Help - Search - Members - Calendar
Full Version: photoshop
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Photoshop és egyéb grafikai programok, témák
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Gabling
Hogyan tom a nyelvet átálitani Photoshop-ban mert tudom,hogy vmi billentyűzet kombinációval lehet gondolkodik.gif
Help!!!
LeGaS
Ctrl + K vagy amikor az asztalon az ikonra kattintasz, akkor nem bal gombbal, hanem Ctrl + bal gomb-al kattintasz rá.
Gabling
QUOTE(Gabling @ 2005. Mar 29., 15:45)
Hogyan tom a nyelvet átálitani Photoshop-ban mert tudom,hogy vmi billentyűzet kombinációval lehet gondolkodik.gif
Help!!!
*

THX respect.gif respect.gif respect.gif
Mona99
Sziasztok. Hogy tudok egy kivágott alkazatnak új hátteret adni? biggrin.gif
LeGaS
Nyitsz egy új dokumentumot, oda berakod a hátteret és áthúzod egy új layerre az alakot.
Mona99
QUOTE(Skullkid @ 2005. Apr 1., 17:23)
Nyitsz egy új dokumentumot, oda berakod a hátteret és áthúzod egy új layerre az alakot.
*

Bocs, full hülye vagyok ehhez, és tényleg nem zaklatás, de hogy jelölöm ki, és húzom át a dokot amásik lapra? gondolkodik.gif
LeGaS
Először is.
Új dokumentum (ctrl + n), megadod az adatokat, stb...
Megnyitod a képet, amit át akarsz húzni. Fogod a Move Tool-t (V billenytű) és szó szerint áthúzod. Akkor egy új layerként megjelnik az új dokumentumon.
Mona99
köszönöm a segítséget:)
Mona99
Sziasztok. Help léci ebben:
"Rendben, akkor meg van nyitva a kép és van egy új rétegünk, másold rá az eredeti réteget az újra."- hm, ezt hogy? Köszi előre is a segítséget:)
moikboy
konkrétan mit akarsz elérni?
InsaneDesign
QUOTE(Mona99 @ 2005. Apr 3., 16:46)
Sziasztok. Help léci ebben:
"Rendben, akkor meg van nyitva a kép és van egy új rétegünk, másold rá az eredeti réteget az újra."- hm, ezt hogy? Köszi előre is a segítséget:)
*

a background-ot és a layert csapdössze...gondolom én huh.gif biggrin.gif
LeGaS
Szerintem meg a duplikálásra gondolt. smile.gif Ctrl + J
Harder
Van már Adobe Creative Suite 2
http://www.adobe.com/products/creativesuite/main.html
dance.gif
moikboy
nem hittem h egyszer ide fogok írni...
ma elkezdett rakoncátlankodni a photshopom, (a fontokat csak 1600-as méretben írta ki olvashatóan, szal az 1600-as méretben úgy írta ki a betűket mint máskor 12-es méretben).
gondoltam restart stb., de ezek nem segítettek.
csináltam egy un+reinstall-t majd mikor ujrainditottam a gépet rendesen mentek a fontok, de nem működik pár billkombináció:
pl. ctrl+i(invert), ctrl+shift+n(new layer), nem tudom mozgatni a selectiont és egyéb dolgokat a nyilakkal.
így lehetetlen használni a programot, én meg szenvedek ha nem took vmit csinálni plz segítsetek!
Harder
Én ezt most passzolom, csak arra tudnék tippelni, hogy rossz törést használsz, mert az okozhat bill.komb. hibákat
moikboy
már megoldotta egy full uninstall registry törlés + reinstall.
törés??? csak nem képzeled biggrin.gif biggrin.gif wink.gif
zLk
ÉÉÉÉSSS!!!!
dance.gif dance.gif dance.gif dance.gif dance.gif dance.gif dance.gif dance.gif dance.gif

Töltöm a CS2-t!!! YEEHAA tongue2.gif tongue2.gif
Tirion
Gondolom valami hivatalos helyről, nem? tongue.gif
LeGaS
Yupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Én is már zúzom lefelé a CS 2-t. dance.gif dance.gif dance.gif
RoolY
Na, majd ha nem torrent lessz, megnézem..
(fuuuj ps).. smile.gif

RoolY
LeGaS
Na, végre felraktam. smile.gif Aki ki akarja próbálni, annak ajánlom hogy készüljön fel egy olyan 2-2,5 órás telepítésre, mert a Help Center nagyon sokáig tart. smile.gif Holnap kipróbálom.
zLk
Honnan szedted le? mErt az enyém nem megy! Nem tudom kicsomagolni, mert nem adtak meg a passwordot a rarhoz, és nem tudja senki kicsomagolni az .iso-t.

GRRRR!!!! angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif angry.gif
Tirion
hihihihi....
LeGaS
Az enyémet sikerült kicsomagolni, csak a bibi az, hogy trial. De úgyis lesz hamarosan vmi crack. smile.gif
zLk
Ahh kössz mindent, (a linket is) de a trialt inkabb kihagyom sad.gif
Hátha lesz fejlemény a passworddel kapcsolatban
LeGaS
Jeeee!!!
Örömmel jelenthetem be, hogy büszke tulajdonosa vagyok 1 teljes verziós Adobe Photoshop CS 2-nek! smile.gif
Mozaik
legyé vele bódog glare.gif
Tirion
hát grtaulálok smile.gif
zLk
AZ viszont kéne nekem is:)
Harder
Csak jelzem hogy pengeélen táncolnak a hozzászólások "warez" miatt, ezt inkább privátba beszéljétek meg. evil.gif
Tirion
evil.gif
webinas
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megoldani, hogyha kivágok egy képet, és azt beillesztem egy dokumentumba, akkor annak olyan szabálytalan legyen a körvonala, mint ahogy kivágtam, és ne pl. négyzet alakú??
Remélem sikerült érthetően leírni mit is szeretnék.

Üdv. webinas
Tirion
???
Harder
Nem lehet megcsinálni, ha web-re akarod a HTML-ben. Persze kiadványszerkesztő programokban meg lehet, de az más tészta.
LeGaS
Tök jó ez a PS CS 2, a betűtípusoknál mindegyik mellé kiír egy Sample szöveget és hogy avval a betűtípussal hogy néz ki. KIRÁLY! cool.gif
BonD
QUOTE(webinas @ 2005. Maj 1., 22:03)
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megoldani, hogyha kivágok egy képet, és azt beillesztem egy dokumentumba, akkor annak olyan szabálytalan legyen a körvonala, mint ahogy kivágtam, és ne pl. négyzet alakú??
Remélem sikerült érthetően leírni mit is szeretnék.

Üdv. webinas

DTP programokban mint például Adobe InDesign, Quark stb... van erre lehetőség, sajnos olyan programokban mint Word stb... csak négyszög alakú lehet a kép. Ha erre gondoltál...
Mozaik
QUOTE(Skullkid @ 2005. May 2., 06:14)
Tök jó ez a PS CS 2, a betűtípusoknál mindegyik mellé kiír egy Sample szöveget és hogy avval a betűtípussal hogy néz ki. KIRÁLY! cool.gif
*

kuss.
oké?
balta.gif

ui.: ezér használok PS mellett Ulead Photo Expresset is - nem olyan jó mint a PS de van benne jópár jó dolog
zLk
Miért kuss? Ez tényleg nagyon nagy segitseg! Én pl. qrva sok idöt töltök el a megfelelö betütipus kivalasztasaval.
Szerintem meg ugyan hasznos dolog, és ugyan jó lett a CS2!
nekem bejön:)
Tirion
Tök jó ez a PS CS 2, a bet?típusoknál mindegyik mellé kiír egy Sample szöveget és hogy avval a bet?típussal hogy néz ki. KIRÁLY! cool.gif

Mindjárt elszéggyellem magam miattuk. Wordben ilyen már régen volt. Szégyen... sad.gif
webinas
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ!
Sajnos ettől féltem.
Arra sincs megoldás, hogy a szöveget bevinni az átlátszó kép mögé??
Mint a wordben! gondolkodik.gif

Üdv
zsola2
nos, arra szerintem nincs, de arra van, hoyg a képet háttérként jeleníted meg, majd arra ráírsz, és a padding-left opcióval eljátszadozol css ben.
De nagyon macera lehet, ha mondjuk egy ívről van szó.
Mozaik
hm, szégyellem magam blush.gif így utólag
amúgy azért mondtam hogy kuss, mer nics CS2-m, és a dolgok jelenlegi állása szerint a 7 megszerzése is vakszerencse volt.
sH@RKY
Nekem is nagyon tetszik a CS2! Ez a funkciú nagyon jól jött a progiban,nagyon nagy segítség...
tetszik...
Rendo
QUOTE(Manwe @ 2005. May 2., 17:14)
Mindjárt elszéggyellem magam miattuk. Wordben ilyen már régen volt. Szégyen... sad.gif
*

A word egy szövegszerkesztő, míg a ps nem. Egyébként meg kérlek ne említsük a micro$oftot és az adobe-t egy szinten. Van egy kis minőségbeli különbség a kettő között...
Tirion
QUOTE(Rendo @ 2005. May 6., 14:43)
A word egy szövegszerkeszt?, míg a ps nem. Egyébként meg kérlek ne említsük a micro$oftot és az adobe-t egy szinten. Van egy kis min?ségbeli különbség a kett? között...
*

De a Ps-ben is van szövegszerkeszt?, ezért mondtam, hogy furcsa, hogy csak most raktak bele ilyet. Egyébként a mín?ségi különbségr?l én is tudok. smile.gif
Rendo
Hát ja. Végülis nem hinném hogy nagy valami lett volna eddig is megcsinálni.
Lizardman
Sziasztok!

Melyik betütípus ez amelyiknek a linkjét be fogom szurni?
Csakmert én a photoshop8-ban sehol se találom:(
http://www.tutorial.hu/photoshop/krom2lepesben/full.jpg
Tirion
Most ugye csak vicceltél?
Nem...
Abduction II (bár néhány betüü más)
De minek is kell ez neked?
Lizardman
Na és ez téged miért érdekel? tongue.gif
Megtetszett a betü, és nem találtam, ezek szerint átsiklottamm felette. De miért segitettél kösz szépen
Lizardman
Figyu megnézegettem a betüket de sehol se találtam:(
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.