Help - Search - Members - Calendar
Full Version: offtopic V.
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
LeGaS
Előzmény: offtopic IV.
tupacko
QUOTE(LeGaS @ 2006. Aug 6., 21:06)
Előzmény: offtopic IV.
*

Hát igen, megint egy 100 oldalszámú témakör smile.gif Jól megy ez a fórum, sok jó fórumozó gyűlt itt össze.
Sandmann
Mellody megírnád privátban, hogy ki a fene az a R.A.B. ? Kb. egy éve nem tudok rájönni....

Sandmann
Mellody
Hát olvasd el mégegyszer smile.gif
najó megy a pü
Balázs
Esetleg nekem is? Nekem is van pár sejtésem, de nem, nem tudom. Ha azt mondod, rá lehet jönni, akkor nem szpojler smile.gif.
Horvath2k6
én már tudom biggrin.gif (thx2Mellody) smile.gif
Mellody
te már a harmadik vagy szal inkább berakok egy linket:
ERŐSEN HARRY POTTER SPOILER, RÁ NE KATTINTS HA NEM AKAROD LELŐNI A POÉNT MAGADNAK!!!!
http://www.lumos.hu/rab.php

szerk.: najó nem is olyan erősen, elvégre ha valaki 2-szer elolvassa a hp6-ot, tutira rájön.
Tirion
Én nem is emlékeztem rá, hogy lenne benne R.A.B. biggrin.gif
Mellody
A végén a levélben... Az emberke aki ellopja a hocruxot, de csak a monogramját hagyja meg, és az az hogy R. A. B. és senki nem tudja ki az.
Tirion
Hmmm... Ezt meg kell néznem mert nem rémlik. De thx.
Mellody
http://renia.axelero.net/200312301255.jpg
Nemértem.... ez is csak amolyan optikai csalódás, vagy télleg a Mátrix rabja vagyok?
szerk.: jaa rájöttem mi benne a turpisság smile.gif

szerk2.: segítséget szeretnék kérni. Installáltam valamit, azután letöröltem, de vele eggyüt installálódott valami más progi. Itt villog a jobb alsó sarokban egy embléma, mindig kiírja h critical system error vedd meg ezt meg ezt a progit hogy letöröld a vírusokat amivel tele van a gép. Persze egy vírus vagy spyware sincs a gépen, szal csak reklám. De nemtom hova lett installálva, már keresgéltem egy csomót a program filesba meg a Windowsba, de nem sokra jutottam. Nem vírus, nem spyware, semmi ilyesmi, szal nem tom kiírtani, legalábbis nemtom hogyan lehetne. Jobbegérgombbal rákattintva nem jön ki a menüje, bal egérgombbal újra kiírja az idegesítő dumáját, ami gyakran magától is megjeleneik, játék ill. film közben elég idegesítő. Ha tudtok valamit ajánlani azt megköszönném.
BlackY
Ctrl + Alt + del
Processzek nézegetése, fura nevűek leállítása, közben nézegeted, hogy a sistray-ben ott maradt-e. Ha eltűnik akkor már tudod mi a fájl neve (az utolsó amit leállítottál), start -> futtatás -> msconfig
Kiszeded az automatikus indításból.

Röviden.

BlackY
Mellody
Köszönöm szépen!
Sandmann
nem... mindegyiket újra el tudod indítani, ha beírod a Fájl/Új feladathoz...

Sandmann
Mellody
Azóta módosítottam mert rájöttem h nekem8. De azért köszi.
BlackY
Akkor most sikerült?

Ezért illik úgy módosítani, hogy meghagyod az eredeti szöveget és Szerk.: címszóval írod az újat wink.gif

BlackY
Mellody
oks. az igazság az h minden folyamatot leállítottam, csak a system felhasználónevűek maradtak, de még mindig villog. Akkor azokat állítsam le amik maradtak? mert legutóbb újraindította magát tőle.
BlackY
Melyiktől indította magát újra?

Szerk.: A windows-t, vagy a programot?
Utóbbi esetben valszeg két process-el is nyomul, és mindkettő figyeli, hogy fut-e a másik, ha nem, akkor gyorsan elindítja. Meg kéne keresni, hogy melyik ez a kettő, és mindkettőt kiszedni az automaikus indításnál...

BlackY
Cony
Jobb lenne ha kinyomogatnád csökkentettmódban az msconfigban minden cucc automatikus indítását, kivéve a vírusírtót, meg az olyan progikat amik fontosak a rendszer helyes működéséhez!
Valamint futtas le egy írtást a Spyware Terminátorral, vagy a Spybot SD-vel! És huzz fel egy Avast! -t állandó védelemre!

// Vegyél még drótkerítést, AK-47-est akár egy bunkert és védd be magad!
Matthew
Vagy lemented a fontos progikat és a jól bevált format C: ...

Had kérdezzem már meg, hogy volt-e valaki a Művészetek Völgyében?
Mellody
Igazából már lefuttattam mindenféle spyware irtókat, nem találták meg ezt, nod32 se talált semmit.
BlackY: nem a programot, hanem a számítógépet indította újra.
Fagyees
QUOTE(Mellody @ 2006. Aug 7., 20:50)
http://renia.axelero.net/200312301255.jpg
Nemértem.... ez is csak amolyan optikai csalódás, vagy télleg a Mátrix rabja vagyok?
szerk.: jaa rájöttem mi benne a turpisság smile.gif

akkor nekem is elmesélhetnéd smile.gif

---
tanuljunk már meg szépen idézni Fagyees tongue.gif - LeGaS

---

köszönöm LeGaS ez igazán szép tőled, majd alkalomadtán megtanulok rolleyes.gif
Mellody
hát... az egyiknél kifelé, a másiknál befelé megtörik az átfogó.
Fagyees
QUOTE(Mellody @ 2006. Aug 8., 15:44)
hát... az egyiknél kifelé, a másiknál befelé megtörik az átfogó.
*

háhá jéé tényleg biggrin.gif köszi smile.gif
Mellody
De nekem még mindig itt villog ez a dolog, és nem jött be a kizárásos dolog, szal ha valaki lenne olyan rendes, h küld egy screen shotot arról, h neki milyen folyamatok vannak azt megköszönném, mert akkor tudnám mi az ami miatt nem lehet, és nem kapcsolna ki a gép.
thx. Mellody
LeGaS
Mellody, indítsd el csökkentett módban a gépet és nézd meg milyen folyamatok indulnak el.
Mellody
halványlila gőzöm nincs azt hogyan kell, és hogy hogyan nézzem meg a dolgokat crazy.gif
zsola2
MIkor bootolna be a gép, és a kis windows logó bevillanna, no az előtt egy jól irányzott F8 nyomással megkapod a boot menüt.
Mellody
de botok nélkül nem lehtne egy mezei screen shotot az alkalmazásokról? nem akarom megint elrontani a gépet crazy.gif
LeGaS
Ezen nem lehet mit elrontani. smile.gif Ahogy zsola2 is írta, nyomsz egy F8-at és kiválasztod hogy csökkentett módban induljon el.
Mellody
és utána hol lehet megnézni a dolgokat amik elindulnak? alt ctrl del? és mire jó nekem az h megnézem a dolgokat?
LeGaS
Igen, Ctrl Alt Del.
Mire jó? Kiderítheted hogy minek kéne elindulnia és minek nem, evvel talán ki tudod lőni azt a tray ikonos cuccot.
Mellody
köszönöm szépen
toxin
Mellody un. ez volt nekem is, megnemomdom nevű randaság, nod32 leszedte, egy 1 nap után
Mellody
Én most leállítottam minden folyamatot, mégis itt villog a sarokba. Csak az van ami csökkentett módban is van, viszont csökkentett módban nem villog gondolkodik.gif viszon svchost-ból 6 van 3 helyett az baj?

szerk.: itt van:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060808/juj...ltoltes.hu_.jpg
Mellody
Toxin: nekem nem szedte le a nod32.

És ezen túl a Spyware terminator se szedte le, és a windows feladatkezelőben se jelenik meg folyamatként. Ebben az esetben mit lehet tenni? gondolkodik.gif
LeGaS
Esetleg visszaállíthatod a rendszert egy korábbi állapotra.
Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása
Jhonny
Hazajöttem a nyaralásból, jövő héten meg irány Sárospatak!
Cony
Mellody: Ha minden adatot meg akarsz tartani akkor több lehetőséged van:
- Kiírod dvd-re/cd-re ami kell azt mehet a meghajtóba az IKSZPÉ cd és mehet a reinstall vagy amit énszoktam (lehet hülyén hangzik)
- Egyikvinyórol át az adatok a másikra, másik vinyó format + rádob egy XP. Egyikről összes adat át a másikra. A másodikon közbe már ki van építve egy atom bunker, amelyik file-nál feljön a Szpájver didektid, az törlésre kerül. Ha meg van akkor. egyik vinyó format + XP felhúzása és áttölteni az összes cuccot másik vinyó format cd/dvd meghajtók kihuzása hogy mindenképpen a C\-n legyen a windóz és a D\-n pedig a másik üres vinyó me jujj de utálom ha C\ vinyó, D\dvd meghajtó, E\másik meghajtó F\ Virtuális meghajtó G\Másik vinyó! stb...
Mellody
egy ilyen kis villogó szar miatt nem fogok xpreinstallt csinálni, tutira van más megoldás.
LeGaS
Haveromnak is ilyen volt, visszaállított egy korábbi állapotot és megszűnt a probléma.
Mellody
aham de azt hogy kell, amit te adtál ott csak a visszaállítási beállítások vannak, de visszaállítást nem találtam.
LeGaS
Bocs, ott tényleg csak az van. smile.gif

Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás
Itt egy varázsló végigvezet és vissza tudsz állítani korábbi állapotot.
Mellody
és ez az összes meghajtót visszaállítja, vagy csak az egyik meghajtót amin a oprendszerek vannak, vagy csak az én oprendszerem? Csakhogy elég biztonságos-e.
kaligabi
Csak a te op. rendszeret, tehát azt a vinyót amin az XP van. A többit békénhagyja ha jól tudom.
Mellody
Na megcsináltam működik dejó. Köszi szépen all!
Lord Gabor
Űdv újra mindenkinek! Ma jöttem meg Lengyelországból. Egész jó volt minden, a szállást leszámítva (volt, hogy az áram csak úgy lazán elszállt, többször is egy este). A várostúrák jók voltak, sokat nézelődtünk, és sok könyvesboltban voltunk. Amin megdöbbentem, hogy eszméletlen sok mangát lehet kapni lengyelül (!!!). Vettem is magamnak 1 Bebopot, 4 Hellsinget, és ajándékba egy Slayerst. És megvan most a Cowboy Bebop film is DVD-n. smile.gif Igaz, lengyel a borítója, de maga a DVD az angol. És ez ráadásul az "extra" változat, és 40 Zlotyba került (kb 3000 Ft), itthon megrendelve a neten kb 6000 Ft + posta- és egyébköltség. Szóval manga és anime rajongók, irány Lengyelország. smile.gif Voltunk Zakopaneban is hazafelé menet, volt tutajzás a Dunajec folyón, és voltunk Częstochowában is. Szóval jó volt az egész, na. smile.gif
Tirion
Na milyen jó egyeseknek tongue.gif biggrin.gif
Mellody
Üdv mindenkinek aki mostanában jött.

Véletlenül nem tud valaki egy jó krumplivető tervrajzot, vagy működési elvet, leírást. A neten nem találtam. Szeretnék egyet csinálni, ha jól tudom porszívócsőból és egy erős rugóból lehet csinálni, de nem olyan egyszerű mint gondolná az ember, mert a ravaszt nehéz megoldani. Pedig nagyon jó dolog, hasznos, lehet vele vizibombát lövöldözni nyáron, hógolyót télen, és krumplit a mindig mindenkire.
Szóval esetleg ha valaki tudna egy jó kulcsszót, ami alatt lehetne ilyet találni, mert nem tudom milyen más nevei vannak még.
LeGaS
Lord_Gabor: Üdv ismét!

Mellody: Az igen. biggrin.gif Te hogy tudsz ilyeneken gondolkozni?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.