögetni.

Azt értem hogy van lényege annak, hogy ne huzzuk nagyon szét a hozzászólásokat, egyet is értek vele, de ha már a méret adott akkor miért ne lehetne legalább az avatarun szép szines, egy olyan helyen ahol az emberek pont hasonlokat vitatnkak meg?

Lehet, szerintem most is elég sok szép avatar van a fórumon.

Vagy legalább az avatar beállitásoknnál lehessen belinkelni egy 100x100-as avatart.  Annyira azért nem lenne lassu az oldal betöltése, hogy ettöl kelljen félni...

Most is 100x100 a limit

Még valami:
Észrevettem, hogy a itt is ugyanilyen ugyanilyen fórumtipust használnak, és sokkal több a megengedett postok száma oldalanként mint itt. Nem lehetne megnagyobbitani itt is a jobb átláthatóág kedvéért? Tudom, hogy arra törekedsz, hogy minél gyorsabban betöltődjön az oldal, de SZVSZ kényelmesebb ha nem kell minden tizedik post után oldalt váltani..

Akkor ez is megoldva, mert a default beállítás 15 üzenet / oldal (volt eddig is wink.gif )
A beállítások > fórum beállítások alatt meg 5 és 50 között ötösével tudod változtatni ezt a számot.
Daniboy
Most nekem is új van, egyszerű de szép!!!! smile.gif dance.gif
Tirion
hhúúú milyen férfias tongue.gif (biggrin.gif)
ui.:egyébként tényleg szép
BonD
Ezt akartam eredetileg beállítani avatarnak, de nem lehet, mert túl nagy a mérete! smile.gif

user posted image
Tirion
Melyik méretre értetted? tongue.gif
zsola2
A kérdés nagyon jó! biggrin.gif

Egyébként meg a Topicot lezárom, mivel van már ilyen jellegű, amit itt találhattok meg:

Avatar: http://www.tutorial.hu/forum/index.php?showtopic=921
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.