igyekszem mindenre válaszolni.

Nem lehetne megnövelni a feltölthetö avatar méretét? Nem szélességre/magasságra gondoltam, hanem mondjuk 30 kb-ra, vagy 27-re..
Nem, túl nagynak tartom, a fenének van kedve mondjuk 6-8 hozzászóló esetén 6-8x30kb-t töltögetni.
Azt értem hogy van lényege annak, hogy ne huzzuk nagyon szét a hozzászólásokat, egyet is értek vele, de ha már a méret adott akkor miért ne lehetne legalább az avatarun szép szines, egy olyan helyen ahol az emberek pont hasonlokat vitatnkak meg?
Lehet, szerintem most is elég sok szép avatar van a fórumon.
Vagy legalább az avatar beállitásoknnál lehessen belinkelni egy 100x100-as avatart. Annyira azért nem lenne lassu az oldal betöltése, hogy ettöl kelljen félni...
Most is 100x100 a limit
Még valami:
Észrevettem, hogy a
itt is ugyanilyen ugyanilyen fórumtipust használnak, és sokkal több a megengedett postok száma oldalanként mint itt. Nem lehetne megnagyobbitani itt is a jobb átláthatóág kedvéért? Tudom, hogy arra törekedsz, hogy minél gyorsabban betöltődjön az oldal, de SZVSZ kényelmesebb ha nem kell minden tizedik post után oldalt váltani..
Akkor ez is megoldva, mert a default beállítás 15 üzenet / oldal (volt eddig is

)
A beállítások > fórum beállítások alatt meg 5 és 50 között ötösével tudod változtatni ezt a számot.