csuti
2003. Jul 12., 11:48
Kez? oldalalkotó lévén kérek tanácsot... Lehet valahonnan leszedni egy alapgy?jteményt az Avatar Gallery-hez vagy mindenkép nekem kell öszeállítani?
Harder
2003. Jul 12., 12:06
Biztos vannak gy?jtemények is a neten, de szerintem jobb ha magadnak állítod össze, feleslegesen minek feltölteni pl. csúnya vagy rossz min?ség? képeket
csuti
2003. Jul 12., 19:41
mivel az oldal abszolút nem profi szamítógéphasználóknak készült ezért gondoltam, hogy odarakok nekik hirtelen egy pár képet...
egyel?re nekem is új még az egész php és postnuke dolog uhogy ez lesz az egyike az utolsó szépítgetéseknek, egyel?re hibamentes m?ködés a cél :wink:
de, köszi, akkor majd alkalmasint nekilátok az avatargyártásnak is...
Harder
2003. Jul 12., 20:32
Ja én az összeállítást nem úgy értettem hogy kezd el csinálni ?ket vmi grafikai progiban, hanem hogy ha szedsz le pl. gy?jteményeket stb.. azokat ne ömlesztve tedd majd fel hanem válogasd ki a javát
Persze nem akarlak arról sem lebeszélni hogy akár csinálj is ilyeneket
csuti
2003. Jul 12., 20:55
éppen turkálok a neten gy?jtemények után... de eddig csak manga gy?jteményt találtam
nem kifejezetten erre vágytam...
esetleg tucc ajánlani valami oldalt?
Harder
2003. Jul 12., 22:08
Most igy hirtelen én sem találtam jó oldalt, de szétnézek majd jobban is és szólok, mert még b?víteném én is
Harder
2003. Jul 12., 22:23
csuti
2003. Jul 12., 22:57
jaja... onnan szedtem le a mangákat
de az oldal amihez szeretném nem annyira ez a stílus, ?gyhogy csak párat találomra feltettem, de valami olyanra vágyom ami nem rajzfilm dolog...
Harder
2003. Jul 12., 23:19
Milyen típusú avatar-ok kellenének?
csuti
2003. Jul 12., 23:59
Leginkább természet és állatképek, ebben a nagyobb méretben ahogy itt is van... Meg ezoterikus képek, bár ez a fogalom igencsak homályos :wink:
ha érdekel min munkálkodom vess egy pillantást és kritizáld

mert eddig szinte csak "amat?rök" szóltak bele nem sok jó ötlettel én meg abszolúte kezd? vagyok ebben... szal igencsak elkéne a javító kritika
www.boszorka.com
Harder
2003. Jul 13., 01:30
Megnéztem a lapot, nekem tetszik, gratulálok
Érdekes téma, eddig nem nagyon találkoztam vele majd részletesebben is beleolvasok.
Láttam van egy ilyen topic a fórumon:
Fórum rendezési elve, Kéretik véleményt nyilvánítani!
irtad: "
utóbbi esetben lehet, hgysegítségért fogok kiabálni.... "
Ha erre kerül a sor, nézd meg ezt:
phpBB 2.0.4 hack: hozzászólások fordított sorrendben
nagyon sok galériában (mármint hagyományos galériában) a thumbnail-ek mérete jó lehet avatarnak is. Ha mégsem, akkor 1-2 kattintással át lehet méretezni egyszerre sokat is (pl. Acdsee stb.), és utána feltenni avatar-nak ?ket. Hagyományos pl. virág képgalériát meg lehet már találni, aztán minimális melóval kész is vannak az avatarok.
pl.
http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=s&c=117
csuti
2003. Jul 13., 12:06

amit beküldtem photoshop tutorial, az pont arról szól, hogy hogyan lehet több képet átméretezni egyszerre....
lehet, hogy akkor az nem is kellett volna? na mindegy mostmár...
köszi a tippet, mingyárt gyártok is pár avatar galleryt
csuti
2003. Jul 14., 14:50
[quote]Fórum rendezési elve, Kéretik véleményt nyilvánítani!
irtad: "
utóbbi esetben lehet, hgysegítségért fogok kiabálni.... "
Ha erre kerül a sor, nézd meg ezt:
phpBB 2.0.4 hack: hozzászólások fordított sorrendben[/quote]
megnéztem, beírtam, feltöltöttem... és nem m?xik
az is baj, hogy nem én dolgozom az oldalon a kezdetekt?l csak "örököltem"... így nem tudom mi egyéb lett átírva már...
Harder
2003. Jul 14., 16:46
[quote]megnéztem, beírtam, feltöltöttem... és nem m?xik
az is baj, hogy nem én dolgozom az oldalon a kezdetekt?l csak "örököltem"... így nem tudom mi egyéb lett átírva már...[/quote]
Lehet hogy az lesz a baj, mert ennek elvileg m?ködnie kéne
csuti
2003. Jul 14., 17:04
lesz egy kis "Játszóterem" aminél az igazi adatokat látom, de nem jelenik meg nyilvánosan ha valamit szétziláltam és ott fogok nekiállni gyakorolni ezt az egeszet...
eddig még nem volt dolgom php-val meg postnuke-val...
de izgalmasnak ígétrkezik 8)
csuti
2003. Jul 16., 23:19
körbenéztem a dolgot és egyetlen dologra tudok még gyanakodni... arra hogy az egész valahogy úgy lett megoldva, hogy a fórum egy modul és nem különálló dolog...
bocs ha idegesít?en h?jje vagyok, de csak a nyakamba szakadt a dolog s ugyan kedvem van hozzá :wink: , de tudásom az semmi... :oops:
szóval van valami javaslat, hogy mit érdemes és hol megnézni?
Harder
2003. Jul 17., 00:24
Sajnos én sem tudok segíteni, abszolut nem ismerem azt a phpbb modult
Azt próbáltad már hogy szövegrészletre rákeresel? (ami ki kell cserélni)
Lehet hogy csak máshol van, más fájlban, más részen.
csuti
2003. Jul 17., 13:19
addig magamtol os eljutottam, hogy az utolso hirt mutassa... csak az oldalakat nem allitja be jol... szoval ha csak a cimre katt akkor az 1. oldal jon be ami a legregebbi...
na ezt probaltam a ti javitasotokkal korrigalni, de nem hatotta meg a dolog
na majd ha lesz idom akkor meg jatszom vele, addig meg mukodik tehat jo :wink:
Harder
2003. Jul 17., 14:14
este megnézem én is hogy egy frissen telepitett postnuke-ra rakva a fórumot mit lép ezekre a módosításokra, majd szólok ha már van eredmény
csuti
2003. Jul 17., 14:51
el?re is köszi :mrgreen:
Tomcat
2003. Jul 18., 00:15
[quote]éppen turkálok a neten gy?jtemények után... de eddig csak manga gy?jteményt találtam
nem kifejezetten erre vágytam...
esetleg tucc ajánlani valami oldalt?[/quote]
Ez az oldalt most találtam gyorsan, de egész jónak t?nik. Van mindenféle avatar, smiley:
fullforum.free.fr
Harder
2003. Jul 18., 00:22
csuti, csak jelzem hogy sorry de nagyon elment az estém, nem sikerült odáig jutnom hogy megnézzem, de nem felejtem el
avatar: mi is gyárthatnánk, aztán megosztanánk egymással .. mit szóltok hozzá?
Én hétvégén mindenképp csinálok párat, majd kiteszem valahova és szólok
Tomcat
2003. Jul 18., 00:28
Milyenekre gondoltál?
Ha valakit érdekel akkor mondjuk military témában (légier?, navy) meg tudom dobni egy rakat indexképb?l avatarrá avanzsált anyaggal, ugyanis van egy tonna ilyen jelleg? háttérképem

Mondjuk 80x60 / 65x48 -as méretekben, hogy könny? dolgom legyen, s még látható is legyen a lényeg
Harder
2003. Jul 18., 00:35
Én is ilyesmire gondoltam, galériákból gyártani avatar-okat
Bár szerintem a 100x .. pixel talán jobb lenne, mert ahol még túl nagy ott tudnak csökkenteni rajta (itt a fórumon is sok ekkora van), viszont kis képb?l nagyot csinálni .. szal szerintem ott már túl sokat veszít a min?ségéb?l
na húztam aludni, jóéjt majd holnap folyt.köv.
csuti
2003. Jul 18., 10:18
egyelore elarasztottam mind a 29 felhasznalonkat :wink: avatar lehetosegekkel...
majd holnap lesz idom jatszadozni (remelem), majd en is megirom hova pakoltam fel a kepeket...
Harder
2003. Jul 18., 10:54
Ok, várom
Tomcat
2003. Aug 15., 01:46
Hi!
Ha szépen megkérlek rá, akkor beteszed a listába az alábbi "avatart"?
[img]http://tomcat.srv.hu/pics/tomcat.jpg[/img]
Harder
2003. Aug 15., 08:24
Persze, np.
Tomcat
2003. Aug 15., 10:42
Thx!
novca
2003. Aug 26., 11:24
Helló!
Nem tudom aktuális e még, de én találtam egy egész jó gyüjteményt. Kb. 3-4000 avatar. Persze jó része ennek is anime/manga, de azért szép számmal van másféle is kategorizálva.
http://www.40k.ca/avatars/index.php
Bocs, ha esetleg már ismeritek.
Harder
2003. Aug 26., 11:48
Köszi, én még nem ismertem!
Harder
2003. Aug 26., 13:11
Lenne igény szerintetek egy nagy avatar gy?jteményre? Arra gondoltam (mivel eddig nem sok ilyen oldalt láttam), hogy jó lenne egy magyar szerveren lév? avatar gy?jtemény is, f?leg azokban a kategóriákban amikb?l máshol talán hiány van. Manga pl. dögivel van, arra nem kéne akkora hangsúlyt fektetni, viszont egyéb témákban talán másnak is jól jönne ilyesmi.
Miccóltok hozzá?
novca
2003. Aug 26., 14:47
Bár a fórumon új vagyok, de az oldalt régóta figyelem, és nagy hasznát vettem a smiley gyüjteménynek is. Szóval szerintem egy magyar avatar galéria szintén sokakat érdekelne. F?leg, ha feltölteni is lehetne bárkinek (így Neked is könnyebb dolgod lenne).
Harder
2003. Aug 26., 14:53
Igen, egy ilyen feltöltéses rendszer tényleg jó lenne, bár egyel?re még nem tudom, hogy nem lenne-e több meló a feltöltött anyagot ellen?rizni és szelektálni, mint hogy én készítsek/töltsek fel képeket
No majd csak alakul vhogy, mindenesetre az ötletet feljegyeztem
Tomcat
2003. Aug 29., 14:10
[quote]
http://www.40k.ca/avatars/index.php[/quote]
Én se ismertem, de meglehet?sen jónnak t?nik, szal kösz!
magyar avata gy?jtemény. Jó 5let. Rohadt sok meló lenne vele szvsz mind2 módon (engedélyezett feltöltés/nem engedélyezett feltöltés). El?ször valahogy az igényt kéne felmérni véleményem szerint. Vagy esetleg egy olyan oldalt is lehetne csinálni, ahol a kircsóbb avataros/smileys oldalakat lehetne egy csokorba szedni, ha friss?lnek, azt kihírezni, ilyesmi...
gorillala
2004. Jan 19., 15:52
| QUOTE (Tomcat @ Aug 29 2003, 01:10 PM) |
Én se ismertem, de meglehet?sen jónnak t?nik, szal kösz! 
magyar avata gy?jtemény. Jó 5let. Rohadt sok meló lenne vele szvsz mind2 módon (engedélyezett feltöltés/nem engedélyezett feltöltés). El?ször valahogy az igényt kéne felmérni véleményem szerint. Vagy esetleg egy olyan oldalt is lehetne csinálni, ahol a kircsóbb avataros/smileys oldalakat lehetne egy csokorba szedni, ha friss?lnek, azt kihírezni, ilyesmi... |
Szia!
Ez a téma befejeződött??
félbemaradt
vagy csak nem találom a folytatást
bigi
2004. Jan 19., 16:47
| QUOTE (novca @ Aug 26 2003, 12:24 PM) |
Helló!
Nem tudom aktuális e még, de én találtam egy egész jó gyüjteményt. Kb. 3-4000 avatar. Persze jó része ennek is anime/manga, de azért szép számmal van másféle is kategorizálva.
http://www.40k.ca/avatars/index.php
Bocs, ha esetleg már ismeritek. |

Sorry, the copyright tag must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of YaBB!
gorillala
2004. Jan 19., 17:08
AJJAJJJJJJ!!
Az ehhez hasonló szövegt?l frászt kapok és ha valaki sürg?sen nem nyugtat meg
soká lesz bátorságom visszajönni!!!
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of YaBB!
Taky
2004. Jan 19., 21:32
milyen nyugtatásra vársz?

gondolom érthető,hogy mit ír...
gorillala
2004. Jan 19., 22:10
Ebb?l a szövegb?l csak a ., és! érthet? számomra!!
BlackPrince
2004. Jan 19., 22:33
Azta .....mindenit: C partíció szabad teület:
0 bájt
Az el?bb már majdnem kész volt a hozzászólás erre kifagyott....
| QUOTE |
sorry, the copyright tag must be in the template. Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of YaBB! |
Legalább jól csinálnák meg a "csalást"
Jelentése:
"Elnézést, a szerz?i jogi résznek a sablonban kell lennie!
Kérlek értesítsd a fórum adminisztrátort, hogy ez egy illegális másolata a Yabb-nak."
Nagyjából ennyit tesz
novca
2004. Jan 26., 19:04
Üdv!
Ezt most találtam:
AvatarpageTöbb ezernyi avatar kategorizálva. Elég jó, csak kár, hogy mindegyik egy elég vaskos, és szerintem ronda kerettel van ellátva.
goboka
2004. Jan 28., 14:35
Végignéztem minden ajánlott lapot, de igazán egy sem tetszett. Azt sem szeretem, ha regisztrálnom kell... volt már belőle kellemetlenségem. Free -t viszont nem találok jót, ami tetszik is, még a manga is védett, nem tudom leszedni, hogy válogassak benne, vagy válogatva lemásoljam.
Hátha tud valaki még újat, free változatban. Ha igen, köszi.
adamsx
2005. Jan 2., 16:36
Hellosztok.
Egy kérdésem lenne az hogy amikor gépről felmásolom a képet akkor mindig azt irja ki hogy a támogatott formátum jpg, gif és png lehet. Pedig én jpg fájlt töltöttem fel. Már nem tudom mi lehet a baja.
QUOTE(adamsx @ 2005. Jan 2., 16:36)
Hellosztok.
Egy kérdésem lenne az hogy amikor gépről felmásolom a képet akkor mindig azt irja ki hogy a támogatott formátum jpg, gif és png lehet. Pedig én jpg fájlt töltöttem fel. Már nem tudom mi lehet a baja.
De mi írja ki?
Archie
2005. Jan 2., 17:13
QUOTE(adamsx @ 2005. Jan 2., 16:36)
Hellosztok.
erre a fórumra nem fogz tudni feltölteni... le van tiltva... ha mindenképpen fel akarod tenni a saját avatarodat, küldd el Hardernek mailben, és ő felteszi...
Harder
2005. Jan 2., 19:48
Így van, jöhet az avatar mailben, ha a fent lévők nem tetszenek.
adamsx
2005. Jan 3., 13:56
nem tudom. szerintem valami baj lehet az avatar.php -vel. Passz.
én most a sajátomról beszélek.
Harder
2005. Jan 3., 15:11
A könyvtárad chmod-ja 777-re lett állítva FTP-n? Az is lehet a gond.
adamsx
2005. Jan 3., 16:06
QUOTE(Harder @ 2005. Jan 3., 16:11)
A könyvtárad chmod-ja 777-re lett állítva FTP-n? Az is lehet a gond.
755-ön van.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.