Help - Search - Members - Calendar
Full Version: offtopic V.
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
Mellody
Hát nekem szükségem van egyre, mert tök jó. A Tremors egyik részében krumplivetővel győznek le pár szörnyet, és a Pacific blue egyik részében is azzal lövik fejbe a rendőröket. Szal nekem is kell egy, nehogy már kimaradjak. Különben télleg hasznos dolog, rakok rá lézercélzót a stílus kedvéért, és azzal fogom lövöldözni a kis ötödikeseket, amikor megdobnak egy kis hógolyóval, megy vissza hússzorannyi ezerrel.

szerk.:
kép:
user posted image
Jhonny
Ez olyan, mint egy Bazooka. biggrin.gif
zsola2
Naigen, arról nem is beszélve, hogy ez gázos, és baromir a nem porszívócsőből van elkészítve. biggrin.gif
De Mellody, irigyellek bazz. Rengeteg időd lehet, és ki lehetsz pihenve.
Mellody
Jah ez egy süritettlevegő meghajtású krómozott krumplivető, de nekem jó lesz egy mezei porszívócsőből készült is.
Amúgy, hát igen, télleg sok időm van mert mi mégcsak most megyünk nyaralni. Ezen a héten itthon punnyadás és délig alvás volt smile.gif De legalább tanultam egy csomó kártyatrükköt smile.gif
Mellody
találtam egy szép krumplivető ágyút, gondoltam berakom:
user posted image
ibalazs
Mellody:
Talán valami ilyesmire gondolsz:

http://glassx.googlepages.com/
http://www.angelfire.com/wy/potato/
http://www.spudtech.com/content.asp?id=5

Sok sikert, de ugye tudod, hogy a tanárok elzavarnak majd téged a francba? wink.gif smile.gif

(gugli potatoe canon)
Mellody
köszi up.gif
kaligabi
Ha jól látom, megint alakult egy ilyen közösségépitő oldal a Milgram.hu. Esetleg van valakinek meghivója? Megnézném,h mégis milyen.
LeGaS
Ez már "régi". smile.gif Egyébként nincs meghívóm, de szerintem felesleges már ide is beregisztrálni...
Sandmann
QUOTE(toxin @ 2006. Aug 14., 14:38)
a csigák elhúzzák a csíkot tongue.gif biggrin.gif
*

Ez célzás akart lenni? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sandmann
toxin
nem, jobb híján csak eme lejárt szavatosságú poén jutott csak eszembe blush.gif closedeyes.gif smile.gif
Sandmann
biggrin.gif biggrin.gif

Egyébként még nem gondoltatok arra, hogy a tutorialokat összegyűjtsétek, és könyv formájában adassátok ki? Én szvsz szívesebben olvasgatnám kézből, mint monitorról. Biztos kelendőbb lenne, mint a photoshop-ismertetések... (meg sztem az Adobe is díjazná az ötletet)

Sandmann

ui.: lehet hogy már volt róla szó, csak most eszembe jutott, hogy milyen jó is lenne... crazy.gif
dzsoco
hát én ha fentvan neten akkor nemigazán adok azért pénzt. De az tényleg igaz hogy könyvből sokkal jobb csinálni az egészt. Meg ha van kiadó akkor gondolom az se örül egy internetes alternatívának.
bugadani
Ezúton szeretnék gratulálni TLoF-nak az 1024. hozzászólásához wink.gif biggrin.gif
Sandmann
Én biztos, hogy megvenném... persze csak ha olyan ára lenne. Egyrészt kézzel fogható, akkor is tudom használni, ha nincs internet a közelben (ált. olyankor photoshopozom, ha unatkozom), meg azért a könyvespolc is jobban néz ki tőle smile.gif

Sandmann
dzsoco
ezuton gratulálok az index-nek hogy még véletlenül sem próbálja megakadályozni a hülye tizenegynéhány éves kölköket hogy otthon bombát csináljanak. Tudom hogy számos helyen van leírás erre a szarra de azért nem kéne még úgymond reklámozni is. Akkor már legalább keressék meg maguk amit akarnak, így meg eléjük rakják.

http://index.hu/tech/tudomany/tatp0811/
BlackY
Ez tényleg elég gáz sad.gif

BlackY
toxin
igen szvsz is érezniük kellett volna, hogy pont ellenkező hatás váltanak ki azzal ha leakarnak beszélni róla, fura hogy végül kikerült, felelőtlenség^3 , sad.gif
Sandmann
nem hinném hogy simán felelőtlenség... szenzációhajhászás. biztos, hogy gondoltak arra, hogy mi lesz a következménye... csak a látogatószám fontosabb.
(jah... meg majd ha a sok magát felrobbantott kölyökről írnak, akkor mekkora lesz a látogatószám angry.gif )

Sandmann
toxin
pont az a felelőtlenség, hogy tuti végiggondolták csak xartak a következményekre
Tirion
Csak gratulálni tudok nekik.... dry.gif
Cony
QUOTE(bugadani @ 2006. Aug 14., 17:49)
Ezúton szeretnék gratulálni TLoF-nak az 1024. hozzászólásához wink.gif biggrin.gif
*

CÉp kerekszám... mé, de télleg pont egy 1 Kiló(bájt) hozzászólás!

Beviszem a receptet majd szeptemberben kémiaórára hátha kisérletezik a tanár! evil.gif evil.gif smile.gif
Harder
Oké, elég lesz már a különböző robbantgatós szar linkekből, örülnék ha nem itt lenne ehhez gyűjtemény, nem akarok több bejegyzést törölni. Aki az index-re kitette, egy idióta baromállat, nem kell követni a példáját.
Thx.
Warner
Hehe, ezt látom:
Felhasználóink összesen 80000 hozzászólást írtak

biggrin.gif
Mellody
Hát én itt el is búcsúznék. Jaj ne sírjatok! Nem örökre. biggrin.gif
Csak a kövi két hétre. vagy másfél. Addig is csá.
BonD
Mikor lesz már update? biggrin.gif
Harder
Úgy néz ki vmi közbejött TLoF-nak, úgyhogy szvsz csúszni fog ez a dolog ... de ami mi késik, nem múlik! biggrin.gif evil.gif
Cony
QUOTE(BlackY @ 2006. Aug 16., 13:17)
Cony, te mire is vágsz fel? wink.gif

Boldog szülinapot, BD!

BlackY
*

Hát csak mondtam hogy ne igyon alkoholt mer az megöli a gyenga agysejteket, amik végülis újra termelődnek!
bugadani
biggrin.gif
Cony
Hát igen kicsit bevadultam ... iszonyat lol:
user posted image

Ennyit be lehetne rakni igazából?
Mármint nem hálózati meghajtóként, hanem az alaplapra rákötve nah meg 10-15tápra! smile.gif
bugadani
ööö nekem nem jelenik meg kép
Cony
QUOTE(bugadani @ 2006. Aug 18., 00:39)
ööö nekem nem jelenik meg kép
*

Ahha, télelg... felrakom még1 szer kepfeltoltes.hu-ra
user posted image
bugadani
Gratu x)
BlackY
Be lehetne, miért is ne, viszont ez tuti hogy egy rakat Daemon tools, Alchol 120 és hasonló izék smile.gif

Y és Z miért nincs?

BlackY
Matthew
Nem egészen jó mert hiányosak az ABC betűi biggrin.gif
kaligabi
lol....hát hallod te se vagy túl százas biggrin.gif
Cony
QUOTE(Matthew @ 2006. Aug 18., 06:54)
Nem egészen jó mert hiányosak az ABC betűi  biggrin.gif
*

Az A és B Floppy lemez meghajtók nak amihez még nem talá
ltam virtuális meghajtót...
Egy Daemon tools és egy Magic Iso Virtul megcsinálta! wink.gif
toxin
jóól van Cony, ügyes vagy Cony, és most doktorbácsi hoz neked szép piros cukorkát wink.gif
zsola2
Meg egy szép elölbebújós fehér zakót....
Ezt vedd fel szépen. wink.gif

Egyébként real-be meg lehet csinálni egy bizonyos darabszámig, és persze táptól függően.
De nem sok jót jósolnék annak a agépnek.

LeGaS
Na én most elmegyek 1 napra, holnap délután jövök. smile.gif
Szevasztok! ^^
Mozaik
műszakváltás van, én meg most jöttem vissza. smile.gif

a Balaton mikor lementünk 20 fokos volt, én voltam az egyetlen aki indítványoztam hogy menjünk le a strandra, és tök jó volt smile.gif valahogy egy-két horgászt leszámítva senki nem volt ott... smile.gif
mikor eljöttünk, már megjött a jó idő, meg a víz is felment vagy 25 fokosra, ráadásul utsó nap 30 centis hullámok voltak, külön élményfürső smile.gif

szoval bicikliztem, úsztam, roncsderbit néztem, délig aldutam, szívtam magamba a jó levegőt, és próbáltam elfelejteni, hogy mennyi idő van hátra iskolakezdésig biggrin.gif

más: már tudom, nem volt felesleges regelni a people.hu-ra. máris kaptam egy levelet, hogy "gyertek, leírom, hogyan teheljük le a rendszert". uu-rraah. (ahogy a Bőrnyakúak (Jarhead) ajánlójának végén van.)
LeGaS
Én közbe megérkeztem. biggrin.gif Megszólalt itthon a riasztónk és szólt a szomszéd, aztán siettünk haza. biggrin.gif Hajnali kocsikázás, jó volt. ^^ De egyébként nem tűnt el semmi, téves riasztás volt valszeg. smile.gif
toxin
BlackY most hogy lassan mr. 4000 leszel, megörökölhetem a neved ? gondolkodik.gif biggrin.gif
BlackY
A nevemet nem adom, a rangomat igen wink.gif

BlackY
dzsoco
Nézzétek a kajak kenu vb-t iszonyat amit a magyarok művelnek.
Tirion
QUOTE(Mozaik @ 2006. Aug 18., 21:17)
műszakváltás van, én meg most jöttem vissza. smile.gif

a Balaton mikor lementünk 20 fokos volt, én voltam az egyetlen aki indítványoztam hogy menjünk le a strandra, és tök jó volt smile.gif valahogy egy-két horgászt leszámítva senki nem volt ott... smile.gif
mikor eljöttünk, már megjött a jó idő, meg a víz is felment vagy 25 fokosra, ráadásul utsó nap 30 centis hullámok voltak, külön élményfürső smile.gif

szoval bicikliztem, úsztam, roncsderbit néztem, délig aldutam, szívtam magamba a jó levegőt, és próbáltam elfelejteni, hogy mennyi idő van hátra iskolakezdésig biggrin.gif

más: már tudom, nem volt felesleges regelni a people.hu-ra. máris kaptam egy levelet, hogy "gyertek, leírom, hogyan teheljük le a rendszert". uu-rraah. (ahogy a Bőrnyakúak (Jarhead) ajánlójának végén van.)
*

Tanusíthatom smile.gif Tegnap tényleg nagy hullámok voltak. Mi mentünk vitoláshajóval ilyen körútra is, aztán fürödtünk smile.gif Elég hideg volt a víz. Brrr... 20 fok biggrin.gif
kaligabi
QUOTE(dzsoco @ 2006. Aug 19., 17:23)
Nézzétek a kajak kenu vb-t iszonyat amit a magyarok művelnek.
*

Jaja, nagyon jól kenték, 6 arany 1 ezüst lett...vagy 5 arany? Gratula nekik.
dzsoco
6 arany 1 bronz rémlik nekem
kaligabi
Igen igen, annyi volt. Most láttam a hiradóba.
Ts0Ts0
Magyaroknak ez az alap. Akkor lepődnék meg ha nem lettek volna dobogósok. Hisz a magyar világelső ebben a sportban.
27-én volt az Országos Bajnokság Velencén és ott voltak koreaiak edzőtáborban, mert arrafelé ez a jutalom a legjobbaknak, hogy idejönnek edzeni.

Most meg a VB előtt két héttel a Brazil válogatott jött ide (Kaposvárra) edzeni hozzánk. Az egyikük 150szeres Brazil bajnok. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.