befejeztem most reggel az install, nem volt vele kulonosebb gond
http://free.srv.hu/m/a/mambika/feltoltottem a fajlokat, elinditottam a webes install-t, azt vegignyomtam, a vegen ami kodot kiirt alul, azt copypasteltem es egy configuration.php nevu fajlkent feltoltottem a szerverre.
Az installation konyvtarat toroltem.
a folap mukodik, az admin mukodik
amivel gaz van, az a hirek felvetele, szerintem vmi el van cseszve az sql-ben
felveszek egy hirt - ez még megy, el lehet menteni, megjelenik a listában
amikor "published" nyomok neki - na itt van gaz, mert nem lehet, illetve nem csinal semmit
ha megint bele akarok menni az elobb felrakott cikkbe, mar nem enged, helyette ezt a hibauzenetet dobja:
You must add a category for this section first.
DB function failed with error number 1146
Table 'mambika.mos_' doesn't exist SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, u.name AS editor,COUNT(DISTINCT s2.checked_out) AS checked_out, COUNT(DISTINCT s1.id) AS num FROM mos_categories AS c LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_ AS s1 ON s1.catid = c.id LEFT JOIN mos_ AS s2 ON s2.catid = c.id AND s2.checked_out > 0 WHERE section='' GROUP BY c.id ORDER BY c.ordering, c.name LIMIT 0,10
mattil
azt tudom most hirtelen javasolni, hogy a lapon ott van az 1.0.3-as verzio is csomagolva, probald meg azt feltenni. egyelore nem tudom eldonteni mi lehet a gond, emlekeim szerint en mar tettem fel az 1.0.4-es csomagot is es nem volt gond, de ez nem 100%.
ha az 1.0.3-assal is ugyanilyen gondok lesznek, akkor viszont az srv.hu ludas amin meglepodnek, mert a regebbi installom meg még működik náluk.
most ennyit tudtam segíteni, rohannom kell melózni, legyetek rosszak majd napközben jelentkezek.