Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kereskedelmi programok ingyenes alternatívái
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Általános beszélgetés, vélemények, kérdések, javaslatok
Harder
Galocza anno elkezdte összegy?jteni azokat a programokat, melyek alternatívái lehetnek a fizet?söknek.

Szeretném folytatni, b?víteni ezt a gy?jteményt - szóval örülnék ha mindenki ideírni kedvenc freeware programját, esetleg miért szereti, vagy hogy hol a progi honlapja stb... smile.gif

Akkor én el is kezdem smile.gif

Grafikához/honlapkészítéshez egy eszméletlen hasznos kis program a Pixie nevezet? color picker. A képerny? bármely részér?l ki tudja olvasni a színkódot, az alábbiakban: HEX / HTML / RGB /CMYK / HSV
Folyamatosan írja ki hogy a képerny?n hol van a mutató (horizontális/vertikális helyzet - pixelben), van benne egy kis nagyító a kisebb részletek miatt stb.. szal cool progi.

http://www.nattyware.com/pixie.html

-----

Ja és ide kerülnének majd be az összegy?jtött programok:

Kereskedelmi programok ingyenes alternatívái
http://www.gyik.com/index.php?option=artic...id=172&Itemid=3
Tomcat
Díjazandó kezdeményezés! biggrin.gif na akkor 1-2 általam kedvelt free cuccos:

Képnézeget?
Meglep?dve láttam, hogy a cikkben nincs benne az IrfanView, ami pedig kötelez? darab szvsz smile.gif nem véletlen?l vezeti a Tucows toppot! gyors mint állat, pici, némi effekt, batch conversion, stb.

Videó
bspalyer esetlegesen radlight (bár ez utóbbi asszem már ad-supported)

HTML
notepad... smile.gif Bár az kicsit drága azért biggrin.gif Na de ha valami vérprofi WYSIWYG cumó kell ingyé, akkor egyértelm?en ACE HTML 5 Freeware Még az ingyenes regisztrálás se kötelez?, megy anélkül is, csak úgy picit macerásabb. Homesite5 szint alapból. Aki sokszor elgépeli a szöveget annak jó, hogy pölö magyar helyesírásellenörz? is van benne...

Letöltésvezérl?
Kicsit bugos, fícsör szegényebb, de kiválló flashget alternatíva a StarDownloader Tud magyarúl, ha ez valakinek szempont.

T?zfal
Sygate personal Firewall 5.1 No comment, szerintem jó smile.gif

Böngészés
Opera 7.11 és mozilla valamint IE suxx smile.gif

Filekezelés
Nos ez nem freeware, de egy klikket bárki kibír, szal... igazából inygé van ez is: Total Commander

Na sszem ennyi, több nem jut eszembe, s a start menüben sem látok más már-már elfeledett cucct smile.gif
Harder
Köszi Tomcat, ezek tényleg jó programok smile.gif Asszem hamar fog b?vülni a lista biggrin.gif
BlackY
Hozzátenném, hogy a Total Commander csak 30 NAPIG használható ingyenesen (a "klikkes" változat). Ugyan utána törölni kéne, de ha valaki mutat nekem 1(!) olyan embert, aki ténylegesen törölte, akkor én ott helyben benyelek egy ciánkapszulát...:-)

"Ez a program Shareware; a teljeskör?en m?köd? demó verziót egy hónapig tesztelheted."

BlackY voltam
netchan
[quote]Hozzátenném, hogy a Total Commander csak 30 NAPIG használható ingyenesen (a "klikkes" változat). Ugyan utána törölni kéne, de ha valaki mutat nekem 1(!) olyan embert, aki ténylegesen törölte, akkor én ott helyben benyelek egy ciánkapszulát...:-)
[/quote]

Kesziteheted :-]

netchan
Harder
biggrin.gif:D
Geysap
[quote]Díjazandó kezdeményezés! biggrin.gif na akkor 1-2 általam kedvelt free cuccos: ...[/quote]

Akkor en is beszallok:
kivaloan mukodik Win alatt az Open Office org 1,03.
Trillian (ICQ - hoz hasonlo progi, de egy folder kezel ot csatornak, az ICQ -t is, es titkositasa jobb, resekrol eddig nem irtak komolyat. a 0,74 free.
Kerio personal firewall - free, a beta verziok is kivaloak
AGV_free 6,0 kivalo antivirus
GuildFTP

Es a magyar fejlesztesek.
Megtalalhatok a http://www.jomagam.hu lapon, ahonnan le is tolthetok. A programozojuk hallatlanul intelligens es szolgalatkesz, batran lehet hozza fordulni programjaival kapcsolatban. Egyebkent mindegyik muxik, a szotar progi a maga nemeben egyedulallo, de a tobbi is kivalo:

Delphi program, saját adatbázis kezel? Raktári nyilvántartó
Újdonság: Raktár V7 raktár kezel?, számlázó program. Jelenleg 17 eltér? verzióban rendelhet?, az egyes verziók tartalmazzák az egy raktár kezelésen kívül a megrendelés (beszállítótól), árajánlat (bels? anyagigény) nyomonkövetést, valamint két fajta számlázási lehet?séget. További sorozat a többraktár kezeléses programok, valamint a speciális, szerszámraktár program. Ez a verzió egyaránt használható kisebb, és nagyobb vállalkozásokak is, hiszen akár egyedüli gépen, akár kliens-szerver programként is használható (megfelel? verziók). Használható Intraneten, és Interneten keresztül is. Internetes kiegészít? moduljai segítségével akár webáruház is készíthet?. Bevétjegy, áttárolás, szállítólevél, megrendelés, árajánlat, számla készítésre, nyomtatására.
Új adatbázis kezelésének köszönhet?en semmilyen más program telepítésére nincs szükség.

Windows program, setup / uninstall Szótár, és fordítóprogram
Újdonság: Szótár, és fordítóprogramom legújabb verziója, immáron a hatodik. Van benne gyorskeres?, de természetesen az el?djeihez hasonlóan tetsz?leges hosszúságú szöveg szavainak keresésére is alkalmas. Ajánlom mindazoknak, akik nyelvet tanulnak, vagy már tudnak, de szükségük van egy angol, vagy német szótárra.
Ebben a verzióban már ismét bennevan az Angol - Magyar nagyszótár is, valamint újdonságként a francia-magyar kisszótárat is, bár így mérete nem csekély, 9,7Mb-ra hízott a telepít? csomag.

MS Access program, és adatbázis Raktári nyilvántartó
Egy, vagy több raktárral rendelkez? vállalkozások részére készült megrendelhet? program. Bevétjegy, áttárolás, szállítólevél készítésre. Korlátlan számú raktár, és készletállapot megadható, közöttük bármilyen mozgás végrehajtható.
három eltér? verzió:
- több raktár kezelés
- több raktár + megrendelés kezelés
- több raktár + gyártási el?írás kezelés

DOS / Windows program Raktári nyilvántartás
Egy rendkívül sok felhasználó által dícsért raktári nyilvántartás, érdekessége, hogy Pascal / Assembler nyelven készült, gyakorlatilag egy 286! számítógépen is kit?n?en m?ködik. A teljes program, és adatbázis egy floppy-n is elfér, vagy akár m?ködtethet?.

MS Access program, és adatbázis Raktári nyilvántartás
Raktár nyilvántartartás program, tulajdonképpen egyez? a fizet?s verziókkal, csupán egy raktárra képes. Igen sok nyomtatással, kigy?jtéssel rendelkezik.

Windows program, setup / uninstall Text állomány szekeszt?
Univerzális text editor, korlátlan szövegméret, speciális funkciók. Ismeri a határolt, és fix széles szöveg formátumokat, speciális funkciói segítségével formázhatóak a szövegek.
Néhány a speciális funkciók közül:
- normál csere: szöveg cseréje, megadható a kezd?, és zárópozíció akár fix széles, akár határolt üzemmódban
- speciális karakterek: hasonló az el?z?höz, de speciális karaktereket is tud kezelni, pl. null, tab, stb.
- listás csere: felsorolhatóak a cserélend? szöveg részletek, ezeket egymás után cseréli.
- karakterek beszúrása, vagy törlése: fix széles, vagy határolt szövegben megadott pozícióból töröl, vagy beszúr. Mintát tartalmaz egy nevekb?l, és címekb?l álló állomány cím adatainak felbontására!

Windows program, setup / uninstall Naptár, és határid?napló
Naptár, és határid?napló program otthoni, vagy üzleti célra. Rögzíthet?ek a napi események, feladatok, felvehet? ismer?seink, ügyfeleink címlistája. Tartalmaz egy Internetes MATÁV telefonszám keres?t is. XP design, de ez nem jelenti azt, hogy akár Windows '95 alatt is ne m?ködne helyesen.

Windows program, setup / uninstall Futárszolgálati nyilvántartó
Futárszolgálat nyilvántartás (PIZZAFUTÁR!!!) A program futárszolgálatoknak készült, jelenleg letölthet? a speciális, Pizzafutár vállalkozásoknak készült verzió. A program segítségével nyomon követhet?ek az ügyfelek, rendelések, futárok adatai, normál Windows nyomtatás mellett képes kezelni blokknyomtatót, mátrix nyomtatót is.

Windows program, setup / uninstall SQL szerkeszt?, és generátor
SQL szerkeszt?, és generátor tetsz?leges adatbázisokhoz. Használható többek között MS-SQL Server, INFORMIX, MySQL, PostGreSQL, ORACLE, Access adatbázisokhoz. Képes választó, hozzáf?z?, törl?, táblakészít?, módosító lekérdezések generálására, szerkesztésére, futtatására. Képes új táblákat, tárolt eljárásokat, triggereket generálni.

MS Access program, és adatbázis Nyilvántartás könyvtárak részére
Könyvtári nyilvántartó program, és adatbázis két részb?l áll:
- Windows program, mely a könyvtárban futhat, képes a könyvek, tagok, kölcsönzések adatainak nyilvántartására.
- Internet alapú adatbázis, melynek segítségével Interneten keresztül lehet elérni a könyvtári adatbázist.

Windows program, setup / uninstall Könyvtár program otthoni célra
Könyvtár programom otthoni célra készült verziója alkalmas könyvek, lemezek, CD-ROM-ok, video, és hangkazetták nyilvántartására, rendszerezésére. Ugyancsak rögzíthet?ek a kölcsönadások is.

Windows program, setup / uninstall Híres költ?k versei
Néhány híres költ? verseit tartalmazó egyszer? program, keresés funkcióval. Az alap köteteken kívül további verseskönyvek is letölthet?ek.

Windows program, setup / uninstall Viccgy?jtemény
Egy viccgy?jtemény, letölthet? viccekkel, az új verzió már képeket is meg tud jeleníteni.

Windows program, setup / uninstall File titkosító
A titkosításnak egy érdekes módját választó program, melynek segítségével tetsz?leges file-ok kódolhatóak. Mivel a jelszó nem kerül eltárolásra, így feltörése meglehet?sen bonyolult feladat.

Windows program, setup / uninstall Naptár program
Egyszer?bb naptár program, de rendkívül jól áttekinthet?. Naponta csak egy bejegyzést enged, cserébe viszont egyszerre egy egész hónapot jelenít meg.

Windows program, setup / uninstall Háttérkép manager program
Háttérkép gy?jtemény, és program, melyhez további hátterek is letölthet?ek, beállítható, hogy pl. a Windows indításakor cseréljen hátteret, vagy inkább 10 percenként.

Windows program, setup / uninstall Képnézeget? program
Egy igen egyszer? kép nézeget?, csupán a BMP, JPG, WMF formátumokat ismeri, de tud pl. diavetítést.

DOS / Windows program Órarend szerkeszt?, és generátor
Iskolák, nyelviskolák részére készült órarend szerkeszt?, és generátor, több mint 50 regisztrált intézménnyel. Hasonlóan a Raktár V1.0 programhoz, ez is igen kis méret?, a teljes program, és adatbázis nem haladja meg az 500Kb-ot.

Windows program, setup / uninstall Munkarend varázsló
Munkarend varázsló program 3, vagy 4 m?szakos, folyamatos, vagy folytonos munkarendek készítésére. A megadott minták alapján egy munkarendet generál, az esetleges hibák, ütközések azonnal láthatóak.

MS Access program, és adatbázis Göngyöleg nyilvántartás
Tulajdonképpen egy raktár program, de a göngyöleg nyilvántartásra átalakítva. Nyomon követhet?ek a kiadott göngyölegek, azok állapota, visszavételezése.

MS Access program, és adatbázis Vásárlói bónusz nyilvántartás
Ezzel a programmal vásárlói bónuszok, jutalompontok tarthatóak nyilván, a vásárlások értékét?l függ?en.
BlackY
[quote]
Kesziteheted :-]

netchan[/quote]

Ennyire nem bírod az arcom???:-)

BlackY
Harder
Én sem láttam még embert aki egy Total Commander-t letörölt volna a gépér?l biggrin.gif
Harder
Gondoltam felhívom a figyelmeteket 1 wincmd klónra, szvsz nagyon jó, talán még nem ismeri mindenki .. smile.gif

Frigate3 (lite version -> freeware)
http://www.frigate3.com

user posted image

pl. ftp, képnézegető, fileátnevezés, könyvtárszinkronizálás, mp3tag szerkesztése, fájlok összehasonlítása, beépített tömörítő stb...

itt vannak még screenshot-ok: http://www.frigate3.com/screenshots.php
Harder
Egy másik cucc, mostanában nézegettem spamszűrőket (mármint egyelőre csak keresgéltem, élesben nem teszteltem) .. íme egy gyöngyszem smile.gif

http://www.spamihilator.com

screenshot

Ahogy nézem van egy jó nagy rakat plugin hozzá, elég hasznosaknak tűnnek! smile.gif
Tomcat
Na részemr?l is legyen 1 kis update biggrin.gif

Régebben egy másik topicban lett említve az XnView nevezet? képnézeget?/konvertáló

Freeware, és tényleg nagyon sokat tud, simán hozza az ACDsee, CompuPic Pro színvonalát, csak ingyé of course smile.gif Több platformos, szal Linuxosok is csekkolhatják a linket
Harder
jaja, az tenyleg jo progi smile.gif
bigi
QUOTE (Harder @ Nov 11 2003, 11:45 PM)
jaja, az tenyleg jo progi smile.gif

SlowView programot használom, nálam nagyon bejött, tiszta ACDSee feeling, de ingyenes smile.gif
Tomcat
filzip (3.0) <-- nemrég bukkantam rá. Elég meggy?z? kis tömörít? progi. Rohadt sok formátumot tud kibontani, becsomagolni sajna licenc okok miatt ugye (gondolom én) csak a zip-be tud az ismertebbek közül (na jó, zip mellett tar + tgz, lza, jar, cabinet, meg valami BlackHole smile.gif ) "jobb klikkes beépülés" -t is tud, szal frankó tényleg
Taky
Ha már tömörítünk, akkor 7zip

Ha letöltésvezérlő, akkor FlashGet
bigi
QUOTE (Tomcat @ Feb 1 2004, 10:49 PM)
filzip (3.0) <-- nemrég bukkantam rá. Elég meggy?z? kis tömörít? progi. Rohadt sok formátumot tud kibontani, becsomagolni sajna licenc okok miatt ugye (gondolom én) csak a zip-be tud az ismertebbek közül (na jó, zip mellett tar + tgz, lza, jar, cabinet, meg valami BlackHole smile.gif ) "jobb klikkes beépülés" -t is tud, szal frankó tényleg

Ez sem rossz: 7Zip

Látom Taky megelőzött, pár órával smile.gif
Tomcat
megnéztem a 7zip-et. Picit jobban tömörít zipbe, .7z-be meg jóval, de a filzip szimpatikusabb smile.gif
Taky
QUOTE (Tomcat @ Feb 2 2004, 12:02 PM)
megnéztem a 7zip-et. Picit jobban tömörít zipbe, .7z-be meg jóval, de a filzip szimpatikusabb smile.gif

Hát igen...kinek a pap, kinek a papné.
(nekem a schulz gizi) wink.gif

De a lényeg,hogy eme topik után kicsit több alternatíva lett a táramban, mint volt wink.gif
Harder
Én meg egyszer már írtam, de most megint ajánlanám a spamihilator programot smile.gif Az utóbbi pár napban annyi vírusos és egyéb levelet kaptam, hogy beizzítottam egy spampal-t, viszont annak tudása nem elégített ki. smile.gif

Tegnap éjjel lecseréltem erre a spamihilator-ra, hát mit mondjak .. eszméletlen jó smile.gif A memóriából nálam összesen 900kb-t foglal el, sokféle szempont szerint tudja szűrni a leveleket (tiltott szavak, tárgysor, header, címek, html tartalom, scriptek, csatolt állományok kiterjesztése stb.), pluginezhető stb... nagyon teccccik smile.gif

Asszem nálam most már marad is, nem zavar és jóval nagyobb biztonságban van a gépem smile.gif
Tomcat
gondolom a gimpet nem kell bemutatnom smile.gif No nem is ezért írok, hogy ezt egy új linkként közzétegyem, de én egészen a mai napig valamiért abban a hitben voltam, hogy a 2.0pre(x)-ek nem jöttek ki window$ alá. Oszt a nagy frászt nem smile.gif Ami nagyon jó hír, mert néha win alatt is vagyok/kell a gimp ott is

The Gimp 2.0 for window$
Tomcat
mostanában nagyon ráálltam, hogy win alatt amit lehet freeware-re cseréljek

most épp egy jó kis letöltésvezérl?re akadtam:

Fresh Download (6.60)

- integrálódik: Opera, mozilla, Netscape és IE
- megszokott dolgok (basket, ütemezés, több szál, ftp, stb.)
- IE alatt "Minden letöltése FD-vel" ami nagyon hasznos és manapság azért ~alapfunkció szvsz

külcsín kicsit puritánabb, mint a "konkurencia", de a fícsör list elég jó szerintem. Flashget szint reklám nélkül.
Harder
féregírtó cuccok:

http://www.pestpatrol.com // Pestpatrol
http://www.safer-networking.org // spybot
http://mjc1.com/mirror/hjt/ // HijackThis
Harder
Azt hiszem pont ez az az téma, ami üvöltött a wakka-ért smile.gif

http://www.tutorial.hu/wakka/wakka.php?wak...edelmiProgramok
Taky
QUOTE (Harder @ Feb 14 2004, 09:27 PM)
Azt hiszem pont ez az az téma, ami üvöltött a wakka-ért smile.gif

jaja, csak nem elég hangosan biggrin.gif
de látom már meghallottad wink.gif
Taky
Lehet,hogy nem mondok újdonságot, de sztem ezeket érdemes megnézni:

1'st ZipCommander termékek (ingyenesek)
Tomcat
Ha jól emlékszem ezt még nem említette senki:

DeepBurner

Ingyenes CD/DVD író. Tegnap láttam Linux alatt, most épp XP alatt tevékenykedek, gondoltam megnézem. Egész kúltúrált! Akinek esetleg fontos, tud magyarul is.

(RW törlése: új CD --> Pörkölés --> Törlés gomb) <-- kaphatott volna egy menüpontot azért smile.gif
Taky
QUOTE (Harder @ Feb 2 2004, 01:35 PM)

Tegnap éjjel lecseréltem erre a spamihilator-ra, hát mit mondjak .. eszméletlen jó smile.gif

Tényleg jó ez a cuccos.... wink.gif
bigi
QUOTE (Taky @ Apr 8 2004, 12:08 PM)
QUOTE (Harder @ Feb 2 2004, 01:35 PM)

Tegnap éjjel lecseréltem erre a spamihilator-ra, hát mit mondjak .. eszméletlen jó smile.gif

Tényleg jó ez a cuccos.... wink.gif

Van hozzá magyar nyelvi fájl, ha érdekel valakit smile.gif
Taky
QUOTE (bigi @ Apr 8 2004, 11:38 AM)

ne kímélj smile.gif
bigi
QUOTE (Taky @ Apr 8 2004, 03:19 PM)
QUOTE (bigi @ Apr 8 2004, 11:38 AM)

ne kímélj smile.gif

biggrin.gif
Elérhető itt.. Be kell másolni a Spamihilator könyvtárába és máris át lehet állítani a nyelvet, már nem emlékszem honnan töltöttem le.
Taky
köszi...
bigi
QUOTE (Taky @ Apr 8 2004, 04:55 PM)
köszi...

nm wink.gif
Tomcat
Hardernek múltkori, mindenféle WYSIWYG vs. text-editor -os írását néztem meg éppen a tutorial.hu -n. És mit találtam? A PutraWriter utódját a wines partíciómra biggrin.gif

TSW WebCoder : http://www.tsware.net/download.php

Még csak épphogy belenéztem, de ez alaphján is nyugodtan állíthatom, hogy nagyon ott van!! Ezer köszönet Harder az ajánlóért wink.gif Mindenkinek ajánlom kipróbálásra, akinek nem kellenek a Dreamweaver féle - amúgy tényleg ütős - progik. Ráadásnak nagyjából megegyezik a kialakítása is a Bluefish -el, amit meg Linux alatt használok, szal duplán jó smile.gif
bigi
QUOTE (Tomcat @ Jun 13 2004, 02:21 PM)
Hardernek múltkori, mindenféle WYSIWYG vs. text-editor -os írását néztem meg éppen a tutorial.hu -n. És mit találtam? A PutraWriter utódját a wines partíciómra biggrin.gif

TSW WebCoder : http://www.tsware.net/download.php

Még csak épphogy belenéztem, de ez alaphján is nyugodtan állíthatom, hogy nagyon ott van!! Ezer köszönet Harder az ajánlóért wink.gif Mindenkinek ajánlom kipróbálásra, akinek nem kellenek a Dreamweaver féle - amúgy tényleg ütős - progik. Ráadásnak nagyjából megegyezik a kialakítása is a Bluefish -el, amit meg Linux alatt használok, szal duplán jó smile.gif

Szimpatikus, én az nvu-t használom.
http://nvu.com/
Harder
Tomcat, nm smile.gif
bigi: ezt a progit már én is leszedtem úgy 1-2 hónapja, csak linux alá, viszont elfelejtettem kipróbálni biggrin.gif Majd meg kell néznem milyen, mert lehet hogy ez is belekerül a cikkbe. biggrin.gif
bexxter
http://freesoft.uw.hu/
unsure.gif smile.gif
Geysap
QUOTE (bexxter @ Jun 14 2004, 10:20 AM)
unsure.gif smile.gif

Nekem is tunnek el a gepemrol a kereskedelmi progik. MS Office is regen meghalt.
En ezt szoktam meg XP alatt Open office. A lanyom e mellett az igen olcsoo magyar officet hasznalja - foleg a szotar resz miatt...
Geysap
QUOTE (bexxter @ Jun 14 2004, 10:20 AM)
unsure.gif smile.gif

kosz a linket
BlackPrince
En is open office-t hasznalok, az a M$ offisz mar reg nincs a gepemen laugh.gif de sajnos ecdl miatt vissza kell raknom dry.gif mad.gif

magyar office-t feltudna valaki dobni a netre? smile.gif
Sh1py
Ha már itt vagyok én is mondok párat:

Dev-Cpp: ingyenes C/C++ fordító

Mozilla Firefox: jó kis böngésző, a mozilla továbbfejlesztett változata

Con-text: szövegszerkesztő, már régóta a kedvencem, sok programnyelvet támogat (szám szerint 16-ot)

Ezenkívül a Gimp-et, az Open Office-t és az IrfanView-ot mondanám, de már megelőztek smile.gif
Harder
nekem most nagyon megtetszett a PSPad nevű progi, freeware. smile.gif
http://www.pspad.com/
pacman
Itt is lehet néhány hasznos progit találni
Geysap
QUOTE (pacman @ Jun 30 2004, 02:43 PM)
Itt is lehet néhány hasznos progit találni

Ingyen letoltheto spywarek, ad-awarek, popupkillerek, es mas hasznossagok
Tomcat
Hümm-hümm, ha jól emlékszem ez a progi még nem szerepetl itt: CDBurnerXP Pro

http://www.cdburnerxp.se/index.php

Most fedeztem fel, s még nem nagyon néztem meg, csak egy RW-re kergettem fel a gentoo 2004.1 -et.

Bocsi, lusta vagyok begépelni, ezért copypaste:

Write CD-R, CD-RW DVD+R/RW DVD-R/RW discs (as Data, Video and Audio)
Burn on the fly / Burn-proof
Supports most IDE, USB, Firewire and SCSI drives
Rip Audio-CDs to harddrive, obtain track-information (ID3-tags) from Internet
Burn and create ISO-files
Convert wav to mp3 and vice versa
Audio Editor, bin/nrg->ISO converter, simple cover printing and much more!

Szóval egy ingyenes Nero nagyjából. Határozottan jónak tűnik. Mindenesetre valami nagy Window$ fanatikus készítheti, mert alapértelmezés szerint egy akkora windows logó van az ablak hátterében, hogy csak na. Még jó, hogy cserélhető laugh.gif
Harder
Erről már hallottam, méghozzá jókat. smile.gif Az meg különösen dicséretes szerintem, hogy nem igazán van hasonló tudású és ingyenes CDiro program!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.