Help - Search - Members - Calendar
Full Version: offtopic
photoshop és webszerkesztés - tutorial.hu > www.tutorial.hu > Gumiszoba, próbálkozások, gyakorlás
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
Harder
LOL biggrin.gif Még jó hogy az én nickem senkiére nem hasonlit itt. biggrin.gif biggrin.gif
toxin
very off

A voksomat a b. pontra teszem biggrin.gif vadásszuk le a Nekromantákat evil.gif ugye Raistlin ? jaj látom már feketeköpenyes vagy a képen akkor csak vicceltem unsure.gif
BlackY
QUOTE (toxin @ Nov 9 2004, 08:32 PM)
very off

A voksomat a b. pontra teszem biggrin.gif vadásszuk le a Nekromantákat evil.gif ugye Raistlin ? jaj látom már feketeköpenyes vagy a képen akkor csak vicceltem unsure.gif

very off
A környezet-szennyező anyagokat is le kéne vadászni smile.gif

BlackY != BlackPrince
BlackPrince
QUOTE (BlackY @ Nov 9 2004, 08:38 PM)
BlackY != BlackPrince

Szerencsere smile.gif En nem lenni nekromanta, monnyuk blacky se biggrin.gif
BlackY
QUOTE (TLoF @ Nov 10 2004, 01:26 PM)
Feljebvalót megverni igen rossz kimenetelű főtárgyalást jelent.

Ez általában igaz. De ha a célszemély feljebbvaló egy feljebbvalója a haverod, akkor semmi gond smile.gif

BlackY
toxin
OFF: Imádom az offba átmenő topikokat evil.gif

És ha a célszemély feljebbvaló haverja a feljebbvalója feljebbvalójának? tongue2.gif biggrin.gif

Én kérek elnézést smile.gif
BlackPrince
Ez nekem 3 ora esti alvas utan sok smile.gif 5x ovlastam de nemertem, na majd kialszom magam aztan nekifutok megin biggrin.gif
BlackY
Toxin:

Ha a feljebbvaló (most már ellenség) feljebbvalójának (haver) feljebbvalójának (I. ből következően ellenség) feljebbvalója haver?
Akkor valószínűleg már valami nagy cégről/társaságról beszélünk, mert általában nem nagyon van az embernek 2-3nál több feljebbvalója smile.gif

BlackPrince (!= BlackY):
Aludd ki magad, utánna majd megérted a gyönyörűen megfogalmazott filozófiai alaptételeinket smile.gif

BlackY
BlackY
Na most van gáz...
Ez elvileg az OFF-topic, tehát a topic címéhez kapcsolódó cuccról (off-topic smile.gif ) elvileg nem lehetne beszélni... Értitek a logikám? Nem... Hát jó smile.gif

Na szal: Harder, ezt nem kéne átrakni pl. a Moderálátlan fórumba (Dühöngő?), egy off-topic topic-nak sztem. ahhoz több köze van, mint a Webprogramozáshoz smile.gif

BlackY
Harder
De jobb helyen lenne ott, viszont TLoF csinálta és nem akarok belenyúlni a munkájába. smile.gif Majd jön, lát, dönt, elválik hol marad a topic. smile.gif
toxin
Pedig majdnem sikerült megölni egy topikmacit unsure.gif evil.gif

OFF biggrin.gif

És akkor fogtam XAMPP-ot de a ZendStudio-val nem sikerült a debugger belövése, szóval jó ez a XAMPP de mégse müxik, most akkor mi van, az XAMPP-ban nem lehet debuggolni a localhost-ról Zend-el? Valaki nem tudja?

OFF
TLoF
Nem akarom elrani innen, mert igy hátha feltünik annak aki csak anyázni akar. meg itt mindig a tetőn marad, mert mostmár kivagdosom a fölösleges dolgokat a topicből ott ahol nagyon elmentünk másfele.
BlackY
Hi!

Ezt a fórum leírást:
QUOTE (Gyik.com fórum)

Ezt a részt azért nyitottam, hogy akinek még ismeretlen a "phpBB" típusú fórumok felülete, bátran próbálkozzon, irjon teszt üzeneteket, nyisson új topic-okat stb. - és itt biztos senki nem fog ezért csúnyán nézni rá smile.gif

Nem kéne lecserélni? smile.gif

Csak most ahogy ránéztem furcsának tűnt...

BlackY
Harder
jogos.. smile.gif furcsa hogy eddig senkinek nem tűnt fel. smile.gif
BlackY
biggrin.gif
cannaris
apropo megmondjatok ki mivel foglalkozik???
en mondjuk 7. osztalyos tanulo vagyok(ha vki nem tudna alltalanosban biggrin.gif )
LeGaS
QUOTE (cannaris @ Nov 22 2004, 04:16 PM)
apropo megmondjatok ki mivel foglalkozik???
en mondjuk 7. osztalyos tanulo vagyok(ha vki nem tudna alltalanosban biggrin.gif )

Tényleg ? Én meg 8. osztályos.
Sokan mondják, hogy koromhoz képest tök okos vagyok (webes területen).
Most még okosabb leszek, PHP ! cool.gif biggrin.gif
toxin
offtopic.gif teccikerteni.png reclamao.gif
LeGaS
QUOTE (toxin @ Nov 22 2004, 04:47 PM)

sorry.gif sorry.gif
cannaris
nah jovan nem akartam elkanyarodni megint a fo tematol csak abban a perceben ihletet kaptam es le kelett irnom tongue.gif amugy Skullkid telleg okos vagy ha telleg 8. os vagy
LeGaS
Szerintetek egy ilyen motor megírása mennyibe kerül ?

Mert van egy gyerek, aki azt mondta hogy meg tudná írni, 150.0000 Ft-ért csinálná meg.
Na menjen a....

Na szal véleményt kérek. smile.gif
LeGaS
QUOTE (toxin @ Nov 22 2004, 04:47 PM)

De várjá, hát ez off topic.
Szal lehet írni egy-két hülyeséget. tongue.gif
toxin
minden további jogot megkapnál a motorra, vagy csak egy példányát vásárolnád meg pl. ipb ?
LeGaS
QUOTE (toxin @ Nov 22 2004, 06:17 PM)
minden további jogot megkapnál a motorra, vagy csak egy példányát vásárolnád meg pl. ipb ?

Ennyiért már gondolom hogy az egészet.
toxin
szerintem meg a megírás + kapnál egy példányt belőle, a listád alapján egy http://jox.hu/ szintű motort képzelj el szerinted aki ezt megírta mennyiért mond le róla?
BlackY
Alapvetően még különsebben rohadt nagy meló nem lenne (nem túlhajtott tempóban (napi 1/2 - 1 óra) nagy részét meg lehetne írni,
VISZONT!
Az IPB-vel való összeműködés már egy fokkal neccesebb. Igazából egy fix rendszerbe beleolvasztani egy másik fix rendszert baromi nehéz...

Ezért van az, hogy ha a különböző portál/CMS rendszerekbe beleraknak egy adott fórummotorhoz tartozó háttércuccot, az nagyon nagy hír smile.gif

BlackY
LeGaS
QUOTE (BlackY @ Nov 22 2004, 06:32 PM)
Alapvetően még különsebben rohadt nagy meló nem lenne (nem túlhajtott tempóban (napi 1/2 - 1 óra) nagy részét meg lehetne írni,
VISZONT!
Az IPB-vel való összeműködés már egy fokkal neccesebb. Igazából egy fix rendszerbe beleolvasztani egy másik fix rendszert baromi nehéz...

Ezért van az, hogy ha a különböző portál/CMS rendszerekbe beleraknak egy adott fórummotorhoz tartozó háttércuccot, az nagyon nagy hír smile.gif

BlackY

Aha, az IPB-s dolgot ő is megemlítette. smile.gif
LeGaS
QUOTE (toxin @ Nov 22 2004, 06:23 PM)
szerintem meg a megírás + kapnál egy példányt belőle, a listád alapján egy http://jox.hu/ szintű motort képzelj el szerinted aki ezt megírta mennyiért mond le róla?

Nem tudom mennyiért mondana le róla, de ma írtam a terminal.hu fórumára és küldött Zsolti (jox.hu motor írója) egy mailt, hogy jó lenne-e nekem a motor.

Hát én nemmel válaszoltam (mondjuk jó motor), megmutattam neki mire gondolok, azt azóta még nem válaszolt.

De nem hiszem hogy ő milliókért adná a motort. smile.gif
Harder
Ő 250-ért adja a motort.

Egyébként meg a 150.000 még nem is drága ... jó, most tudom hogy neked ez soknak tűnik, de ingyen nem adnak semmit, és ha belegondolsz hogy ebből esetleg meg is kell élni, családot eltartani stb... egy JÓ portálmotor elkészítése nem 1-2 hét alatt van meg..
BlackY
Ráadásul a 150-re még rájön egy design...
Azoknak az áráról Harder nyilatkozik ha akar...
Mindenesetre ahogy eddig játszogattam designosdit baromi nagy meló, ráadásul még rengeteg idővel is csak nagyon-nagyon-nagyon felfelé becsülve közepeseket tudtam alkotni, szal nem kis péz smile.gif

BlackY
toxin
IPB:

License options
We offer two types of license:

Yearly license $69.95
Lifetime license $199.00

--

Mondtam én hogy milliók ?? Arra voltam kiváncsi te menyiért vállnál meg tőle? smile.gif a jox-ot én 300-ra saccoltam
BlackY
Ráadásul 200 $-ért (200 * 250 = 500 ropi) bárki más is megveheti smile.gif

BlackY
LeGaS
QUOTE (Harder @ Nov 22 2004, 06:56 PM)
Ő 250-ért adja a motort.

Egyébként meg a 150.000 még nem is drága ... jó, most tudom hogy neked ez soknak tűnik, de ingyen nem adnak semmit, és ha belegondolsz hogy ebből esetleg meg is kell élni, családot eltartani stb... egy JÓ portálmotor elkészítése nem 1-2 hét alatt van meg..

A 150 az tényleg nem, csak egy nullát a végéről lefelejtettél.
LeGaS
QUOTE (toxin @ Nov 22 2004, 07:02 PM)
IPB:

License options
We offer two types of license:

Yearly license $69.95
Lifetime license $199.00

--

Mondtam én hogy milliók ?? Arra voltam kiváncsi te menyiért vállnál meg tőle? smile.gif a jox-ot én 300-ra saccoltam

Jaa, hogy én mennyiért.

Tekintettel arra, hogy az admin tulajdonságait nem tudom, és keveset is néztem, de azért tetszik.

Sokat tud, én olyan háát 200-300 ezer környékén adnám el.
Harder
Jaaaa, hogy 1.500.000-ért?? Bocsi de nagyon megtévesztő volt az összeg ahogy írtad, rossz helyen volt a pont. ("150.0000 Ft-ért csinálná meg")
1.5 millió tényleg sok érte.

Nem akarlak megbántani, de szerintem ebből vmi ingyen CMS lesz, inkább abba fektess energiát hogy azokat kezd el tesztelni, melyik hogy tetszik. Ha találsz egy közel megfelelőt, akkor még mindig beszélhetsz programozókkal, hogy mennyiért módosítják, szabják testre. Szerintem így olcsóbban jössz majd ki.
toxin
biggrin.gif 1.5 millka shocked.gif hoppá én is elnéztem, bocsi mindent 150-re írtam,

én 1 milláért olyat rityentek neked hogy ihaj tongue2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
BlackY
LOL...
Úgy birom az ilyeneket, hogy egy fél topicig nézi, hogy rossz dologról beszélünk, de nem szól...
Amúgy ha 1,5 millát kér, akkor balta.gif furesz.gif evil.gif

BlackkY
LeGaS
Én voltam a ludas, mert rossz helyre írtam a pontot. biggrin.gif
Egy másik gyerek meg 500e ft-ért.

Amúgy van egy nagyon jó haverom...Elvileg megcsinálja lazán és olcsón. evil.gif
cannaris
tud valamit a csavó biggrin.gif
Archie
nagyon komoly!!! biggrin.gif
cannaris
nem tudom rooly hogy birod az MSN explorert

meseld mar el
Archie
jujj!!!! biggrin.gif
Archie
QUOTE(cannaris @ 2004. Dec 23., 15:02)
Fogod a radirt es kiradirozod ami nem kell biggrin.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Archie
QUOTE(BlackY @ 2004. Dec 23., 19:24)
toddslim:
Én ilyet tuti nem mondtam, mert még életemben nem használtam FW-t... smile.gif

BlackY
*

hihi!!!
ez tetszik... biggrin.gif
cannaris
ArChiE  Hozzászólás Ma, 19:31

QUOTE(BlackY @ 2004. Dec 23., 19:24)
toddslim:
Én ilyet tuti nem mondtam, mert még életemben nem használtam FW-t... smile.gif

BlackY
*

hihi!!!
ez tetszik... biggrin.gif

ez olyan mint a vidampark biggrin.gif

ui: hogy tok rendesen idezni?
Archie
QUOTE(cannaris @ 2004. Dec 23., 19:46)
ez olyan mint a vidampark biggrin.gif

ui: hogy tok rendesen idezni?
*

nem értem a kérdést... gondolkodik.gif
cannaris
vesd ossze az enyemet a teiddel es egybol latszik a kulombseg
Archie
QUOTE(cannaris @ 2004. Dec 23., 19:56)
vesd ossze az enyemet a teiddel es egybol latszik a kulombseg
*

a hozzászólás alján jobb oldalon a QUOTE gomb legyen "pozitív módban" aztán REPLY gombra kattansz és kész...
cannaris
QUOTE(ArChiE @ 2004. Dec 23., 20:00)
a hozzászólás alján jobb oldalon a QUOTE gomb legyen "pozitív módban" aztán REPLY gombra kattansz és kész...
*

vazze ertem, kocce biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Archie
QUOTE(cannaris @ 2004. Dec 23., 20:02)
vazze ertem, kocce biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

nincs mit... örülök, hogy sikerült... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.