Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scifi Kedvelők
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás
gorillala
unsure.gif cool.gif Tavasz óta ahol csak eszembe jutott mindenütt megkérdeztem!
Eddig válasz sehonnan sem jött!! sad.gif

Az első - második - harmadik tipusú találkozások megfogalmazása.

Ki írta? magyar kiadásban Mikor jelent meg? Mely regény v. novella?
mely kiadása - mely oldal .....stb

Mindösszesen Hol olvashatom el MIND A HÁRMAT egy helyen? tongue.gif

Saját könyveim között nem találom mad.gif
SEGÍTSÉG!! wink.gif
goboka
unsure.gif Hali! Tudom mi érdekel, ismerem, de ennyi. A kedvedért végigjártam az elixir.hu oldalt, online könyveket, ott nincs. Csak a google-t ajánlom, keress rá, oszk-ban, biztos megtalálja valahol a kereső. Időhiányos vagyok, ennyi tellett... keress tovább.
gorillala
sad.gif Már kétszer megírtam egy hozzászólást sad.gif

és akkor az OPERA miatt kiestem innen mad.gif

de vissza vissza jöttem és ha a témafigyelővel blink.gif
jövök bekapcsol az OPERA

AMMINDENIÍT biggrin.gif nahát

kösz de hol a google- tongue.gif m?
goboka
Hali!
Ha visszatalálnál a freemail alapján, már megoldódott a gondod! A googl, hát a gépedben keresd meg, vicces vagy, tetszett a privid! biggrin.gif biggrin.gif
Boxer
Scifi, yes!
gorillala
QUOTE(Boxer @ 2005. Mar 9., 10:14)
Scifi, yes!
*

És a kérdésemre tudod a választ? help2.gif
zsola2
ÁÁáá, ő csak itten vidámkodik. smile.gif
gorillala
huh.gif muszály ellenőriznem aktív vagyok? shocked.gif
Mozaik
úgy tűnik. wink.gif
gorillala
QUOTE(Mozaik @ 2005. Sep 21., 13:41)
úgy tűnik. wink.gif
*

4-5 napja semmi emilt nem kaptam a figyelt témákról

valahogy törlődtek a figylések újra beállítottam
remélem jól és itt teszteltem tongue.gif úgyis én indítotam ezt ezt rolleyes.gif
MaRee
Gondoltam fellendíthetnénk kicsit ezt a topicot, szal szereti vki a sci-fi/fantasy filmeket, könyveket ilyeneket?Ha igen, mit és miért? smile.gif
Mellody
gondolkodik.gif
Én csak a matrixot szeretem nem tom az mennyire fantasy.
Meg a sebességmániás, jövőben játszódós, hiper-lehetetlen-karatés
illetve a 25. századi atomfegyveres filmeket.
Meg a spongyabobot!! A film a legjobb, de láttam az első 78 részt párszor. Komolyan nagyon jó, be is tiltották egyszer.
MaRee
A matrix az sci-fi.A spongyabobnak pedig semmi köze se a sci-fi-hez, se a fantasy-hez, az csak 1 rajzfilm.Fantasy alatt értem pl Tolkient(Gyűrűk Ura), sci-fi alatt pedig pl. a Star Wars-ot, csak hogy pár ismertebbet említsek crazy.gif
saxus
Babylon 5-t ismeri valaki? tongue.gif

Könyvben meg:
- Frank Herbert Dűne univerzuma (+ a fia által kiegészítések is tetszenek, csak mások)
- Asimov Alapítvány-Birodalom-Robot univerzuma
- (nem Sci-Fi, de) George Orwell: 1984, Állatfarm
- Ian Watson Warhammer 40.000 univerzuma (csak elkezdtem, de eddig tetszett)
- stb smile.gif

Mondtak még egy párat, amit valószínűleg el kellene olvasnom, de ahhoz elő kellene kerítenem az IRC logokat.

Most perpill ezek vannak folyamatban, hol ez, hol az.
MaRee
Saxus! Te vagy az én emberem! biggrin.gif Én élek-halok a Warhammer 40.000 univerzumért, én is olvastam Ian Watson teljes univerzumát.Olvasd végig, megéri!Ha netalán vkit érdekel a wh40k univerzum, irhatok róla egy kicsit, elég tág ismereteim vannak biggrin.gif
Amiket én olvastam:
Sci-fi:
-Ian Watson Teljes Warhammer Univerzuma (ez 6 regény) - warhammer 40k
- Dan Abnett: Első és egyetlen -warhammer 40k
-Michael Reaves: Vadászó Árnyék - Star Wars
Fantasy:
John Caldwell: A telejes Káosz ciklus (ez kb 10 regény)
Tolkien: Gyűrűk Ura 1-2-3
+vmi Forgotten Realms regény, nem emléxek a nevére.
saxus
Mondjuk eddig nagyon nem mélyedtem még bele, csak betáraztam és beleolvastam. Most Asimov Kavics az égben című művét olvasom. Ez előtt meg a Dűne eretnekei-t olvastam el Frank Herbert-től. (A corrini csatát leszámítva már az összes Dűne járt nálam, amit kiadtak keménykötésben).

Egyébként tudom javasolni, hogy nézzetek körül a Szukits kiadónál, azok foglalkoznak mostanság ezekkel a könyvekkel. Legalábbis jópárezer forintot költöttem már Szukits-s könyvekre.
Szukitskiado.hu

Tudtok még jó könyveket, meg esetleg kiadót, ahol érdemes körbesasolni?
MaRee
Itt van egy rakat jó könyv tongue.gif
gina
Hatalmas rajongója vagyok William Gibson könyveinek, főleg a Neurománc sorozatnak, de mindig érdekes témát talál magának a pasas, ilyen volt pl az Idoru is.Ajánlom minde sci-fi kedvelőnek,aki még nem ismeri.
Mellody
Könyvet? Olvasni? ninja.gif
Tirion
S2gg, sajnos nem ismerem őt. Bár én inkább a fantasy felé húzok. smile.gif
Mellody, az elvetemültebbek szoktak olyat smile.gif

Emlékeim szerint az utolsó sci-fi amit olvastam az Szergej Sznyegovtól az Istenemberek1-2 volt. Ajánlom én is mindenkinek. smile.gif
gina
QUOTE(Mellody @ 2006. Apr 14., 19:17)
Könyvet? Olvasni? ninja.gif
*

most kicsit off leszek:

ez a baj veletek mai srácokkal, h mindent megkaptok pillanatok alatt,ott van az arcotokba a szélessávú net tizedmásodpercek alatt, és fogalamtok sincs milyen érzés bemenni egy könyvesboltba,nézegelődni akár órákig,vagy fűzni az ismerőst,h adja már kölcsön a féltve őrzött könyvét,amit már sehol sem árulnak. smile.gif
de hát sebaj,nektek másfajta kultúrátok lesz már. Jaj,és mielőtt Mellody azthinnéd ezt most neked céloztam vagy sértegetni akarlak,szólok h nem,hanem úgy általában értem.És akinek nem inge nem veszi magára smile.gif
Rendo
Én most egy Stanislaw Lem antológia első részét olvasom. Qrva jó.
Aztán még amit nagyon szeretek az a Randevú a rámával Arthur C. Clarke-tól. Ha tudjátok mindenképpen szerezzétek meg mert, nagyon ott van.
Fixer
A Galaktikát olvassa valaki?
Egyébként most fejeztem be Asimovtól a Halhatatlanság halála c. könyvét. Nem valami nagy szám. Most nem tudom melyik könyvet olvassam ki... Valószínűleg ez, ez, ez, vagy ez lesz a következő áldozat. Ti melyiket ajánlanátok?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.