Help - Search - Members - Calendar
Full Version: wwwwwwwwwwww
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás
Pages: 1, 2
Anonymous
teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt[/b]
Anonymous
teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt[/b]

lolshai.gif www.gyik.com

[list]
na cs?
Anonymous
teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt teszt[/b]

lolshai.gif www.gyik.com
na cs?

gyakorlás :arrow:
Harder
[list]
[*] lista1 nem számozott
[*] lista2 nem számozott
[list]

[list]
[*] lista1 számozott
[*] lista2 számozott
[list]
Harder
Ha listát szeretnél betenni, itt az el?bbi hozzászólás kódja smile.gif

CODE
[LIST]

[*] lista1 nem számozott

[*] lista2 nem számozott

[/LIST]

[LIST=1]

[*] lista1 számozott

[*] lista2 számozott

[/LIST]
Harder
aaaaaa
Harder
weeeeeeeeeee
Geysap
[quote]weeeeeeeeeee[/quote]
na nezzuk
Harder
44444444
Anonymous
Tesztelem, hogy m?ködik-e a szarvasos képem...
Nomeg az aláírás és a linkek....
http://metal.srv.hu[/url]
Harder
a metal.srv.hu azért nem ment, mert duplán került be a lezáró URL tag

CODE
[url]http://metal.srv.hu[/url][/url]
Anonymous
Aha, thx!
És az miért van, hogy bárhogy megváltoztatom a nevem a "Profil"-nál, nem változik meg.
Úgy szeretném, hogy "DeerhunteR", de nem megy...

Harder, ha ki tudnád törölni a regisztrációmat, hogy újra megcsinálhassam, azt nagyon megköszönném!!
Harder
Szia!

Töröltem az acc-odat ahogy kérted, mail-ben elküldtem a tartalmát hátha kell smile.gif
DeerhunteR
Köszi!
Megcsináltam rendesen, mostmár királyság, hamarosan király avatar-képem is lesz, nekiesek a szarvasos képnek, hogy legyen rajta egy kis deerHUNTER-es beütés biggrin.gif
Harder
Ok smile.gif
Ha kész vagy a képpel küldd el nekem mail-ben és felteszem smile.gif
DeerhunteR
Na, milyen a kép? biggrin.gif
30 másodperces Photoshop "munka"! smile.gif
Harder
Cool smile.gif Honnan jött ez a nick? smile.gif
DeerhunteR
Hát tudod, 2 éve Counter-Strikeozok és hát kellett valami ötletes nick.
Volt a Deerhunter nev? játék, gondoltam, miért ne? smile.gif
Harder
Ja értem, igy már ok köszi smile.gif Én meg már arra is gondoltam hogy netán vadász vagy mifene .. biggrin.gif (game-król nem sokat tudok igy a cim nem volt ismer?s)
DeerhunteR
Ok biggrin.gif
Én se vagyok nagy gémer, néha-néha eljátszogatok kicsit... smile.gif
Harder
árvízt?r? tökörfúrógép (vagy mifene)
Grön
user posted image
goboka
Bocs, édes, de miért húzná le bárki a magát azon a bizonyos helyen.. biggrin.gif
Piszkos a fantáziám? Akkor ez egy szőkes nős vicc, öntik a tudást, folyamatosan...
Nagyon tetszik!!
Grön
biggrin.gif nem huzza le magát, erőlködik, erőlködik, majd sikerül, és lehuzza az eredményt (mondjuk én fel szoktam állni előtte biggrin.gif ) amugy ez az egyik kedvenc smiley-m rolleyes.gif
Grön
biggrin.gif nem huzza le magát, erőlködik, erőlködik, majd sikerül, és lehuzza az eredményt (mondjuk én fel szoktam állni előtte biggrin.gif ) amugy ez az egyik kedvenc smiley-m rolleyes.gif
Grön
Grön
Grön
QUOTE (goboka @ Nov 26 2003, 06:40 PM)
Bocs, édes, de miért húzná le bárki a magát azon a bizonyos helyen.. biggrin.gif
Piszkos a fantáziám? Akkor ez egy szőkes nős vicc, öntik a tudást, folyamatosan...
Nagyon tetszik!!

Grön
biggrin.gif nem huzza le magát, csak erőlködik, erőlködik, aztán sikerül a dolog, azt huzza le (mondjuk én fel szoktam állni előtte biggrin.gif ) amugy ez az egyik kedvenc smiley-im rolleyes.gif
Grön
bakker elnézést, valami nem müködött rendesen.....ennyiszer elküldeni.....Harder légyszi majd töröld ki a másolatokat.. blink.gif
goboka
Annyira jó, hogy ellopom a képlopóval... no ne ijedj meg, viccelek, nem tennék ilyet- csak máshol.
Lehet neked van igazad, bár fura helyzetben csinálja...Ha én ilyeneket tudnék csinálni... messze van még.( nem a kép tartalmára gondoltam biggrin.gif - mielőtt visszalő valaki, bár jól mutatott magyarázat nélkül )
Ja! Az előbb nem működött az üzenetküldő, nem gond, csak jelzem, ha már itt vagyok.
Harder
Ez a gyakorlópálya, itt mehet nyugodtan smile.gif smile.gif smile.gif
Harder
QUOTE (goboka @ Nov 26 2003, 10:18 PM)
Annyira jó, hogy ellopom a képlopóval... no ne ijedj meg, viccelek, nem tennék ilyet- csak máshol.

Nyugodtan el lehet "lopni", mert ez nem lopás, a smilie-k ingyenesek, bármikor lementheted vagy felhasználhatod máshol is smile.gif
Bár a képlopó módszernél egyszerűbb, ha a képen jobbegérrel kattintasz és mentés másként...-t választasz biggrin.gif
goboka
KÖSZ! Azt hittem nem illik. Így hát mentettem- de nem jól hangzott a képlopó, ami van is nekem. Ma sok képet "loptam", gyűjtögetem, szükségem lesz rá még.

Csak Ti ügyesebbek vagytok, én mentettem képet a webhots.com-ról tegnap, ma nem volt időm.Amivel nem boldogulok aSmiley Central, nagyon béna vagyok biztos, a cursor mána már bezzeg ott van a menüsoromban és használhatom, pedig nem is szeretem, amit szeretnék, az meg nem műksz. Majd rájövök erre is biggrin.gif
Nem is rossz ez a kurzor, jól látok vele, jobban, mint a sima vonalakkal... biggrin.gif
Harder
hajrá, ne add fel biggrin.gif
rengeteg szép kép van van a neten, érdemes őket gyűjtögetni smile.gif
Grön
goboka tök jó az avatarod wink.gif
goboka
KÖSZI! Harder rakta fel ügyin, nekem is nagyon tetszik. Elárulom a titkot: goboka= gonosz boszorkány, de jó értelemben, szeretettel kaptam, s megszerettem. Ráleltem végre erre a képre, amin eredetben két boszorkány repült egymás után... biggrin.gif
Grön
QUOTE (goboka @ Nov 28 2003, 04:01 PM)
KÖSZI! Harder rakta fel ügyin, nekem is nagyon tetszik. Elárulom a titkot: goboka= gonosz boszorkány, de jó értelemben, szeretettel kaptam, s megszerettem. Ráleltem végre erre a képre, amin eredetben két boszorkány repült egymás után... biggrin.gif

Öszintén szólva én mindenre gondoltam csak arra nem, hogy goboka= gonosz boszorkány tongue.gif
goboka
Őszintén szólva én sem gondolom, hogy Grön harapása mérgező,.... tudni nem tudom...lehet ez a szerencsém...? tongue.gif
Grön
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Csak annyira mérgező, ammenyire gonosz lehet a egy boszorka tongue.gif
goboka
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Grön
Na ezt ki kell próbálnom mert elrontottam a másik helyen

[COLOR=red]piros[/COLOR=red]
Grön
sad.gif na még egszer piros
Grön
+y biggrin.gif

Végre megtanultam színesen írni

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Harder
biggrin.gif
BlackPrince
Ez nem müxik:))
user posted image
tt@f.hu
Nah ez is próba:))))

CODE
Még ez is:))
  • 1.
  • 2.
  • 3.
Félkövér Dőlt Nah találd ki ez milyen:))
Na egy ki szín:))

Bővítettem az értelmetlen hozzászólások számát biggrin.gif biggrin.gif
Grön
Ez a CODE amugy mire jó? én nem látom sok értelmét blink.gif
Harder
pedig van, nagyon is sok smile.gif
amit a CODE tagok közé teszel, azt nem dolgozza fel a fórummotor, tehát lehet pl. HTML kód, vagy UBB, vagy furcsán tört szöveg stb... marad olyan ahogy te betetted.

pl.
CODE
ez most egy [b]bold-olt[/b] szó lenne, ha nem tettem volna CODE tag-ek közé az egészet
Grön
ahaa smile.gif igymár értem wink.gif
ezért érdemes idejárni, mindig tanul valami újat az ember rolleyes.gif
Harder
[blur=240,10]Motion blur[/blur]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.