siker, nagyon köszi!

mostár bemásolom csak hogy sírj

így hogy megy az each, már nem is kell a content_image_ sallang, csak már mindenféle kerülőúton próbálkoztam vele és nem láttam át, mit hogy kéne.
annyit csinál a cuccos, hogy van egy kép az oldalon, és ha fölé állsz, akkor ráanimálódik egy opacity-s inner shadow effekt(az most nincs a lenti kódban, csak a fv. hívása) és még arra rájön vertikálisan középre egy fekete hátterű csík, amin megjelenik a "részletek" felirat. és ezek a dolgok js-ből generálódnak, viszont a html-ből szedi ki az infokat hozzá: href-et, rel-t meg az anchor text-et.
már annyit változott amúgy a kód az elejéhez képest, hogy tuti lehetne 100X egyszerűbben, simán csak a html-t formázni meg animálgatni egymás fölé, de már tökéletesen megelégszem ezzel a js által generált katyvasszal, szóval, köszöntem szépen mégegyszer

CODE
/* --- photo link --- */
$(".photo_link_invisible").css({"display":"none"});
function photo_link()
{
$.each($(".content_image"), function(){
$(this).hover(
// mouseover
function()
{
var url = $(this).children("a").get(0).getAttribute("href");
var txt = $(this).children("a").html();
var rel = $(this).children("a").get(0).getAttribute("rel");
// call inner shadow effect
inner_shadow_effect();
$(this).stop().animate({"opacity":"0.7"}, 100);
$(this).append("<span class='content_img_txt'><a class='dyn_link' href='" + url + "' rel='" + rel + "'>" + txt + "</a></span>");
$(".content_img_txt").css({"position":"absolute","display":"block", "text-align":"center","opacity":"1","top":"100px","left":"0px","z-index":"101","width":"360px","height":"40px","line-height":"40px","background":"#112","font-size":"1em"});
$(".content_img_txt a.dyn_link").css({"display":"block","background":"#112","color":"#ddd","font-variant":"small-caps","letter-spacing":"2px"});
},
// mouseout
function()
{
$(this).stop().animate({"opacity":"1"}, 200);
$(".inner_shadow_effect").remove();
$(".content_img_txt").remove();
}
); // hover function
}); // each function end
} // photo link
/* --- photo link end --- */