LeGaS
2006. Aug 6., 19:06
tupacko
2006. Aug 6., 19:15
QUOTE(LeGaS @ 2006. Aug 6., 21:06)
Hát igen, megint egy 100 oldalszámú témakör

Jól megy ez a fórum, sok jó fórumozó gyűlt itt össze.
Sandmann
2006. Aug 6., 19:34
Mellody megírnád privátban, hogy ki a fene az a R.A.B. ? Kb. egy éve nem tudok rájönni....
Sandmann
Mellody
2006. Aug 6., 19:44
Hát olvasd el mégegyszer

najó megy a pü
Balázs
2006. Aug 6., 19:51
Esetleg nekem is? Nekem is van pár sejtésem, de nem, nem tudom. Ha azt mondod, rá lehet jönni, akkor nem szpojler

.
Horvath2k6
2006. Aug 6., 20:01
én már tudom

(thx2Mellody)
Mellody
2006. Aug 6., 20:05
te már a harmadik vagy szal inkább berakok egy linket:
ERŐSEN HARRY POTTER SPOILER, RÁ NE KATTINTS HA NEM AKAROD LELŐNI A POÉNT MAGADNAK!!!!http://www.lumos.hu/rab.phpszerk.: najó nem is olyan erősen, elvégre ha valaki 2-szer elolvassa a hp6-ot, tutira rájön.
Tirion
2006. Aug 6., 20:32
Én nem is emlékeztem rá, hogy lenne benne R.A.B.
Mellody
2006. Aug 6., 20:37
A végén a levélben... Az emberke aki ellopja a hocruxot, de csak a monogramját hagyja meg, és az az hogy R. A. B. és senki nem tudja ki az.
Tirion
2006. Aug 6., 20:38
Hmmm... Ezt meg kell néznem mert nem rémlik. De thx.
Mellody
2006. Aug 7., 20:50
http://renia.axelero.net/200312301255.jpgNemértem.... ez is csak amolyan optikai csalódás, vagy télleg a Mátrix rabja vagyok?
szerk.: jaa rájöttem mi benne a turpisság

szerk2.: segítséget szeretnék kérni. Installáltam valamit, azután letöröltem, de vele eggyüt installálódott valami más progi. Itt villog a jobb alsó sarokban egy embléma, mindig kiírja h critical system error vedd meg ezt meg ezt a progit hogy letöröld a vírusokat amivel tele van a gép. Persze egy vírus vagy spyware sincs a gépen, szal csak reklám. De nemtom hova lett installálva, már keresgéltem egy csomót a program filesba meg a Windowsba, de nem sokra jutottam. Nem vírus, nem spyware, semmi ilyesmi, szal nem tom kiírtani, legalábbis nemtom hogyan lehetne. Jobbegérgombbal rákattintva nem jön ki a menüje, bal egérgombbal újra kiírja az idegesítő dumáját, ami gyakran magától is megjeleneik, játék ill. film közben elég idegesítő. Ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönném.
BlackY
2006. Aug 7., 21:22
Ctrl + Alt + del
Processzek nézegetése, fura nevűek leállítása, közben nézegeted, hogy a sistray-ben ott maradt-e. Ha eltűnik akkor már tudod mi a fájl neve (az utolsó amit leállítottál), start -> futtatás -> msconfig
Kiszeded az automatikus indításból.
Röviden.
BlackY
Mellody
2006. Aug 7., 21:35
Köszönöm szépen!
Sandmann
2006. Aug 7., 21:44
nem... mindegyiket újra el tudod indítani, ha beírod a Fájl/Új feladathoz...
Sandmann
Mellody
2006. Aug 7., 21:46
Azóta módosítottam mert rájöttem h nekem8. De azért köszi.
BlackY
2006. Aug 7., 21:50
Akkor most sikerült?
Ezért illik úgy módosítani, hogy meghagyod az eredeti szöveget és Szerk.: címszóval írod az újat

BlackY
Mellody
2006. Aug 7., 21:56
oks. az igazság az h minden folyamatot leállítottam, csak a system felhasználónevűek maradtak, de még mindig villog. Akkor azokat állítsam le amik maradtak? mert legutóbb újraindította magát tőle.
BlackY
2006. Aug 7., 22:23
Melyiktől indította magát újra?
Szerk.: A windows-t, vagy a programot?
Utóbbi esetben valszeg két process-el is nyomul, és mindkettő figyeli, hogy fut-e a másik, ha nem, akkor gyorsan elindítja. Meg kéne keresni, hogy melyik ez a kettő, és mindkettőt kiszedni az automaikus indításnál...
BlackY
Jobb lenne ha kinyomogatnád csökkentettmódban az msconfigban minden cucc automatikus indítását, kivéve a vírusírtót, meg az olyan progikat amik fontosak a rendszer helyes működéséhez!
Valamint futtas le egy írtást a Spyware Terminátorral, vagy a Spybot SD-vel! És huzz fel egy Avast! -t állandó védelemre!
// Vegyél még drótkerítést, AK-47-est akár egy bunkert és védd be magad!
Matthew
2006. Aug 8., 09:08
Vagy lemented a fontos progikat és a jól bevált format C: ...
Had kérdezzem már meg, hogy volt-e valaki a Művészetek Völgyében?
Mellody
2006. Aug 8., 11:37
Igazából már lefuttattam mindenféle spyware irtókat, nem találták meg ezt, nod32 se talált semmit.
BlackY: nem a programot, hanem a számítógépet indította újra.
Fagyees
2006. Aug 8., 15:30
QUOTE(Mellody @ 2006. Aug 7., 20:50)
http://renia.axelero.net/200312301255.jpgNemértem.... ez is csak amolyan optikai csalódás, vagy télleg a Mátrix rabja vagyok?
szerk.: jaa rájöttem mi benne a turpisság

akkor nekem is elmesélhetnéd

---
tanuljunk már meg szépen idézni Fagyees
- LeGaS---
köszönöm LeGaS ez igazán szép tőled, majd alkalomadtán megtanulok
Mellody
2006. Aug 8., 15:44
hát... az egyiknél kifelé, a másiknál befelé megtörik az átfogó.
Fagyees
2006. Aug 8., 15:57
QUOTE(Mellody @ 2006. Aug 8., 15:44)
hát... az egyiknél kifelé, a másiknál befelé megtörik az átfogó.
háhá jéé tényleg

köszi
Mellody
2006. Aug 8., 17:26
De nekem még mindig itt villog ez a dolog, és nem jött be a kizárásos dolog, szal ha valaki lenne olyan rendes, h küld egy screen shotot arról, h neki milyen folyamatok vannak azt megköszönném, mert akkor tudnám mi az ami miatt nem lehet, és nem kapcsolna ki a gép.
thx. Mellody
LeGaS
2006. Aug 8., 17:39
Mellody, indítsd el csökkentett módban a gépet és nézd meg milyen folyamatok indulnak el.
Mellody
2006. Aug 8., 17:40
halványlila gőzöm nincs azt hogyan kell, és hogy hogyan nézzem meg a dolgokat
zsola2
2006. Aug 8., 17:58
MIkor bootolna be a gép, és a kis windows logó bevillanna, no az előtt egy jól irányzott F8 nyomással megkapod a boot menüt.
Mellody
2006. Aug 8., 18:00
de botok nélkül nem lehtne egy mezei screen shotot az alkalmazásokról? nem akarom megint elrontani a gépet
LeGaS
2006. Aug 8., 18:01
Ezen nem lehet mit elrontani.

Ahogy zsola2 is írta, nyomsz egy F8-at és kiválasztod hogy csökkentett módban induljon el.
Mellody
2006. Aug 8., 18:03
és utána hol lehet megnézni a dolgokat amik elindulnak? alt ctrl del? és mire jó nekem az h megnézem a dolgokat?
LeGaS
2006. Aug 8., 18:12
Igen, Ctrl Alt Del.
Mire jó? Kiderítheted hogy minek kéne elindulnia és minek nem, evvel talán ki tudod lőni azt a tray ikonos cuccot.
Mellody
2006. Aug 8., 18:33
köszönöm szépen
toxin
2006. Aug 8., 18:37
Mellody un. ez volt nekem is, megnemomdom nevű randaság, nod32 leszedte, egy 1 nap után
Mellody
2006. Aug 8., 18:40
Én most leállítottam minden folyamatot, mégis itt villog a sarokba. Csak az van ami csökkentett módban is van, viszont csökkentett módban nem villog

viszon svchost-ból 6 van 3 helyett az baj?
szerk.: itt van:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060808/juj...ltoltes.hu_.jpg
Mellody
2006. Aug 9., 12:10
Toxin: nekem nem szedte le a nod32.
És ezen túl a Spyware terminator se szedte le, és a windows feladatkezelőben se jelenik meg folyamatként. Ebben az esetben mit lehet tenni?
LeGaS
2006. Aug 9., 12:12
Esetleg visszaállíthatod a rendszert egy korábbi állapotra.
Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása
Jhonny
2006. Aug 9., 12:33
Hazajöttem a nyaralásból, jövő héten meg irány Sárospatak!
Mellody: Ha minden adatot meg akarsz tartani akkor több lehetőséged van:
- Kiírod dvd-re/cd-re ami kell azt mehet a meghajtóba az IKSZPÉ cd és mehet a reinstall vagy amit énszoktam (lehet hülyén hangzik)
- Egyikvinyórol át az adatok a másikra, másik vinyó format + rádob egy XP. Egyikről összes adat át a másikra. A másodikon közbe már ki van építve egy atom bunker, amelyik file-nál feljön a Szpájver didektid, az törlésre kerül. Ha meg van akkor. egyik vinyó format + XP felhúzása és áttölteni az összes cuccot másik vinyó format cd/dvd meghajtók kihuzása hogy mindenképpen a C\-n legyen a windóz és a D\-n pedig a másik üres vinyó me jujj de utálom ha C\ vinyó, D\dvd meghajtó, E\másik meghajtó F\ Virtuális meghajtó G\Másik vinyó! stb...
Mellody
2006. Aug 9., 18:09
egy ilyen kis villogó szar miatt nem fogok xpreinstallt csinálni, tutira van más megoldás.
LeGaS
2006. Aug 9., 18:10
Haveromnak is ilyen volt, visszaállított egy korábbi állapotot és megszűnt a probléma.
Mellody
2006. Aug 9., 18:35
aham de azt hogy kell, amit te adtál ott csak a visszaállítási beállítások vannak, de visszaállítást nem találtam.
LeGaS
2006. Aug 9., 18:43
Bocs, ott tényleg csak az van.

Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás
Itt egy varázsló végigvezet és vissza tudsz állítani korábbi állapotot.
Mellody
2006. Aug 9., 19:09
és ez az összes meghajtót visszaállítja, vagy csak az egyik meghajtót amin a oprendszerek vannak, vagy csak az én oprendszerem? Csakhogy elég biztonságos-e.
kaligabi
2006. Aug 9., 19:22
Csak a te op. rendszeret, tehát azt a vinyót amin az XP van. A többit békénhagyja ha jól tudom.
Mellody
2006. Aug 9., 19:26
Na megcsináltam működik dejó. Köszi szépen all!
Lord Gabor
2006. Aug 9., 22:19
Űdv újra mindenkinek! Ma jöttem meg Lengyelországból. Egész jó volt minden, a szállást leszámítva (volt, hogy az áram csak úgy lazán elszállt, többször is egy este). A várostúrák jók voltak, sokat nézelődtünk, és sok könyvesboltban voltunk. Amin megdöbbentem, hogy eszméletlen sok mangát lehet kapni lengyelül (!!!). Vettem is magamnak 1 Bebopot, 4 Hellsinget, és ajándékba egy Slayerst. És megvan most a Cowboy Bebop film is DVD-n.

Igaz, lengyel a borítója, de maga a DVD az angol. És ez ráadásul az "extra" változat, és 40 Zlotyba került (kb 3000 Ft), itthon megrendelve a neten kb 6000 Ft + posta- és egyébköltség. Szóval manga és anime rajongók, irány Lengyelország.

Voltunk Zakopaneban is hazafelé menet, volt tutajzás a Dunajec folyón, és voltunk Częstochowában is. Szóval jó volt az egész, na.
Tirion
2006. Aug 9., 22:22
Na milyen jó egyeseknek
Mellody
2006. Aug 9., 22:34
Üdv mindenkinek aki mostanában jött.
Véletlenül nem tud valaki egy jó krumplivető tervrajzot, vagy működési elvet, leírást. A neten nem találtam. Szeretnék egyet csinálni, ha jól tudom porszívócsőból és egy erős rugóból lehet csinálni, de nem olyan egyszerű mint gondolná az ember, mert a ravaszt nehéz megoldani. Pedig nagyon jó dolog, hasznos, lehet vele vizibombát lövöldözni nyáron, hógolyót télen, és krumplit a mindig mindenkire.
Szóval esetleg ha valaki tudna egy jó kulcsszót, ami alatt lehetne ilyet találni, mert nem tudom milyen más nevei vannak még.
LeGaS
2006. Aug 9., 22:41
Lord_Gabor: Üdv ismét!
Mellody: Az igen.

Te hogy tudsz ilyeneken gondolkozni?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.