Hi!
Céges gépemre keresek ingyenesen használható t?zfalat, akár reklámot is futtathat. Fontos, hogy céges környzetben is ingyenes legyen, otthon a Kerio t?zfalát használom, viszont az céges használatra fizet?s.
Melyiket javasoljátok?
| QUOTE (bigi @ Jul 7 2003, 01:22 PM) |
| Ha jól emléxem a Bixszerver is elég soxor leállt különböz? okok miatt |
| QUOTE (Taky @ Oct 21 2003, 04:37 PM) |
| Az lehet, de most az srv.hu-nál nemigen tudok jobb ingyenes szolgáltatót!! (és ez már nem is áll le....) |
| QUOTE (Harder @ Jul 7 2003, 12:45 PM) |
| És ha beraknátok egy kis egyszer? gépet t?zfalnak, az nem jó megoldás? |
| QUOTE (Taky @ Jul 26 2004, 05:57 PM) |
| ismét köszi |
| QUOTE (Geysap @ Jul 26 2004, 11:49 PM) |
| Nezz ra erre a lapra is, hatha van vmi jo:) http://www.cryptosavvy.com/free_firewall_linux.htm |
| QUOTE (Pano @ Jul 27 2004, 01:18 AM) | ||
Hali Géza. Örülnék ha néha molesztálnál MSN-en |
| QUOTE (Harder @ Aug 14 2004, 08:23 AM) |
| Tegnap megnéztem az Agnitum Outpost Firewall-t, nagyon meggyőző.. sokat tud, aránylag könnyen használható (bár jóval többet tud mint a 2.x-es Kerio), nem eszik sok memóriát . Tetszik hogy a szabályok itt is nagyon részletesen megadhatók. Részben még jobb is mint a Kerio, mert pl. domain-re is lehet szűrni. Nagyon gondolkozom hogy ne cseréljem-e le a Kerio-t, mert a 2.x-es sorozat azért már nem az a mai darab.. |
| QUOTE |
| Sajnos nem ingyenes. |
| QUOTE |
| A Kerio 4.x-t próbáltam, szerintem egyszerűen gagyi. |
| QUOTE (bigi @ Aug 14 2004, 08:36 AM) |
| Magánszemélyeknek sem? Akkor most be lettem alázva, azt használom |
| QUOTE (Harder @ Aug 14 2004, 08:53 PM) |
| Van egy free változata is, de azért a PRO sokkal többet tud. Itt egy lista hogy miben nyújt pluszt a free-hez képest: http://www.agnitum.com/products/outpost/profree.html A 4.x-es véleményért meg sorry |
| QUOTE (bigi @ Aug 14 2004, 08:33 PM) |
| Köszi mindenkinek a választ |
| QUOTE (Skullkid @ Nov 5 2004, 09:10 AM) |
| Na, feltettem a legújabb Outpost firewallt, és nagyon jónak tartom. Csomó funckiója van, meg csomó szabályt lehet csinálni. Én nem is írnák többet, hasonló a véleményem Harder-éhoz meg Geysap-éhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ja, mielőtt feltennétek és már volt előtte fent másik tűzfal, valamilyen RegCleaner-el mindenképp szedjétek ki a régi tűzfal fájljait, mert gubanc lesz (nálam is ez volt)! |
| QUOTE (Harder @ Nov 10 2004, 12:02 PM) |
| Nekem a mail-eket még egy Spamihilator nevű spamszűrő program is figyeli, ami megint csak rengeteg vírustól szabadíthat meg. |
| QUOTE |
| illetve milyen SMAP szűrőt használjak ? |
| QUOTE (Harder @ Nov 10 2004, 01:36 PM) |
| Remélem ez csak vicc volt, tekintve hogy a hozzászólásomban van a spamszűrő neve. |
| QUOTE (Harder @ Nov 10 2004, 02:53 PM) |
| (úgy fog működni mint egy proxy). |
| QUOTE (Skullkid @ Nov 10 2004, 02:30 PM) |
| dzsoco: Start menü mellett jobb gomb -> Tulajdonságok -> A gyorsindítás megjelenítése Be van pipálva ? |