Project oldal
pLogWorld
| QUOTE (Harder @ Jul 25 2004, 12:04 AM) |
| nekem is ez meg a wordpress tetszik legjobban, jó kis cuccok.. reméljük nemsokára "vki" indit egy ilyen témájú lapot ... |
| QUOTE (Harder @ Jul 25 2004, 12:04 AM) |
| nekem is ez meg a wordpress tetszik legjobban, jó kis cuccok.. reméljük nemsokára "vki" indit egy ilyen témájú lapot ... |
| QUOTE (Harder @ Jul 24 2004, 10:04 PM) |
| QUOTE (zsola2 @ Oct 28 2004, 07:11 PM) |
| biztos valami html-es template van rajta nem? szedd ki a hivatkozást abból, és lám, ki is van kapcsolva. Favágó módszer. |
| QUOTE (Harder @ Oct 28 2004, 07:23 PM) |
| Azt nem tudom hol kell kikapcsolni, viszont ha esetleg amiatt kell hogy ne spamolják be a blog-odat, akkor keress rá a "wordpress comment"-re a google-ba, az első 1-2 találat között lesz olyan módszer, amivel meg lehet akadályozni. |
| QUOTE (TLoF @ Oct 28 2004, 06:37 PM) |
| Ha akarod, kaptok a tutorial.hu -n szekciót, meg ilyeneket. |
| QUOTE (Harder @ Oct 28 2004, 08:01 PM) |
| Mi van itt kéremszépen, miről meg a csevej?? |
| QUOTE (Harder @ Oct 30 2004, 08:23 PM) |
| Még nem láttam (illetve csak mikor az itteni linkre kattintottam), de kicsit wikis feelingje van |
| QUOTE (Harder @ Oct 29 2004, 08:34 AM) |
| Csak költői kérdés volt, nem szó szerint értettem.. nyilvánvaló hogy elolvastam a topicot, ha már egyszer hozzászóltam. Egyébként mindenféle - a lap témájába illeszkedő - leírást szívesen veszek (amennyiben megüt egy bizonyos színvonalat), ellenőrzés után a szerző nevével és forrásmegjelöléssel kiteszem a lapra. A programozási részeket meg TLoF ellenőrzi, ha azt mondja vmit ne rakjak ki, nem fogom. Nem tudom a cms.tutorial.hu cím alatt mire gondoltál, de szerintem a tutorial.hu -> webszerkesztés -> Portal, CMS, forum témakörben ez is benne van, új témát vagy új lapot ennek tökfelesleges csinálni, mert csak "újra feltalálnánk a spanyolviaszt". |