Help - Search - Members - Calendar
Full Version: "Baba"
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Általános beszélgetés, vélemények, kérdések, javaslatok
Geysap
Kozos Baratunknak, Hardernek az aug. 01. emlekezetes nap marad. Reggel egy egeszseges fiu atyja lett. Ehhez gratulalni tudok, és jo egészséget az anyukanak, es a babanak egyarat - kb. annyi gonddal, mint ahogy a szules zajlott: "a szules alatt sem volt gond:))" :wink:
waker
Szívb?l gratulálok.

Még legalább két testvérkét hozzon neki a gólya.
[img]http://www.tar.hu/waker/00000483.gif[/img]
Sok boldogságot, jó bevásárlást (rácsos ágy, csörg?, pelus, 1000 liter tej, bébiétel+pelus stb).
Mert, ha valami nem lesz jó a babának, akkor az alábbi kép fog fogadni:

[img]http://www.tar.hu/waker/00000568.gif[/img]

De emiatt ne aggódj...

Hiszen a legszebb ajándék a : [img]http://www.tar.hu/waker/00000522.gif[/img][size=9][/size]

Üdvözlettel:
Waker, az internetes csavargó
Harder
Akkor beirom megint ide mert úgy látszik a tegnapi szerver feltörés után 1-2 hozzászólás elveszett .. sad.gif szóval köszönöm mindenkinek a gratulációkat, itt a fórumon és a mail-ben kapottakat is! biggrin.gif:D
Taky
Fogadd ?szinte gratulációmat smile.gif
Lassan én is csapattag leszek ám wink.gif
Harder
Taky,
Köszi! biggrin.gif
pont most készül?dök, mert ha minden jól megy akkor ma de. hozom haza ?ket!!! biggrin.gif
Sh4d3
Szintúgy csak csatlakozni tudok az el?ttem hozzászólásokhoz , és is csak gratulációmat tudom kifejezni .

Gratulálok HARDER , és kedves feleségednek is !
Legyen egészséges a Baba , és a szül?k neveljék fel egészségben , boldogságban !

Nagyon sok sikert , és Gratulálok !
Harder
Thx ShAdE biggrin.gif
sapkafej
Gratulálok Harder smile.gif Sok sikert hozzá! smile.gif
csuti
tessék... egy kicsit nyaralok és máris mi minden történik... 8)

A legjobbakat a kis jövevényhez :!: biggrin.gif

... és ha a kismamának gondja van tudod hol találsz minket, nálunk rengeteg gyakorló anyuka van akik soxor segítik ki egymást tapasztalati tanácsokkal laugh.gif
Harder
Köszi, alkalomadtán kereslek majd smile.gifsmile.gif
goboka
ohmy.gif No nem gondoltam, hogy a baba ezt a csodát fedi, s még egy várható csodát.
Már két hónapos múlt, istenem de szép!! Én azt kívánom, mindig jusson eszetekbe milyen volt a gyermekkorotok, mi fájt, s őt soha ne érje ilyen!! Akkor minden rendben lesz, legyetek ti is újra gyerekek. Édes babaillat..
Hát az én fiam is augusztusi, csak 3-i és 27 éves, a másik pedig 24. Hm..pedig még olyan fiatal vagyok!?

A legközelebbi jövevény ugyan mikor jelenik meg? Remélem apuka ír majd róla!!
A legszebb, ami történhet velünk a szerelem után...Ide most rajzoltam egy hatalmas szívet, hogy beleférjen mindkét család, ugye látni?
Mellody
gratulálok a babához. biggrin.gif
Mozaik
Naprakész rovatunkban ma ismét:
Mellody
Mellody
csak nem akarok semmiről lemaradni.
Total PC Pro
Utólag is szeretnék gratulálni.
És hogy vagytok??
Harder
Hehe, ez már 2 és fél éves topic, de köszönjük jól vagyunk. smile.gif
Borysz
QUOTE(Harder @ 2006. Feb 12., 16:49)
Hehe, ez már 2 és fél éves topic, de köszönjük jól vagyunk. smile.gif
*

en is meglepodtem mikor meglattam hogy mikor kuldtek az uziket:D! azt hittem parnapos topic:D De azert joegeszseget mindenkinek! biggrin.gif
Harder
Thx smile.gif
zsola2
lehet, egy két topicot azért le kéne zárni, ami igencsak aktualitását vesztette. wink.gif

Gumiszobában is van egy kettő, amit kitakarítanék...
LeGaS
Ja, nem ártana egy "Tavaszi nagytakarítás", LOL! biggrin.gif
Rendo
Szerintem meg hagyjuk meg őket, olyan jó néha visszaolvasgatni a régi hozzászólásainkat. smile.gif
Harder
Max majd az új lap kapcsán történő fórumátalakításkor lesz ilyen, addig már marad minden a régiben.
Mondjuk topicot törölni akkor sem akarok majd, nincs értelme.
zsola2
Topic lezárásra gondoltam maximum.
BlackY
És egy "Lezárt topikok" vagy hasonló fórumba áthelyezés?

BlackY
Jhonny
Szerintem ez tök jó ötlet!
MaRee
Jah, sok fórumon van halott témák temetője, sztem is jó lenne megtartani pár topicot, esetleg ha vki vissza akar keresni valamit.
Borysz
De ennek mikoze Harder gyerekehez?smile.gif
Mellody
az hogy sok topic öregebb nála smile.gif
Jhonny
Mi vaN? biggrin.gif
Arról volt szó, hogy van egy csomó elöregedett Topic(Mind például ez), és ezeket vagy ki kéne takarítani, vagy egy Lezárt Témák fórumba áthelyezni...
Harder
Ha ezekbe nem írna senki, akkor réges-rég vhol az X-edik oldalon lenne a listában, és senki nem látná, senkit nem zavarna.

Nem látom a topiczárás előnyét. Miért jobb lezárva egy topic?
Jhonny
Én nem mondtam, hogy jobb smile.gif
Én csak elmondtam Borysz-nak, hogy mi az ábra rolleyes.gif
Harder
Akkor ok, mert nem igazán terveztem hogy csak azért bezárogatok topikokat, mert régen írtak bele. smile.gif
Mellody
Ezt ne zárd be hátha születik még egy gyereked. smile.gif
Mozaik
Miért nem lehetne a tutorial.hu alá metrót csinálni?
Mert beleütközne a színvonalba.

Legalábbis az utóbbi időben biggrin.gif
BlackY
Mozaik: grrr... grrr.gif balta.gif wink.gif

BlackY
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.