QUOTE(zncf @ 2005. Jun 7., 15:47)
Gondoltam h. furán hangzik.
Egyszerűen csak olyan képeket tartalmaz, amiket egyrészt már unok, másrészt nem találok jó képeknek. Ugyanis találtam sokkal jobb oldalakat, ahol igazán jó képek vannak, csak azok fizetősek. Sajnos.
Most nem akarok megint "megmondóembert" játszani, az sxc szerintem egy nagyon jó kis galéria, persze lehet, hogy te más stílusú képeket keresel, mint én!

Mellesleg ami ingyen van, annak örülni kell, szerintem naiv dolog lenne überprofi képeket várni pénz nélkül. Azért ha belegondolsz egy profi fotós nem 5Ft-os Tesco-s fényképezőgéppel, meg stock vakuval vonul ki neked fényképezni, hanem viszi a csini kis aparátust, ami nem ritkán 1-2 milkába is kerül... Aztán majd mazochista lesz neked ingyen odaadni!
QUOTE(Harder @ 2005. Jun 7., 18:34)
Egy ötletem még van, ami mondjuk feldobhatja a képállományt: saját fényképezőgép illetve scanner

Régebben sokszor használtam a scannert, ha észrevettem vmi jó képet vagy részletet, behúztam és eltettem.

Csak túl sok helyet foglaltak úgyhogy végül a legnagyobb része törlés által elhalálozott.

Nekem is ez volt a bajom, sokáig nem tudtam, mi eszi meg a vinyómat... Aztán rájöttem, hogy a különböző projectekhez tartozó rétegelt PSD fájlok kajálják meg a vinyót! Némelyik van vagy 5-10 mega is!