cyberde
2003. May 26., 00:48
1.
valami rumli lehet az orabeallitassal, mer'hogy az adatoknal beallitottam a gmt +1 ...budapest..., megis kesik egy oraval a hozzaszolasom :?
>>>time servers<<<
ha ez segit innen lehet valogatni 8)
Harder
2003. May 26., 09:05
Amikor regisztrálsz, +2 órára van állítva, direkt azért hogy jól jelenítse meg az id?t
A profilban tudod módosítani utólag
Thx a címet, mindjárt megnézem!
A képet nemsokára beállítom neked, észre fogod venni
Harder
2003. May 26., 09:10
Így megfelel a kép?
Anonymous
2003. May 26., 09:32
| QUOTE |
Így megfelel a kép?  |
THX
azert ez, mer'hogy ugytunik szereted az allatokat 8)
Harder
2003. May 26., 09:37
Igen, szeretem ?ket
Majd még b?vítem az avatar galériát, van esetleg ötlet hogy milyen téma kéne még? (auto, motor stb..?)
cyberde
2003. May 26., 09:37
| QUOTE |
| QUOTE | Így megfelel a kép?  |
THX
[img]http://www.smilies-world.de/Smilies/Smilies_Animals_1/elefant.gif[/img]
azert ez, mer'hogy ugytunik szereted az allatokat 8) |
elfelejtettem bejelentkezni, ill, ha email iranyit ide nem ker bejelentkezest
Harder
2003. May 26., 09:39
Én alul be szoktam pipálni bejelentkezéskor hogy jegyezze meg a dolgot, és IE 6.0-val jövök általában, igy nem szokott ilyen gondom lenni
lehet hogy függ a böngész? vagy a levelez? progitól is, csak erre tudok gondolni
cyberde
2003. May 26., 09:40
| QUOTE |
Igen, szeretem ?ket
Majd még b?vítem az avatar galériát, van esetleg ötlet hogy milyen téma kéne még? (auto, motor stb..?) |
penz, auto, nok, sex, a tobbi mar csak 2.lagos
Harder
2003. May 26., 09:54
volt egy érzésem hogy ezek a kategóriák az els?k között lesznek
cyberde
2003. May 26., 09:55
| QUOTE |
Én alul be szoktam pipálni bejelentkezéskor hogy jegyezze meg a dolgot, és IE 6.0-val jövök általában, igy nem szokott ilyen gondom lenni
lehet hogy függ a böngész? vagy a levelez? progitól is, csak erre tudok gondolni  |
en egy surf secret nevu cuccal dolgozok, ami viszont minden kilepeskor, ill beallitastol fuggoen vmikor legyalul minden -altalam beallithato- netes "szemetet" eg. kuki, temp int files, stb...
http://www.surfsecret.com/
cyberde
2003. May 26., 09:57
| QUOTE |
volt egy érzésem hogy ezek a kategóriák az els?k között lesznek  |
:idea:
Harder
2003. May 26., 10:31
| QUOTE |
en egy surf secret nevu cuccal dolgozok, ami viszont minden kilepeskor, ill beallitastol fuggoen vmikor legyalul minden -altalam beallithato- netes \"szemetet\" eg. kuki, temp int files, stb...
http://www.surfsecret.com/ |
igy már értem a dolgot, akkor ne is csodálkozz ha újra be kell lépni, hisz törli a fórumhoz tartozó cookie-kat is
esetleg ha van olyan opció benne, hogy kivételek, és oda beteheted a forumot hogy ne kelljen mindig ki/be lépegetni
cyberde
2003. May 27., 18:03
keves a cikk :oops:
nekem ugy tunik, mintha a toben itt lennenek a "gyoker"

brigadbol, bar leellenorizni mar nem tudom :x , + -ha nem erzeki csalodas- a dc++ magyarositoja is, evvel nem lehetne kezdeni valamit ?
Harder
2003. May 27., 18:05
Mire gondolsz, illetve kire? (úgy tudom Nomád magyarosította a DC++-t)
cyberde
2003. May 27., 18:19
Harder
2003. May 27., 18:25
aham, igy már értem kire gondoltál

Sajnos tomcs-t nem ismerem, biztos a DC-s rész miatt regisztrált, de még nem írt ide.
Ha van bármiféle ötleted, hallgatom

, nem zárkózok el semmi el?l
Harder
2003. May 27., 18:38

:D:D
cyberde
2003. Jun 3., 23:13
udv harder :wink:
llehet, hogy a velemenyek topikban mar irtak

, de ez a szurke alapszin a lapon, eleg gaz ! :roll:
sz@rul nez ki m$ ie-el, konkvajerrel, mozillaval, operaval. (massal nem probalkoztam)
ahogy itt olvasgatok, ugy tunik, grafikailag van nemi pallerozottsagod
raereszthetned :idea:
Harder
2003. Jun 3., 23:16
szürke alapszín, hol?

most vagy nagyon félreértek valamit, vagy nagyon mást látok a monitoron

Mire gondolsz pontosan, melyik részre?
cyberde
2003. Jun 3., 23:26
| QUOTE |
szürke alapszín, hol? most vagy nagyon félreértek valamit, vagy nagyon mást látok a monitoron Mire gondolsz pontosan, melyik részre? |
www.gyik.com :roll:
Nekem még hiányzik az is, hogy alapból meg tudjam határozni miképp jelenjenek meg az üzenetek!
Mire is gondolok:
Most ha azt akarom hogy a legutolsó hozzászólás legyen legfelül, le kell menjek az oldal aljára átváltanom arra hogy újak el?l, és a mehet gombra kattintani...
Jó lenne ha kiválasztható lenne, hogy mi legen az alpértelmezett.
Jó ez a rend, ha el akarom olvasni az elejét?l az új témákat, viszont ha már egy témát ismerek, szeretem az új hozzászólásokat legel?l látni...
Lehetséges ez?
Esetleg segíthetek is meghackelni a fórumot...
-Mr-
Harder
2003. Jun 3., 23:35
Huhh.. akkor neked valami nagyon másképp jelenik meg, mert gyakorlatilag csak a "fémes" hatású csöveken meg kis képeken van szürke, a honlap háttérszíne, a menük háttérszíne illetve a lap közepe (tartalom) is zöld, persze különböz? árnyalatokban. Vagy mondjuk egy zöldes-szürkébe még kiegyezek, de csak enyhe szürkével
végül is mindegy milyen szín, a lényeg hogy köszi a véleményt, de nincs tervbe véve a lap grafikai módosítása, talán majd egyszer kés?bb, de akkor full redesign lesz (ha nagyon unatkozom

)
Harder
2003. Jun 3., 23:38
| QUOTE |
Lehetséges ez?
Esetleg segíthetek is meghackelni a fórumot...
|
Persze hogy lehetséges, csak akkor egy kis helpet kérek mert g?zöm nincs mit kéne csinálnom vele
Harder
2003. Jun 3., 23:40
Amúgy kerestem már ilyen hack-et hozzá, de sajnos nem találtam, és az egész neten eddig összesen egy fórumot láttam ahol default fent voltak az új üzenetek, sajnos nem tettem el a címét (melóhelyen).
Ok! Megbeszéltük
Letöltöm a forum forrását és rákukkantok...
-Mr-
cyberde
2003. Jun 3., 23:44
| QUOTE |
Huhh.. akkor neked valami nagyon másképp jelenik meg, mert gyakorlatilag csak a \"fémes\" hatású csöveken meg kis képeken van szürke, a honlap háttérszíne, a menük háttérszíne illetve a lap közepe (tartalom) is zöld, persze különböz? árnyalatokban. Vagy mondjuk egy zöldes-szürkébe még kiegyezek, de csak enyhe szürkével
végül is mindegy milyen szín, a lényeg hogy köszi a véleményt, de nincs tervbe véve a lap grafikai módosítása, talán majd egyszer kés?bb, de akkor full redesign lesz (ha nagyon unatkozom ) |
vudu3 + filipsz105s ??? :?:
vagy
bba radeon 9000pro + ua az a filipsz ??? :?:
na majd radugom a laptopot, megnezem tft-n is, mert szvsz ez kajak szurke !!! :!:
Harder
2003. Jun 3., 23:48
Asus V7700 Geforce2 GTS 32MB + Samsung 959NF, de valszeg visszateszem a Matrox G400-amat, mert annak mégiscsak jobb a képe
Harder
2003. Jun 3., 23:49
| QUOTE |
Ok! Megbeszéltük
Letöltöm a forum forrását és rákukkantok...
-Mr- |
Ok, thx!
gorbeats
2003. Jun 4., 05:43
Jelenetem nekem is csontszürke...és nem zöldes vagy ilyesmi...szürke-szürke..
Ja és nekem is bántja a szemem,csak már megint szemérmesen nem mertem szólani. Néztem Netscape-el és IE6-tal is...
Nem tudom, ki, hogy van vele, de engem egyszer?en az ?rületbe kerget, hogy ahányszor felmegyek a gyik.com-ra, akkor mindig jön a felhasználó kiválasztása, majd ahány linket követek az oldalon, annyiszor.
Normális ez így? Mozilla 1.3.1-et használok.
(gondolom a cookie kezeléssel lehet valami gáz, de csak itt csinálja)
Harder
2003. Jun 4., 08:32
Szia Bigi!
Pontosan mit csinál? mert még nem találkoztam ezzel a hibával

Ablakot dob fel vagy ilyesmi?
| QUOTE |
Szia Bigi!
Pontosan mit csinál? mert még nem találkoztam ezzel a hibával Ablakot dob fel vagy ilyesmi? |
Mindig ad egy barátságos ablakot, hogy válasszam ki a felhasználót a kett? bigi közül
.
Mivel regisztráltam magam a fórumban és a Mamboo-ban is, nem lehet, hogy ez okozza a gondot?
Harder
2003. Jun 4., 08:44
| QUOTE |
Jelenetem nekem is csontszürke...és nem zöldes vagy ilyesmi...szürke-szürke..
Ja és nekem is bántja a szemem,csak már megint szemérmesen nem mertem szólani. Néztem Netscape-el és IE6-tal is... |
Máskor nyugodtan mondd amit gondolsz, nem szoktam megsért?dni a kritikán
A visszajelzések kapcsán ami olyan, azt szoktam javítani, ami meg nem olyan, arra max azt mondom hogy ilyesmi a közeljöv?ben nem lesz - de mindenképp elraktározom ezeket az ötleteket, véleményeket is a kés?bbiekre
A design, a színek (általánosan) meg mindig olyan dolog, hogy van akinek tetszik, van akinek nem vagy csak kevésbé, de hát mindenkinek más az ízlése és én annak is örülök ha valaki azt mondja el, mi nem tetszik a lapban - ebb?l lehet tanulni, a dícséretb?l nem
Harder
2003. Jun 4., 08:48
| QUOTE |
| QUOTE | Szia Bigi!
Pontosan mit csinál? mert még nem találkoztam ezzel a hibával Ablakot dob fel vagy ilyesmi? | Mindig ad egy barátságos ablakot, hogy válasszam ki a felhasználót a kett? bigi közül .
Mivel regisztráltam magam a fórumban és a Mamboo-ban is, nem lehet, hogy ez okozza a gondot? |
Jééé, mindig hallok valami újat, err?l még nem hallottam
:D De bizisten megnézem hogy mi okozhatja, kipróbálgatok pár dolgot, hátha nálam is produkálja a jelenséget
a fórum és a mambo nem okozhatja, 2 teljesen külön rendszer, semmi közük egymáshoz, még csak nem is egy adatbázisban futnak, szal szerintem ez nem lehet gond.
Megoldódott, én is el?bb írtam, mint gondolkodtam.
Mozilla sütikezel?jéb?l töröltem az összes gyik.com -os részt és jó lett, viszont ha a mamboo-ba is belépek, akkor visszatér a régi hiba, így valószínüleg ennél a résznél akar valami.
Ezt még nálam sem csinálta, pedig én is mindig mindenhova be vagyok jelentkezve
Harder
2003. Jun 4., 12:04
Szerintem a mozilla vacakolhat valamit, mert ezekkel a böngész?kkel és oprendszerekkel biztos nincs gond (ezekkel teszteltem)
Win2000 / 5.5
WinXP / 6.0, Opera 6.05, Opera 7.x (kivéve 7.11)
Mandrake 9.0 és Suse Linux 8.1 alatt mindennel amit csak találtam (Opera, Konqueror stb..)
| QUOTE |
Szerintem a mozilla vacakolhat valamit, mert ezekkel a böngész?kkel és oprendszerekkel biztos nincs gond (ezekkel teszteltem)
Win2000 / 5.5
WinXP / 6.0, Opera 6.05, Opera 7.x (kivéve 7.11)
Mandrake 9.0 és Suse Linux 8.1 alatt mindennel amit csak találtam (Opera, Konqueror stb..) |
Érdekes, Linux alatt teljesen jól megy a Mozillával, csak WinXP alatt viccel?dik, lehet, hogy újra kellene raknom a Win-t.
Letöltöttem a SuSE 8.2-t (király a sávszélesség), tudnátok adni md5 ellen?rz?t, szeretnék megbizonyosodni arról, hogy hibátlan lett ?
Harder
2003. Jun 4., 19:16
Én is letöltöttem, de csak max arról tudok csinálni, mert az eredeti helyén ahonnan nekem is van, nem volt mellette ilyesmi. Jó lesz így?
| QUOTE |
| Én is letöltöttem, de csak max arról tudok csinálni, mert az eredeti helyén ahonnan nekem is van, nem volt mellette ilyesmi. Jó lesz így? |
Jó lenne, így vagy a Tiéd, vagy az enyém rossz, ha eltér
Harder
2003. Jun 4., 20:29
No akkor már csak valami MD5 progit kell keresnem
Kicsit kés?bb:
már készülnek az md5 fájlok
Amúgy miért jobb ez mint a SFV? (már ha jobb..?)
| QUOTE |
No akkor már csak valami MD5 progit kell keresnem
Kicsit kés?bb:
már készülnek az md5 fájlok
Amúgy miért jobb ez mint a SFV? (már ha jobb..?) |
Tökmindegy, hogy melyik, egyszer?en ez jutott eszembe
Harder
2003. Jun 4., 20:55
Ok, akkor asszem én maradok az SFV-nél
de elkészültek, ide tettem fel :
http://www.gyik.com/temp/suse8.2.md5.files.zip
Hello,
Na igen

a 100 mbitnek is vannak el?nyei

)
Komolyra fordítva a szót jelenleg 50 megabájt /percet tölthettek le. ez szerintem 10 adsl-es usert simán kiszolgál. ha elfogyott az arra a percre rendelt keret akkor várakozás van a következ? perc elejéig

)
TLoF
| QUOTE |
Ok, akkor asszem én maradok az SFV-nél
de elkészültek, ide tettem fel : http://www.gyik.com/temp/suse8.2.md5.files.zip |
Köszi, egyezünk
Érdemes lenne kilinkelni a letöltések közé.
Anonymous
2003. Jun 12., 12:35
No akkor javasolnék egyet.

Jó lenne több PhotoShop 7 tutoriallal találkozni. A kezd?k -mint én - könnyedén készthetnének látványos dolgokat. Külföldi linkeket nem mindenki értheti. Akár az angol
dizájnosabb leírások átvételével.
No akkor kérnék is egyet.

A Liquid metal text bet?típusát hol lelem meg? Az adott linken meg máshol sem találtam, pedig nagyon teccik. Köszönöm
Harder
2003. Jun 12., 13:10
Szia!
ennek is nyitottam egy új helyet, igaz már nem csak egy topic-ot, hanem egy külön szekciót.
http://www.gyik.com/forum/viewforum.php?f=21
LacX
2003. Jun 13., 09:38
Nekem pl bejön az alapszin..
Simán szép.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.